- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
- Konu Sahibi homesweethome3
-
kendine güven derim. hoş sohbet olsun bunda ne varki. herkes ona o da size hayran olur ne güzel.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Katiliyorum valla. Hatta gercekliginden bile supheliyim. Hayali olmasin? Casper sevgili?adamı yılın sabırlısı seçtim şuanda
Bana kalsa ben böyle mutluyum gezelim tozalım ama evlerimize dönelim oda bunu kabul etmiyor artık iki yıl oldu evlenmek istediğini söylüyor bende napıcağımı şaşırmış durumdayım canımHomeostas sana garezim yok, severim seni sohbetlerimiz oldu.
Ama su kafa yapin varya.
Katil olmalik tam olarak!
Dost aci soyler, sen smdi nisanlina hic konuyu acmadan burya sordunya?
Bize danistinya?
Hayat iste boyle ilerlemiyor.
" hah dur kk hanimlarina soruyum, oyle geliyim" diyemiyosun.
Hayati durduramazsin.
Ani kararlar vardir, hizlanmasi gereken sonuclar vardir.
Her hareketini eyleme gecirmeden once bize danisicaksan senin kendi iraden nerde?
Sen bi birey degilmisin?
Bence senin bu dusunce tarzini ancak bi psikolog paklar.
Sen hala nisanlinin sabrinin tastigini farketmiyosun. Ben olsam seni 2inci gun birakir giderdim. Bide gelmis senin bu karakterine ragmen senle ev duzup evlenme hayaline girmis. Askin gozu kor olmasa keske. Ama gozunun acilmasida yakindir, sen full gaz boyle devam edersen.
Bize danissan, " tm kizlar bisey deniycem" desen bile o adam senin yuzunden anlar.
Dusunsene her gun yuzu asik bi karisi evde onu bekliyor. Pff.
Ki zaten bazen dusunmuyor degilim.
Evlilige hazir degilsin ve adami senden caydirmaya niyetlendin sirf evlenmemek icin diyw dusunuyorum.
Bi yerde patlak vericek.
Sen sag o selamet.
En kotusu sen o zmn bile pismanlik hissetmiyceksin. " bn naptimki" diyceksin.
Iste bu cok kotu bi sey bi biry/ insan icin.
Hayatta hep kendini hakli gormek... bundan daha felaket bisey varmidir?
Şüpheciliğim size geçti anlaşılan fake değilim arkadaşlar herkesin yapısı bir değil bana inanmayan herkese bu cevabı vermekten sıkılmıcamEskiden aklima gelmezdi ama artk ciddi ciddi supheleniyorum; fake olabilir misin homeostas?
Beni çağırmadıki elifcim bende geleyim demedimSen neden gitmiyosun onunla
Bugün gitti öğleden sonra 2 saat falan kaldı ben onu hiç aramadım o bana ara ara mesaj attı sıkıldım dedi biara, normal sıcak davranmama devam ettim
Bugün gitti öğleden sonra 2 saat falan kaldı ben onu hiç aramadım o bana ara ara mesaj attı sıkıldım dedi biara, normal sıcak davranmama devam ettim
Bi whatsap kavgamız oldu aslında ama onuda konu olarak açarsam taşlanırımaferim öğreniyorsun
bak dünya yıkılmadı nişanlın hala senin nişanlın..
Bi whatsap kavgamız oldu aslında ama onuda konu olarak açarsam taşlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?