- Konu Sahibi homesweethome3
-
Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
Senin de kafa dağıtmaya ihtiyacın var benceEvet rahat etmek istiyo sanırım bu aralar sürekli evimizle uğraşıyo kafa dağıtmak istedi belkide
çok tuhaf ya.Nişanlım bir lansman ve kokteyle katılcakmış iş yaptıkları bi firmanın ama ben gitmesini istemedim,oda işle ilgili olduğunu yeni firmalarla tanışma şansı olduğunu ve gitmek istediğini söyledi gideceği otelde lüks orayıda görmek istiyorum dedi ben nedense istemedim,niye derseniz hoş sohbet birisi ve ben onu kıskanıyorum bunun için kavga etmek istemiyorum ama gitmesinide istemiyorum nasıl vazgeçirmeliyim bilemedim
çeyreğini değil arada sırada (o da gerçekten arada sırada 3 yıldır evliyim belki 3 kere yapmışımdır) onda birini yaptığımda, yaptığıma yapacağıma pişman ediyor, burnumdan geliyor, üste çıkıyor suçlu ben oluyorumya çeyreğini yapsam anında terk edilirim elifle senin sırrınızı çözemedim nası bu kadar aşık ettiniz desem insan aşık olsa da katalanamaz ki. nişanlına sabır dilerim sende inşallah korkunla sınanmazsın.
ya sen burdakilerin aklına uyup nasıl bişey demezsin nişanlına. bütün bekar kk bayanlarının nişanlında gözü var, şimdi nereye gideceğini öğrendiler.gidip hemen nişanlınla tanışcaklar ondan karışma diyo sana herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?