Eşinizin/sevgilinizin katılmasına ne derdiniz?

Nişanlının yerinde olsam bunun konusunu bile açtırmam
İş hayatında olması gereken bir aktivitedir bu, ne eş ne de bir başkasının karışma hakkı yoktur
Hep yazıyoruz ama boş okuyorsun, rahat bırak adamı, ne kadar sıkarsan o kadar kolay aldatılırsın aklında bulunsun

Kıskançlık konusu açan arkadaşlar siz şaka mısınız? Yoksa biz mi çok genişiz anlayamıyorum artık.

Yaa saçmalama izin verilir mi böyle bir şeye? Kendine gel orda birsürü güzel kız. Gitmesin. Odaya zincirle onu.

Benim sevgilim 2 hafta önce 10 günlüğüne Antalyada lüks bir otele seminere gitti. Seminerden döndü geçen pazar günü tekrar gitti. Bugün dönüş yapacak. Hiç gitme falan demedim. İş başka aşk başka

Evlensen de bu saçma sapan tavırlarını terk etmediğin sürece çok uzun sürmeyecek o evlilik...

Ben nişanlının uyanıp bu işi bitirmesini bekliyorum ama peygamber sabrı var adamda resmen.

Eğer sadece iş ile ilgili bir konu ise kesinlikle karışma derim.

Bu tip kıskançlık hareketleri daha beter ediyor, karpuz kabuğu sokuyor.
Ama ipleri de belli etmeden elde tutmak lazım. Ara sıra vakitsiz şekilde ara, biraz sohbet et havadan sudan.

Karşılıklı güven için iletişim şart.

İstiyosunuzki adam asosyal olsun, sadece benimle ilgilensin, benim etrafımda dönsün.
Öyle bi dünya yok. Ha nişanlıyken varsa bile evlendikten sonra öyle bi dünya olmadığını göreceksiniz.
Konularınıza bi göz gezdirin. Hep nişanlınızla ilgili; kıskançlık, izin vermeme, küsme trip atma vs vs konular olduğunu göreceksiniz. Bence biraz büyüyün. Olgunlaşın.
Mutluklar dilerim size..

çok tuhaf ya.
adamın işi gereği katılacağı toplantı vs. ye de karışmak çok abes değil mi ya.
canın istemezsse göndermeyecekmisin nedir yani.
bundan vazgeçdin diyelim diğerlerini napcan.
en temizi bi kafese kapatmak olur gibi.

ya çeyreğini yapsam anında terk edilirim elifle senin sırrınızı çözemedim nası bu kadar aşık ettiniz desem insan aşık olsa da katalanamaz ki. nişanlına sabır dilerim sende inşallah korkunla sınanmazsın.

ya sen burdakilerin aklına uyup nasıl bişey demezsin nişanlına. bütün bekar kk bayanlarının nişanlında gözü var, şimdi nereye gideceğini öğrendiler.gidip hemen nişanlınla tanışcaklar ondan karışma diyo sana herkes

çeyreğini değil arada sırada (o da gerçekten arada sırada 3 yıldır evliyim belki 3 kere yapmışımdır) onda birini yaptığımda, yaptığıma yapacağıma pişman ediyor, burnumdan geliyor, üste çıkıyor suçlu ben oluyorum
bi de "zaten hep böylesin" "bu tavrın beni soğutuyor" "senden uzaklaşıyorum işte böyle böyle" oluyor
ahhhh ahhhhhh konu sahibi kadar sevilemedim yanarım yanarım da buna yanarım

Ne münasebet engellemek. Adam is icin gidiyor. Isi onu gerektiriyorsa gidecek tabi. Hem kendini gelistirir oyle ortamlarda. Daha zarif ve gormus gecirmis olur. Medeni adamdan zarar gelmez.

Ister is icin ister eglence icin gitsin ben asla karismam esime
O da bana karismaz
Evli olabiliriz ama bu birbirimizden bagimsiz hayatlarimiz olmasina engel degil, adamlara yular gecirmekten vazgecin

Ben hiç kıskanç biri olmama rağmen yorumlar bana çok acımasızca geldi.

Onlar elbet kendi aralarında bir denge kurmuslardir. Bir şekilde birbirlerinin eksilerini kapatiyorlardir ve kabul ediyorlardır.

Adamı bulunmaz Hint kumaşı yapmış yorumlar resmen.. Elbette onun da bir çok olumsuz davranışlarını tolere ediyordur konu sahibi.

Ve dikkat ederseniz nişanlısına yansıtmiyor, içindekileri burada paylaşıyor.
Kıskançlık varsa içinde elbette kuracak, elbette içi içini yiyecek. Kendini tutması ise ancak birileriyle paylaşınca olur.
Böyle yerden yere vurmaya çok merakliyiz hem cinsimizi.

Neden terk edilsin ki ? Aldatıyor mu ,şiddet mi gösteriyor nişanlısına?
Hepi topu kıskanıyor. Bu da ikisi arasında orta yol bularak çözülür.

Ayrıca böyle bir resepsiyon varsa , nişanlısını da davet etmeli. Nezaket bunu gerektirir.
Evli olsaydilar yine yalnız mi gidecekti ?

Davet etseydi de konu sahibi karar verseydi gidip gitmeyeceğine ?

Belki rahat bırakmazdım diye davet etmemiştir diyenler olmuş.
Öyle bit hakka sahip değil eşler. Eğer o kişiyle birlikteyken huyunu biliyordur. Ona göre hareketlerine çeki düzen verir.
Ve birlikte hareket etmeseler böyle konularda ikisi de birbirine alisamaz

Olamaz büyük komplo ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…