Esinizin/sevgilinizin kiz arkadaslari olmasi sizi rahatsiz eder mi ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
Kizlar merak ediyorum esinizin yada sevgilinizin kiz arkadaslarida olmasi sizi rahatsiz eder mi ?
Mesela sosyal medyada yada arkadas ortaminda gorusmeleri ?

Konuyu madem ben actim cevap vereyim,beni rahatsiz eder ama ALLAHTAN esimin hic kiz arkadasi yok :1: cevremde rastliyorumda cok rahat gibi bazilari merak ediyorum :26:

Son düzenleme:
benim o rahat tweet abla :)
hiiç takılmam,hatta kafa dengi bi kızsa hoşuma bile gider.Çok ciddiyim :)
Aynı şekilde benim sevdiğim erkek arkadaşlarımla da sevgilimin muhabbeti olsun isterim,Halil'e akşam yemeğine gittiğimde bütün gece trip mesajları atıp gecemi burnundan getireceğine "ver bakim telefonu halil'e" desin mesela,güzel güzel sohbet etsin isterim :51:
ama öyle erkek nerdeeee,eski sevgilime kalsa herkes bana aşık,herkes bana hisler beslio da ben malım anlamıyorum :))

bence normal şeyler bunlar,takılmamak gerekir.
ayrıca kırk yıl kalsam sevgilimin (normal) konuştuğu kız arkadaşı yok diye sevinmek aklıma gelmezdi ^^

Özgüvenli görünürüm ama içimde fırtınalar kopar. Tabii bu her kız için geçerli değil mesela gerçekten ben de tanıyıp, seviyorsam isterlerse başbaşa buluşsunlar aklıma küçücük kötü bi'fikir bile gelmez. Ancak tanımıyosam ya da benim samimiyetim yoksa fırtınalar fırtınalar:9:

Öyle bi şansı yokkk! Nasıl o benim erkek arkadaşım olması konusunda taviz vermiyorsa bende o tavizi ona asla vermem.
Kıskanıyorum arkadaş ne kız arkadaşı yaa, güvenle falan alakası yok. Ben benim olana kimseylee paylaşmaaammm. :17:

kıskanırım çok kıskanırım hemde.bi keresinde nişanlımın evine gittim yemek yoktu mahallenin fırınını aradı kıza 'bize pizza yap kankiiii' dedi içimde fırtınalarr kopuyo ama çaktırmıyom ne kankisi oğlooomm ne kankisi yaaaaaaaaaa:41::41:

kıskanmam özgüvenim var çünkü mesela sevgılım istemez benım erkke arkadaşım olsun bende bunu anlamıyorum ....nevar sankı xxx

le buluşsam onlar senden öncede vardı dıyorum bi hıs duygu olaydı ozaman olurdu zaten mantıkı degılkı

onada derm git xxx le buluşş oturup sohbet edın dıyorum..... hey allamya dıyo kendıne pay çıkarmak için diyosun bunu dimi dder....

ama benımde tanımam lazım kadınlar zaten bişiler varsa hemen hissederki erkkeler gibi degılız biz.......adamıda sıkmanın bogmanın anlamı yok

ama benım sevgılım hiçççç gitmezkiiiiiiiii fazlada arkadaşı yok zaten

sonra ayrılıyosun adam kıskandıgıyla ,sana yaptıgı ezıyetlerle kalıyor anlamsızzzzzzzzzzzz

Bu olay özgüven olayı değil bence.
Her konuda kendime güvenirim. Ama o kadar yılışık hemcinslerim var ki!!! :47:
Benim sevgilim adam gibi dursa da kuyruk sallayan çok hatun olur. Bir kaç olayda yaşadık hatta. :51:
Rahatsız olurum işin özü. O da oluyor zaten çıkacak olan çıngarı biliyor çünkü :60:

özgüvenle alakası yok nişanlımın arkadaşı arkadaşının sevgilisiyle yattığından beri karşıyım kız erkek ilişkisine:ssz:

bayan arkadasları olabilir ama öle lise ünv tedeki gibi kanka modu olmaz

ne konuscaksa benle konussun , sen karımsın senle konusamayacağım seyler var demek olur bu

ama iş yerinde arkadsları olabılır ama ben olmadan onlarla takılamaz

Demekki burdada yari yariya...is arkadaslari elbette olabilir bisey yapamayizda ona normalde yani muhabbetler sakalasmalar bende kiskanirim tepki vermeyenleri bu yuzden merak ediyorum galiba onlarda icinde firtina koparanlardan :27:

Bu arada ozgvuvenle bencede alakasi yok..:34:

Benimde eşimin kız arkadaşı yok, iş arkadaşı olur eyvallah ama bence olmasa da olur bir durum..
Ben evlendim face listemde erkek arkadaş bırakmadım, gereksiz yani, o da öyle yapmalı..

