- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Ya homeoatas karısma bu kadarına da, isle ilgiliymis zatenNişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Annemde çok kızdı bu kadarda olmaz yeter artık rahat bırak şu çocuğu dedi kendisine sen bilirsin dedim zaten ama o beni anlamıştırYa homeoatas karısma bu kadarına da, isle ilgiliymis zaten
Nisanlın ne yapacagını biliyordur kazık kadar adam, güvenini zedeleyecek bir sey yaptıysa da yol ver gitsin.
Kızma bana ama ayrılın bence
Zira adamı boğuyorsun kokteyl bu ya aç aç partisi değil
Hoş konuşsa ne olur en fazla bir kaç kişi ile muhabbet eder yer içer gelir
Üfff cidden gelecekten korkuyorum artık
Yok bu sefer kendisine bişey demeden size söylemek istedimSen hala nişanlının sabrını denemekten vazgeçmedin mi?
Beni çağırmadıki bende geleyim dememSen de katıl onunla? Yani hem farklılık olur size de :)
Eee onla niye konuştun buna niye selam verdin neden onun yanına oturdun diye adamın burnundan getireceğini tahmin ettiği için çağırmamış olabilir mi?Beni çağırmadıki bende geleyim demem
İnanmayanlar direkt çıkış yapabilirBen sahsen bu üyenin konularina inanmiyorum. Her hafta, hatta her iki gün kiskanc temali konular aciyor. Konularina cok tepki alacak fakat realist olmayan cinsten.
Evet rahat etmek istiyo sanırım bu aralar sürekli evimizle uğraşıyo kafa dağıtmak istedi belkideEee onla niye konuştun buna niye selam verdin neden onun yanına oturdun diye adamın burnundan getireceğini tahmin ettiği için çağırmamış olabilir mi?
puhahaaaSen o adamı bodrumda bir kafese kapat günde 2 öğün yemek su ver en iyisi de bir rahat et
Beni çağırmadıki bende geleyim demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?