Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

Bu kadar sıkarsanız daha cok dısarıya itersiniz
Aynı duruma kendinizi koyun
Böyle bir ortama girseniz nişanlınıza olan sevginiz mi azalacak:)
Ya da onu aldatacakmısınız

Aslında böyle şeyler çok daha iyi oluyo daha sonrasında bana hevesli hevesli anlatması özleyip araması falan güzel ama bu öyle bi hastalıkki çok zor

ohoo benim eşim kaç kez gitti şehir dışına çalışmaya hemde otellere benim adamı bu kafayla fanusa koymam lazımdı bu arada kıskanç diye adı çıkmış biriyim çevremde ben

icinde varsa zaten herturlu yapacagini yapar.ona guvendigini sadecr cok kiskandigini soyleyebilirsin.ama zamanla emin ol azaliyor kiskanclik..kendini yiprattiginla kaliyorsun.sInIrInI bilmelisin.

Ahahahaha
Gene hangi tribi attın cidden merak ediyorum

alıştıra alıştıra anlat

Sen merak etme biz antrenmanlıyız Senin konuların olsun Elif'in konuları olsun alıştık artık

Takılıyorum sana. Alınma sakın canım.
Whatsaptan bi resim göndermiştim on dk sonra girdim baktım görmemiş hala oda işteydi sonra bi on dk sonra daha girdim baktım çevrimiçi oldu bekledim çevrimdışı oldu sonra hemen girdi bana cevap verdi niye az önce girdinde benim sayfama girmedin dedim oda ekranda gruplardan bildirim gelmişti ona tıkladım sonrada sana cevap verdim dedi whatsapta çevrimiçi bekleyip benimi takip ediyosun bu davranışın beni üzüyo lütfen abartma dedi

Adam haklı. Hafiyelik yapma :):):)

ay ne naif adammış bu kadar mı dedi ?

Adam gene kibarlığı elden bırakmamış

işim gücüm yok onu whatsapta bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…