Eşinizin / Sevgilinizin en romantik hareketi???

Değişik olmuş.. Aklıma geldi bizimde iş yerinde tabi büyük plazada çalılıyordum reklam olmasın bir arkdaş vardı anamm çıkşta ne görelim çocukcağız TIR :1shok: yanlış okumadınız tıra pankart asmış benimle evlenirmisin diye ve buna rağmen kız HAYIR demişti :roflol: kız çok utandı kafamçokkarıştı

vazgctım bana kalsın
:1hug::asigim:a.s.

Son düzenleme:
Niye ki burda paylaşıyoruz :))) herşeyi tanımıyoruz ki :))) arada diyoruz var be ne sevgliler ne eşler var diye değişiklik oluyıoo :))))

benimki pek anlamaz öyle romantiklikten sürprizden falan:)) ama nişanlıyken hep gül getirirdi evlendik şimdide arada alır gelir.ama öyle uzatır verir sana aldım diye.insan hediyeden çok romantik sözler bekliyor.oda benimkinde yok.romantik masadan falan anlamaz ama yinede canım o benim :) diğer yönleri çok hoşuma gidiyor bu huyunu kapatıveriryor

Aklıma babam geldi a.s hiç romantik değildir işi olmaz öyle şeylerle soğuktur yani... Birgün nerden estiyse (belki arkdaşları eşlerine alıyordur) elinde birgül eve gelmiş sengözlerimebaksanab annemde mutfaktayken gitmiş yanına hiçbişey de diyemmeiş sonra birden al bu senin demiş kafasına atıyomuş gibi :roflol: ay kopmuştum ama ya alem kadına kırkyılda bir almış (genelde annem aldır hediye yüzük küpe gibi ) Romantikliğe bak kafasına çiçek al bu senin aklıma geldikçe gülüyorum delikafadulden

delikafadulden

babamda anneme bir demet gül alıp gelmişti...ama baya büyük bir demet...annemde ay-vay diyerek mest olurken babam -dan- diye yapıştırdı lafı,garibim bilmeden tabii...
dediği, vapurda elinde kalmış çocuğun tanesi şukadardan demeti bu kadara aldım,valla cok ucuz normalde kaç para biliyonmu bu...... diye :jeyyar:
annemde kıyma alsaydın o zaman hiç olmazsa yemeğe katardım demişti...
o gülleri babamdan hariç kimse sevmedi evde....:roflol:

İşte romantiklik budur babalarımız delikafadulden
ilginç gerçekten yaşları geçtiği içinmi böyleler acaba hepmi :roflol:

benim eşim çok romantikdir sürekli süprizlerle dolu.. ama en çok hoşuma gideni; çıkıyoduk o zamanlar. üniv. 2 yılında okulun son günü ben memlekete dönünce buluştuk. bi ewe götürdü beni( çok korkmuştum napıyo bu diye) bi baktım kapının girişinde gül yaprakları vardı. hepsini takip ettim. odanın biri gül buketleriyle doluydu hepsinin üzerinde de benimle evlenir misin kartı vardı. çok duygulanmıştım..
bide her gece uyumadan gözlerimin içine bakar beni sevdiğini söyler...ah canım benim ya

geçen sene bu zamanlarda asker yolu bekliodm şafak 200 dü sanırm.bigün telefonum çaldı nişanlım arıo.birazdan çarşıya çıkıcam msnde görüşelim dedi bende tamam dedim.neyse arkadaştan telefon aldm dedi konuşmaya devm edioruz sonra elimde bazı evraklar war komutan bnları biyere götürmesini emretmiş .işim uzun sürebilir belki msnde konuşamayabilirz dedi .sonra şarjının az kaldığını söledi ve sonra arıcağını söledi.meğersem bana geliomş kuşum.otobüste belki oturduğumuz semtin adını sölerler diede telefonu kaaptmş .sonra tekrar aradı havadan sudan konuşmaya başladık sizin orda hava nasıl dedi iiyi dedim kar yağmıomu dedi yağmıyor dedimm ya bi bak camdan belki yağıypodur dedi baktm ve kafamı çevirmemle ne görimmm ASKERİMMM karşımda. . .dayısıyla karşılıklı apartmanlarda oturuorz onların camından bana bakıo.ben tabi şok oldumm maket sandm onu meğersem oymşşş . en güsel süprizi buydu sanırım

Asker yolu bekleyene bundan güzel hediye ne olabilirdi ki duygulandım valla

a.s.

benimki çok romantik olmasa da ağzı çok güzel laf yapar..
çok güzel sözler söyler,ruhumu okşar resmen..
fakat şunu anlatayım..annemle tanıştırmak için dışarda bir yerde buluşacaktık, buluştuk ve elinde bir gül vardı..
çok şaşırdım neredeyse 5 yıldır birlikteyiz ; bu ikinci gül alışı..hem bana jest yapmış oldu, hem de annemin gözüne girdi..
canım benim...

