Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim

Ya homeoatas karısma bu kadarına da, isle ilgiliymis zaten
Nisanlın ne yapacagını biliyordur kazık kadar adam, güvenini zedeleyecek bir sey yaptıysa da yol ver gitsin.

Ya homeoatas karısma bu kadarına da, isle ilgiliymis zaten
Nisanlın ne yapacagını biliyordur kazık kadar adam, güvenini zedeleyecek bir sey yaptıysa da yol ver gitsin.
Annemde çok kızdı bu kadarda olmaz yeter artık rahat bırak şu çocuğu dedi kendisine sen bilirsin dedim zaten ama o beni anlamıştır

Kızma bana ama ayrılın bence

Zira adamı boğuyorsun kokteyl bu ya aç aç partisi değil

Hoş konuşsa ne olur en fazla bir kaç kişi ile muhabbet eder yer içer gelir

Üfff cidden gelecekten korkuyorum artık

Sen hala nişanlının sabrını denemekten vazgeçmedin mi?
Yok bu sefer kendisine bişey demeden size söylemek istedim

Sizin her konunuz mantıksız özür dilerim ama , yaw canım adam iş için gidiyor keyfine değil. Evlendiğinizde adam iş için gidince nolcak . Sana teklif etmedi mi? Sende git onunla değişiklik olur .

Beni çağırmadıki bende geleyim demem

Ama kocan olacak sonucta böyle davranmana gerek yokki. Istiyorsan eger söyle ben de geliyim de hem bize de farklılık olur de. Kalmalı bir lansman mı? Kalmalıysa cok güzel olur :) degilse de siz kalırsınız :)

Ama şöyle bir durum da var, kalmalı degilse orda herkes is konusurken sen bunalırsın bosu bosuna gitmis olursun. Eger nisanlınla ayni sektördeysen sana da iyi gelir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…