- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Anlat kız. Kızmayacağız sözBi whatsap kavgamız oldu aslında ama onuda konu olarak açarsam taşlanırım
Bu kadar sıkarsanız daha cok dısarıya itersinizNişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Kalbiniz dayanmaz ben size bişey olcak diye korkuyorumAnlat kız. Kızmayacağız söz
AhahahahaKalbiniz dayanmaz ben size bişey olcak diye korkuyorum
Aslında böyle şeyler çok daha iyi oluyo daha sonrasında bana hevesli hevesli anlatması özleyip araması falan güzel ama bu öyle bi hastalıkki çok zorBakın şöyle söyliyim bir adam ya da kadın aldatmayı kafasına koyarsa eve kapatsanız bacadan camdan bakar gene yapar. Ben de kıskanç bir kadınım böyle yazıyorum rahatım sanmayın. Ama eşim yani yeni eşim senede iki kere şirketle eğitime otele gider, arkadaşlarıyla buluşmaları olur mesela bu Pazar var. Adamı bunlara göndermeyerek bir şey enelleyemem inanın. Bunu düşünün hayat daha kolay olacak sizin için.
Kalbiniz dayanmaz ben size bişey olcak diye korkuyorum
Sen merak etme biz antrenmanlıyızKalbiniz dayanmaz ben size bişey olcak diye korkuyorum
Ahahahaha
Gene hangi tribi attın cidden merak ediyorum
alıştıra alıştıra anlat
Whatsaptan bi resim göndermiştim on dk sonra girdim baktım görmemiş hala oda işteydi sonra bi on dk sonra daha girdim baktım çevrimiçi oldu bekledim çevrimdışı oldu sonra hemen girdi bana cevap verdi niye az önce girdinde benim sayfama girmedin dedim oda ekranda gruplardan bildirim gelmişti ona tıkladım sonrada sana cevap verdim dedi whatsapta çevrimiçi bekleyip benimi takip ediyosun bu davranışın beni üzüyo lütfen abartma dediSen merak etme biz antrenmanlıyızSenin konuların olsun Elif'in konuları olsun alıştık artık
Takılıyorum sana. Alınma sakın canım.
Adam haklı. Hafiyelik yapma :):):)Whatsaptan bi resim göndermiştim on dk sonra girdim baktım görmemiş hala oda işteydi sonra bi on dk sonra daha girdim baktım çevrimiçi oldu bekledim çevrimdışı oldu sonra hemen girdi bana cevap verdi niye az önce girdinde benim sayfama girmedin dedim oda ekranda gruplardan bildirim gelmişti ona tıkladım sonrada sana cevap verdim dedi whatsapta çevrimiçi bekleyip benimi takip ediyosun bu davranışın beni üzüyo lütfen abartma dedi
Bu aramızda kalsın diğer üyeler görmesinAdam haklı. Hafiyelik yapma :):):)
Whatsaptan bi resim göndermiştim on dk sonra girdim baktım görmemiş hala oda işteydi sonra bi on dk sonra daha girdim baktım çevrimiçi oldu bekledim çevrimdışı oldu sonra hemen girdi bana cevap verdi niye az önce girdinde benim sayfama girmedin dedim oda ekranda gruplardan bildirim gelmişti ona tıkladım sonrada sana cevap verdim dedi whatsapta çevrimiçi bekleyip benimi takip ediyosun bu davranışın beni üzüyo lütfen abartma dedi
Whatsaptan bi resim göndermiştim on dk sonra girdim baktım görmemiş hala oda işteydi sonra bi on dk sonra daha girdim baktım çevrimiçi oldu bekledim çevrimdışı oldu sonra hemen girdi bana cevap verdi niye az önce girdinde benim sayfama girmedin dedim oda ekranda gruplardan bildirim gelmişti ona tıkladım sonrada sana cevap verdim dedi whatsapta çevrimiçi bekleyip benimi takip ediyosun bu davranışın beni üzüyo lütfen abartma dedi
Hep bu naifliği beni korkutuyo zatenay ne naif adammış bu kadar mı dedi ?
Hep bu naifliği beni korkutuyo zaten
Hahaha sendede sağlam cevaplar varmışniye yahu evlilikte çok işine yarar bu naiflik..
bak mesela bana deseydin bunu sapıkmısın sen sürekli ensemdesin den girip bir tasma bağlıyım boynuma kumanda etmen kolay olur bari de çıkmıştım
işim gücüm yok onu whatsapta bekliycemWhatsaptan bi resim göndermiştim on dk sonra girdim baktım görmemiş hala oda işteydi sonra bi on dk sonra daha girdim baktım çevrimiçi oldu bekledim çevrimdışı oldu sonra hemen girdi bana cevap verdi niye az önce girdinde benim sayfama girmedin dedim oda ekranda gruplardan bildirim gelmişti ona tıkladım sonrada sana cevap verdim dedi whatsapta çevrimiçi bekleyip benimi takip ediyosun bu davranışın beni üzüyo lütfen abartma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?