.:)))) benimkininde ağzı çok güzel laf yapar işine gelince ama nedense evlendikten spnra pek laf yapmamamya takılmaya başladı bana

valla evlenince benimkinin de ağız takılmaya başlarsa başının etini yerim..
dırdır eden kadınlarda nefret eder, ben de çok uyumlu yumdur, iyi bir dinleyiciyimdir..
dırdır etneyi sevmem..
eğer ki şimdiki halinden eser kalmasın, dünyayı dar ederim..
gerçi bu sefer de ters teper hiç datlı laf etmez:))

benim sevgilim hiç romantıik değil....

hatırlamıyorum yani herhangi bi romantik hareketini :S

ama bende pek sevmediğim için romantizmi,böyle seviyorum onu...

sadece ve nadiren özledim seni diye msj atar..bu en romantik hali bu...romantik değilim ama aradada olması lazım yoksa normal arkadaştan bi farkı olmuyor

eşimle nişanlıyken işi nedeniyle başka şehirde çalışıyordu,arada tam 12 saatlik mesafe vardı ve ancak ayda bir gelebiliyordu,bir keresinde gittikten 2 hafta sonra çok fena üşütmüştü ve işinden izin alıp yatacagını söylemişti,her akşam mutlaka yatmadan önce arardı fakat o gün aramadı banada hasta oldugu için uyuyup kaldıgını söyledi,megerse aşkım otobüse binmiş yanıma geliyormuş,bende o gün arkadaşlarımla geziyordum,bana nerde oldugumu sordu bende söyledim,aşkım hemen gelmiş,bana telefonda yanındaki kırmızı araba nasıl,önünden geçtigin dükkan güzelmi falan demeye başladı,bende bu beni nerden görüyo derken arkamı bi döndüm aşkitom,aaayyyyyy nasıl sevinmiştim,bana yaptıgı en güzel ve unutamıyacagım süprizi bu sanırım,aşkım benim çok seviyorum seni.kaydirigubbakcemile3:1hug:kaydirigubbakcemile3

kızlar ben anlatayım:
evlendiğimiz gündü hayatımda aldığım en büyük süpriz... bizim nikah oldu öle düğün falan yapmadık öğlenden sonra nikahımız oldu sonra kayınvalidemin evine gittik herkesle beraber bütün sülalecek misafirler falan neyse artık baya saat geçti ben yorgunluktan artık uyuyacam zaten kına gecesinin yorgunluğuda var üstümde. neyseee ben artık sıkılmaya başladım akşam oldu 9 falandı herhalde eve gidiyoruz evin önüne geldik arabada görümcem ve bi arkadaşımızın hanımıda var bizi arabadan indirmiyorlar neden diyoruz cevap yok ( bu arada eşim bana hep nişanlıyken düğünümüze saydığımız şafak sayısı kadar süprize bu kadar kaldı diyip duruyo ama benim aklıma hiç bişi gelmemişti) neyse tamam dediler yukarı çıkabiliriz ben kapıdan içeri girdim allah allah içerde loş bi ışık ama bune diyorum lambalarda yanmıyor bi baktımki bütün koridordaki oda kapılarının önünde mumlar koridor boydan boya gül yaprakları ve yapraklar yatak odasına kadar gidiyor ve yatağın üsütnde son buluyor ay ben çok şaşırdım tabi sonra eşim beni mutfağa götürdü bi baktımki süper bi masa mumlar yemekler ve tabiki fonda müthiş bir romantik müzik ben tabi hemen kocaşime sarıldım masaya oturduk ama ben o kadar şaşırdımki mutluluktan ağlamaya başladım senağlama çünkü hiç ama hiç aklıma gelmemişti böyle bir süpriz..

amaaaaaaa şimdi varmı derseniz benim bitanecik kocacım o akşam bütün süpriz yeteneklerini kullanmış meğersem başka kalmamış artık süpriz falan yok yani.... aaa pardon bide bu akşam gelirken çiçek almış çok sevindim çünkü 3 senedir evliyiz doğumum dışında hiç çiçek almamıştır kendisi.... sırnaşık şey aaaaaaa yine unutuyodum bi gün açılışa gitmişti ordan çelengin üstünde küçük çelenk olurya onu alıp gelmişti ne kadarda ormantik deeeelmi.. a.s.

memlekette oldugu dugunumuz bızım evımız baska bır sehırde..
neyse balayı falan bıttı evımıze ılk kez gırıyoruz..
kapıyı actım heryerde gul yaprakları yatagın uzerı yatak odası ama her yer..:asigim:
bır arkadasına anahtar vermıs bız gelmeden once yapması ıcın..
bazı aksamlar gececı oldugu ıcın yanımda olamazdı sabah gelırdı..
tabıı ben kalkıyorum kahvaltı hazırlamaya bu kez de masanın uzerı gullerle donatılmıs uzerınde en guzel notlarla..:asigim:
hamıleyken de her tartısmamızda aynısını yaptı benı arar telefonla kapıyı acarmısın der ve cıcekcı gelmıs uzerınde bebeklerın oldugu kocaman bır cıcek..:asigim:

sevıyorum yaa ben bu adamı:asigim: bak yıne askım deprestı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…