Eşinizin, sevgilinizin iş yerine gidermisiniz?

"SIZIN ESINIZ OFISINIZE GELDIMI YADA SIZ ONUN OFISINE GITTINIZ MI?"
"ESINIZ DURUST OLSA GEREKKI SIZE GUVEN TELKIN ETMIS.a.s. ALLAH MESUT ETSIN SANSLISINIZ"a.s.

benim eşimde işyerine gitmemi pek istemezdi gerçekten ya neden acaba...ama ben özellikle giderdim habersiz sürpriz yapardım.şimdi işi ters bi yerde oraları pek bilmiyorum bu yüzden gidemiyorum zaten benden önce işten çıkıyo istesemde olmuyo yani... ama bence sende git bi bak belki o zaman sebebini anlarsın.belki iş arkadaşlarının bakışından rahatsız oluyodur yada eğer çalışansa patron terstir. o zaman belli olur.

bu arada iş yerine gidince arkadaşları müdürü biraz tuhaf bakarlardı oda garibim müşterilerinin arasında benimle ilgilenmeye çalışırdı sanırım benim eşimin nedeni o senin eşinin nedeninide anca oraya gidip anlayabilirsin.

bende merak ederim aslında iş yerini ama ona güven mediğimden değil sadece nasıl bir ortamda çalışıyor diye ama malesef bende çalıştığım için buna pek fırsatım yok hem olsada eşim fabrikada çalışıyor ve oraya gitmem de kolay değil yani

bence kontrol etmek amaçlı gidiliyosa bence çok fena bi durum güvensizlği gösterir. ben hiç gitmedim evlenince de gitmem heralde o amaçla

Peki eşiniz yaklaşik 1,5 senedir ayni işyerinde çalişiyor ve bir kere olsun sizi iş yerine davet etmiyor ise çeşitli bahanelerle gelmenizi engelliyor ise yinede gidermiydiniz???

NE İŞ YAPTIĞINA BAĞLI :jeyyar: BENİM EŞİM FABRİKADA ÇOK ERKEKLİ Bİ ORTAMDA VE KISKANÇ BİRİ OLDUĞU İÇİN GELME DİYO şakkıdı ASLINDA BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM İŞYERİNDEKİ HALİNİ HERKESE EMİRLER YAĞDIRMASI NASIL ACABA EVDE KUZU GİBİ:asigim::asigim::asigim: AMA ORDA ASIP KESİYOR HE BU ARADA İŞYERİNDE KAÇ TANE BAYAN VAR KAÇI İŞTEN ÇIKTI GİRDİ FALAN BUNLAR KOTROLÜM ALTINDA:dance::dance::dance:

koceciim benim tayinle ayrıldığım yerde çalışıyor...
yani ordakilerin kitabını yazarım o da okur...
aklıma estikçe giderim arkadaşlarım var orda, hatta bazen kendi servisimden orda inerim beraber döneriz eve...
o da buraya gelir..iş için ya da ne bileyim hadi yemeğe gidelim felan diye...

Son düzenleme:
esinin istememe nedeni belki bak karisi teftise geliyor dedirttirmemektir is arkadaslarinin ki geliyorsa belkide onu dusunmustur ( mesela benim esim arkadaslariyla toplanip playstation oyunu kagit oynamaya bekar arkadasinin evinde toplanirlar evli olanlarin esleri surekli arar ne zaman geleceksin nerdesin diye cok SIK ararmis ben asla aramam tam tersi kekini pogacasini boregini de yollarim caylariyla icsinler diye esime tum evli arkadaslari ozenir neden bizimkiler boyle degil zehir ediyorlar karilarimiz su eglencemizi bile diyorlarmis esimde her oradan geldiginde sarilir oper onlarla nasil bu konuda dalga gectigini anlatir) ama yinede zaten esinin isyerine gidilicek bir durum varsa hareketleri bu yoldaysa suphen varsa git ama sana sadece gelme dedi diyede gitme nerden biliyorsan seni kiskaniyor bile olabilir

giderim tabii
mesela cumartesi günleri ben çalışmıyorum eşim çalışıyor
kuaföre gider giyer takıştırım, süslenir püslenirim canım kocacığıma kahve içmeye giderim yada öğlene doğru gider biraz oturur onu öğlen yemeğine davet ederim

Peki eşiniz yaklaşik 1,5 senedir ayni işyerinde çalişiyor ve bir kere olsun sizi iş yerine davet etmiyor ise çeşitli bahanelerle gelmenizi engelliyor ise yinede gidermiydiniz???

böyle bir durumda KESİN GİDERDİM NIYE ENGEL OLUYO FALAN DİYE DÜŞÜNÜP KENDİ KENDİMİ YEMEKTENSE....klava:

Eşimin işyerine gitmemi gerektiren bir durum varsa giderim. Yoksa sırf ben bu adamın karısıyım haberiniz olsun veya nasıl bir yermiş diye gitmem.
Bu arada işyerine davet etmedi demişsiniz, kusura bakmayında burası işyeri ev değil, neden davet etsinki sizi.

