özellikle gelmemi engelliyorsa huylanırım tabi.
ama normalde öyle huylarım yoktur.takip edeyim,telefonunu karıştırayım,ceplerine bakayımmirmirmirmirbu tip ilişkiler yorar beni.sürekli takipte olamam.
gideceğimde ne olacak ayrıca?iş yerindekilerin beni görmesi değil,eşimin başkasını görmemesi önemlibenneyaptımki
hadi iştekilere göründüm.sokaktaki her kadına göz dağı vermem mümkün mü?
önemli olan eşime güvenmem.ve ben sonsuz güveniyorum.gamyoncuiremsu
Peki eşiniz yaklaşik 1,5 senedir ayni işyerinde çalişiyor ve bir kere olsun sizi iş yerine davet etmiyor ise çeşitli bahanelerle gelmenizi engelliyor ise yinede gidermiydiniz???
Peki eşiniz yaklaşik 1,5 senedir ayni işyerinde çalişiyor ve bir kere olsun sizi iş yerine davet etmiyor ise çeşitli bahanelerle gelmenizi engelliyor ise yinede gidermiydiniz???
Sonuçta orası bir işyeri ve mesai saatinde hiç sevmem ziyareti. Ortam ve şartlar uygun değilse zaten komik bi durum 'Ben geldim işte görün kocamın karısıyım güzelim her an ensesindeyim haberiniz olsun' demek gibi. Ama mesai dışında öğle yemek saatinde birlikte yemek yemek amaçlı veya akşam mesai biterken birlikte eve dönmek için uğranabilir. Bence sende böyle yap iş çıkışına yakın uğra hem kafandaki şüphe gider hemde eşini kızdırmamış olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?