- Konu Sahibi YAXGXMURCN
-
Değişik olmuş.. Aklıma geldi bizimde iş yerinde tabi büyük plazada çalılıyordum reklam olmasın bir arkdaş vardı anamm çıkşta ne görelim çocukcağız TIR :1shok: yanlış okumadınız tıra pankart asmış benimle evlenirmisin diye ve buna rağmen kız HAYIR demişti :roflol: kız çok utandı kafamçokkarıştıbenim sözlümün maşallahı var çok romantikkk çook ince ruhlu ve zevkli biri
ilk çıkmaya başladığımızda romantik şarkılar dinletirdi telefonda....ama en büyük bombası kocamaaan bi pankartla yaptığı evlilik teklifiydi:asigim:
en sıradan ortamı bile iki güzel sözü ve jestiyle çook romantik bi yer halin getirebiliyo kendileriiŞeniz
okudum ben okudum niye vazgeçtinki gayet güzeldi değişikti bende çok seviyom yunuscukları çok tatlılar ya moda sahilinde havası apayrı yani :asigim:vazgctım bana kalsın
:1hug::asigim:a.s.
okudum ben okudum niye vazgeçtinki gayet güzeldi değişikti bende çok seviyom yunuscukları çok tatlılar ya moda sahilinde havası apayrı yani :asigim:
babamda anneme bir demet gül alıp gelmişti...ama baya büyük bir demet...annemde ay-vay diyerek mest olurken babam -dan- diye yapıştırdı lafı,garibim bilmeden tabii...
dediği, vapurda elinde kalmış çocuğun tanesi şukadardan demeti bu kadara aldım,valla cok ucuz normalde kaç para biliyonmu bu...... diye :jeyyar:
annemde kıyma alsaydın o zaman hiç olmazsa yemeğe katardım demişti...
o gülleri babamdan hariç kimse sevmedi evde....:roflol:
geçen sene bu zamanlarda asker yolu bekliodm şafak 200 dü sanırm.bigün telefonum çaldı nişanlım arıo.birazdan çarşıya çıkıcam msnde görüşelim dedi bende tamam dedim.neyse arkadaştan telefon aldm dedi konuşmaya devm edioruz sonra elimde bazı evraklar war komutan bnları biyere götürmesini emretmiş .işim uzun sürebilir belki msnde konuşamayabilirz dedi .sonra şarjının az kaldığını söledi ve sonra arıcağını söledi.meğersem bana geliomş kuşum.otobüste belki oturduğumuz semtin adını sölerler diede telefonu kaaptmş .sonra tekrar aradı havadan sudan konuşmaya başladık sizin orda hava nasıl dedi iiyi dedim kar yağmıomu dedi yağmıyor dedimm ya bi bak camdan belki yağıypodur dedi baktm ve kafamı çevirmemle ne görimmm ASKERİMMM karşımda. . .dayısıyla karşılıklı apartmanlarda oturuorz onların camından bana bakıo.ben tabi şok oldumm maket sandm onumeğersem oymşşş . en güsel süprizi buydu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?