Eşinizin, sevgilinizin iş yerine gidermisiniz?

poly462

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2007
42
1
86
İstanbul
EŞİNİZİN YADA SEVGİLİNİZİN İŞYERİNE OFİSİNE GİDERMİSİNİZ GİTMENİZ GEREKİR Mİ?
sengözlerimebaksanab

eşim jandarma karakol komutanı... biz de karakolun içinde oturuyoruz... yanii ben zaten her an eşimin işyerindeyim ve onca askerin içindeyim ne yazıkki...

Hihihihihi Ben Süslenir Püslenir Şöyle Bi Süzülürüm..Varlığımı Hissetsinler Yani Dime kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

benim esimin restorani var cok SIK olmasada giderim bu duruma kizar neden gelmiyorsun diye zaten calisanlarin hepsi erkek musterilerini bile 2yildir tanir oldum aslinda usengecim ben ya

biz zaten aynı işte calısıyoruz
ama öyle olmada yinede varlığımı gösterirdim herhalde kaydirigubbakcemile3

Peki eşiniz yaklaşik 1,5 senedir ayni işyerinde çalişiyor ve bir kere olsun sizi iş yerine davet etmiyor ise çeşitli bahanelerle gelmenizi engelliyor ise yinede gidermiydiniz???

Aslında gitmeyi çok isterim. Bu zaman kadar sadece 1 kere gittim, 2 dk durdum çıktım. Zaten işyerimde izin problemi var:mymeka:Eşim öğretmen ve yarım gün okulda kalıyor, çok merak ediyorum onu derste nasıl bir öğretmen acaba diye. Sırada oturup dinleyesim var ama nerdeeee

Peki eşiniz yaklaşik 1,5 senedir ayni işyerinde çalişiyor ve bir kere olsun sizi iş yerine davet etmiyor ise çeşitli bahanelerle gelmenizi engelliyor ise yinede gidermiydiniz???

*İşte o zaman özellikle giderdim.sadece merakımı gidermek için bile olsa giderim.
Sende öyle yap eşler çocuk gibi hiiiççççç ihmale gelmezler.
a.s.

neden bu gizlilik neden bana bahane buluyor diye düşünmektense sana süprizzzzzz yaptım der yine giderdim
nasıl bir yermiş nasıl kişilerle çalışyormuş diye merak ederim

özellikle gelmemi engelliyorsa huylanırım tabi.
ama normalde öyle huylarım yoktur.takip edeyim,telefonunu karıştırayım,ceplerine bakayımmirmirmirmirbu tip ilişkiler yorar beni.sürekli takipte olamam.
gideceğimde ne olacak ayrıca?iş yerindekilerin beni görmesi değil,eşimin başkasını görmemesi önemlibenneyaptımki
hadi iştekilere göründüm.sokaktaki her kadına göz dağı vermem mümkün mü?
önemli olan eşime güvenmem.ve ben sonsuz güveniyorum.gamyoncuiremsu

ben kesinlikle giderim gidiyorumda iş yeri eşime ait dövizle ugrasıyor...
kafam estiğinde onunla giderim ve gelen bayanlarlada cok mesafeli konusuruz yani bu şekilde tarif ederim istediklerimizi...
ben yokken eşime samimi davranmasınlar diye...
wallahi bir bakışım yeter...

Kızlar bende bugün öğleden sonra sevgilimin işyerine gideceğim:) Daha önce de çok gittim. Tüm arkadaşlarını tanırım:) Bu işe başlayalı da 5 ay oldu daha. 3-4 kez gittim bu zaman içerisinde....

Bende gidiyorum yolum ordan geçtikçe de uğruyorum...
İçeri geçmiyorum çünkü hepsi erkek bahçede görüşüyoruz konuşuyoruz arkdaşlarıda beni görüyor...
O tarafta bi yere gidiceğim zaman bazende o diyor uğrasana diye.

"SIZ BENI ANLAMADINIZ BENIM DERDIM SOKAKTAKI KADINLAR ISYERINDEKI KADINLAR DEGIL ESIM... ELBETTE DUNYADA MILYONLARCA KADIN VAR BENDE ONLARDAN BIRIYIM NASIL TAKIP EDEBILIRIM USTELIK TAKIP ETTIGIM FALANDA YOK SUREKLI KARSILATIGIM TESADÜF ETTİGİM BIRKAC KONU OLDU.BANADA RAHATSIZLIK VERDI."a.s.

İlla ki gitmek gibi bir hevesim yok aslında.Hastane hem de üniversite hastanesi, sevimsiz bir yer.
Nişandan beri (2 sene) toplasan 8-10 kere gitmişimdir.Birçoğu da onun nöbetleri ve tahlil yaptırmak maksatlı.sositosositoBayramlarda ve ramazanlarda iş arkadaşlarının evine ziyarete gideriz.Onlar da bize gelir.
Ama tabi yine de şöyle bir aynada kendime bakarım yanına gitmeden önce.sositososito:lepi:Bir de onun sevmediği kıyafetlerimi giyinmem işyerine gittiğimde.

böyle davranıyorsa gitmeyecegim varsada giderim .. burada bi işim vardı gecerken ugradım v.s der giderim ..bence sende süslen püslen en alımlı halinle şöylee bi göster kendini eşine ve arkadaslarına ..varlığını bi hissetsinler ..ha tabi böyle davranması birşey oldugu anlamına gelmez ama boş bırakılmayada gelmezler hihoyyyt

Belki de iş arkadaşlarını veya işyerini sevmiyordur.Veya işyerindeki odası, konumu kendini rahatsız ediyorsa ;senin görmeni istemiyordur.Eğer çok güzelsen seni kıskanıyor olabilir.O kadar takma kafana bunu.Birgün sürpriz bir emrivaki yap için rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…