Sonuçta orası bir işyeri ve mesai saatinde hiç sevmem ziyareti. Ortam ve şartlar uygun değilse zaten komik bi durum 'Ben geldim işte görün kocamın karısıyım güzelim her an ensesindeyim haberiniz olsun' demek gibi. Ama mesai dışında öğle yemek saatinde birlikte yemek yemek amaçlı veya akşam mesai biterken birlikte eve dönmek için uğranabilir. Bence sende böyle yap iş çıkışına yakın uğra hem kafandaki şüphe gider hemde eşini kızdırmamış olursun.

nişanlıyken ben de gittim o da geldi, ama evlendikten sonra gidip gelmedik, gerek te yok bence, ama davetlerine katılırım, düğün dernek olur mutlaka giderim, öğle günlerde gitmek gerek, tabi davetliler eşli davet ediliyorsa......

ben gitmedim,gitmemde...
zaten oraya girmek problem..
aman ne işim var iş yerinde...
sevgiler...

Son düzenleme:
eşim buraya evlenince geldi bense 12-13 yıl kadar oldu bu ilçede çalışıyorum herkezi dolaylıda olsa tanırım. eşimin iş yerine ilk yıl hiç gitmedim hatta bu okul diye göztermişti okulun yerini dahi bilmiyorumdum.. sonrasında benim bulunduğum ilçeye geldi uzun bir zaman gitmedim.. ta ki tehlike hissedene kadar. okul gezilerine felan hiç sevmezdim gitmezdim şimdi müptelası oldum :roflol: bi keresinde eşim bütün öğrencileri toplamış sinemaya götürüyor.. yıl sonu... bir gittim nasıl bir organizasyonsa sadece kötü kadın ve o öğrencilerin başında gidiyor. sengözlerimebaksanab zamanında çok sorunları aştık şimdilerde eşim istediğin zaman istediğin yere gelebilirsin diyor. telefonunu bana veriyor ve okul dışında hiç pc kullanmıyor. yinede affetmedim.

eşinin ne iş yaptığıda önemli benim eşimde yanıma gelir ama nöbette gelmesini istemem yoğun olunca konuşamıyorum bile..

Son düzenleme:

HERHALDE CANIM ARKADASIM ISYERINE GITMEK ICIN DEGIL,a.s. AKSAM CIKISINA GELMEM BILE ISTENMIYOR NAPICAM OFISINI SATIN MI ALICAM GORSEM NE OLUR GORMESEM NE CESITLI BAHANELER YOK YOL KARISIK BURAYI BULAMAZSIN YOK TRAFIK VAR SACMA SAPAN BAHANELER BENIM ICIN NORMAL OLAN SEYLER ONA ANORMAL GELIYOR SANKI BEN GAYRI MESRU BIRIYMISIM GIBI DAVRANILMASI BENI RAHATSIZ EDIYOR ANLADIN MI CANIM BENIM OLAY BU YANI.:)a.s.

e bi uğramak lazım kolaçan etmek biraz da...güzel bi kız var mı eşimin ona yaklaşımı ne?bi de ben gider ve suna cok dikkat ederdim iş arkadaslarıyla sohbeti nasıl mesafesi nasıl?iş arkadasları ona saygı duyuyor mu bunlar önemli şeylerdir...bizim ofiste bi adam var aman allahım öyle davranışları var ki bayanlarla o kadar samimi ki eşi bi bilse boşanırlardı çoktan...bekar bayanların evine yemege gidiyor,akşamları bikaç saat onlarla takılıyor.evde eşi ve bebegi de onu bekliyor ..eşimin böyle olması beni korkuturdu ..

konunun asıl amacını yani ögrenilmek istenen şeyi anlamadım :S
gitmem gerekirse giderim
gitmem onu rahatsız edicekse gitmem.. iş yerinde sölemek istemediği sıkıntıları olabilr..

Neden bayanlar eşlerinin iş yerine gitmesinler?bence gidebilirler amaç teftiş etmek değildir bence.Arkadaşımız eşini iş yerinde ziyaret etmesini istediğinde eşi hayır gelme gelmemelisin falan dedi ise ben buna bir anlam veremedim.İş yerinde ister emir veren ister emir alan konumda olsa bile zaten erkeğin eşi bu durumu biliyordur.Bana gelme demesi saçma geldi.Ki benim eşim bunu bana dese ben biraz kendimce mizansenler yazdığım için hiç durmaz sabahı hemen giderdim.Sakın yanlış anlamayın amacım arkadaşı burada kışkıtmak değil.Eşi iş yerindeki çalışma arkadaşlarının belki bazı huylarını sevmediği için karısınında oraya gitmesini istememiş olabilir.Kimi mesai arkadaşlarımız çok alaycıdır hepimiz böylelerine rastlamışıktır.HIIı bak bak hanım teftişe geldi gibilerinden laf söyletmemek için yada güzelmi güzel karısını onların karşısında oturtmamak için GELME demiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…