Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

kendine güven derim. hoş sohbet olsun bunda ne varki. herkes ona o da size hayran olur ne güzel.
canım benim şaka bir yana hem ona hem kendine güvenmelisin yoksa ömür boyu oraya gitme bununla konuşma demekle uğraşır durursun.

Esim otomotiv sektorunde muhendis. Bende daha yeni dogum yapmisim bebegim iki haftalik bile degil. Otomotiv sektorunun sayili firmalarindan biri dunyaca unlu bir otelde 2 gece kalmali bir otomotiv sempozyumu duzenliyor ve firma esimide davet ediyor sempozyuma. Bes yildizli otelde yeme icme hersey dahil 2 gece 3 gun sempozyum. Ben desen bebegim geceleri uyumuyor gozlerim cekilmis annem yanimda kaliyor ama perisan haldeyim.

Geldi esim bana gideyim mi diye sordu. Hic dusunmeden git dedim. Cunku bu sempozyuma katilan muhendislerden cv de istemisler. Uygun pozisyonda muhendis ihtiyaci olursa sempozyuma cagirdiklari muhendislerin cvlerine bakacaklarmis ve esimde bu firmada calismak istiyor.

Gitme desem eminim gitmeyecekti esim. Hatta mahcup mahcup gitti. Oradayken durmadan beni aradi nasilsin bebek nasil diye. Ben icinin rahat olmasini bunun kariyer icin onemli oldugunu ve ona kizmadigimi soyeldim. Gercekten dondugunde tavirli bile degildim. Neden olayim ki? Isi geregi orada. Evet otelde kalmasi yeme icmesi cabasi ama asil amac kariyer.

Bence nisanlinizi bu kadar sikmayin. Sonucta onun isinde iyi bir yerlere gelmesi evlendiginiz zaman ailenizi maddi olarakta rahatlatir. Kariyerinin onunde engel olursaniz birgun size senin kiskancliklarin yuzunden ilerleyemedim hem onumde engel oldun diyebilir.

Esler birbirine kariyer konusunda destek olmali bence birbirlerine engel olmamali.

Son düzenleme:
Kızlar herkes üstüne gitmiş @homeostas ın ama bence bu sefer haklı ve olgun davranıp bu sefer olay çıkarmadığı için bence bir kademe yol kat etti ve tebriği hak ediyor :) neden haklı diyorum çünkü nişanlısı daha önce ufak çaplı bir güvensizlik yaşatmış, hic kimse bu ayrıntıyı hatırlamadı ama bence belki o olayi yaşamasa bu kadar kafasına takmazdı bu meseleyi de...

Yine de ona güvenmeyi öğrenmelisin canım yoksa sen zarar görürsün. Hayat boyle geçmez, elbette ayrı ayrı organizasyonlara katılacağınız günler olacaktır... yine de çok çok çok rahatsızlık duyuyorsan nişanlına güzel bir dille ifade edebilirsin. Aklım sende kalacak, hatırım için bu seferlik gitmesen olmaz mi? Diye rica etsen bence çok elzem bir organizasyon değilse seni kırmayacaktır...

Bana kalsa ben böyle mutluyum gezelim tozalım ama evlerimize dönelim oda bunu kabul etmiyor artık iki yıl oldu evlenmek istediğini söylüyor bende napıcağımı şaşırmış durumdayım canım

Bugün gitti öğleden sonra 2 saat falan kaldı ben onu hiç aramadım o bana ara ara mesaj attı sıkıldım dedi biara, normal sıcak davranmama devam ettim

Bakın şöyle söyliyim bir adam ya da kadın aldatmayı kafasına koyarsa eve kapatsanız bacadan camdan bakar gene yapar. Ben de kıskanç bir kadınım böyle yazıyorum rahatım sanmayın. Ama eşim yani yeni eşim senede iki kere şirketle eğitime otele gider, arkadaşlarıyla buluşmaları olur mesela bu Pazar var. Adamı bunlara göndermeyerek bir şey enelleyemem inanın. Bunu düşünün hayat daha kolay olacak sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…