Benimde eşimin kız arkadaşı yok, iş arkadaşı olur eyvallah ama bence olmasa da olur bir durum..
Ben evlendim face listemde erkek arkadaş bırakmadım, gereksiz yani, o da öyle yapmalı..

face abartı bence.erkek arkadaşlarla eşim olmadan pek görüşmüyorum.sohbet etmem telefon açmam.eşim iiçin de bunlar geçerlidir

face abartı bence.erkek arkadaşlarla eşim olmadan pek görüşmüyorum.sohbet etmem telefon açmam.eşim iiçin de bunlar geçerlidir

Yok abla yaa bence abartı değil, okuldan arkadaşlarımdı aman aman bir muhabbetimde yoktu zaten, lazım değillerdi sildim gitti..
Eşimle hiç aramızda erkek kız arkadaş muhabbeti geçmedi ama ikimizdede yabancı kimse yok en temizi :)

Demekki burdada yari yariya...is arkadaslari elbette olabilir bisey yapamayizda ona normalde yani muhabbetler sakalasmalar bende kiskanirim tepki vermeyenleri bu yuzden merak ediyorum galiba onlarda icinde firtina koparanlardan :27:

Bu arada ozgvuvenle bencede alakasi yok..:34:

bence çokkkkk alakası var benım 2.3 tane kız arkadaşın var sevgılılerını öle bir kıskanıyorlarkı benden ve herkouştugu kızdan

kıskanıyorlar ..süreklı sorarlar ya ben güzelmiyim bu yakışmışmı ,xx benden dahamı güzel,onun saçları daha güzel bunun kaşı bacagı

daha güzel sevgılımde ona bakarmıı..hoş hatun bu nedir peki ?

kendıne güvenı yokki eşine güvenı olup kıskanmasın

banada hayret ederler hatta sen sevgılını nasıl kıskanmıyosun dıye sevgılımden benden ayrı bıyere gitmez mesela derlerki hep

aklın çok güzel hiç bişey yapmıyosun ama çocuk başkalarına bakmıyo bıle diye ...

onlarınkıne bakıyorum adamlar şimdiden canından bezmişlerr yazıkkkkkk :)))

hatta bu yüzden sıf bir bayan arkadaşımla irtibatımı kestım süreklıde arıyor hasta ruhlu her an her sn adam tenkıt edılmezki

bence çokkkkk alakası var benım 2.3 tane kız arkadaşın var sevgılılerını öle bir kıskanıyorlarkı benden ve herkouştugu kızdan

kıskanıyorlar ..süreklı sorarlar ya ben güzelmiyim bu yakışmışmı ,xx benden dahamı güzel,onun saçları daha güzel bunun kaşı bacagı

daha güzel sevgılımde ona bakarmıı..hoş hatun bu nedir peki ?

kendıne güvenı yokki eşine güvenı olup kıskanmasın

banada hayret ederler hatta sen sevgılını nasıl kıskanmıyosun dıye sevgılımden benden ayrı bıyere gitmez mesela derlerki hep

aklın çok güzel hiç bişey yapmıyosun ama çocuk başkalarına bakmıyo bıle diye ...

onlarınkıne bakıyorum adamlar şimdiden canından bezmişlerr yazıkkkkkk :)))

hatta bu yüzden sıf bir bayan arkadaşımla irtibatımı kestım süreklıde arıyor hasta ruhlu her an her sn adam tenkıt edılmezki

Bahsettigin arkadaslarinin ozguveni olmaya bilir ama genellemek yanlis bence,
bide kiskanmak bence ozguven eksikligi degil sevgidir sahiplenmektir,
tabi herseyin fazlasi zarar kiskancliginda bir dozu olmali...
sizinki bir istisna olabilir ne diyelim ALLAH MESUT ETSIN umarim yanilmazsin boyle gider..:34:

Bahsettigin arkadaslarinin ozguveni olmaya bilir ama genellemek yanlis bence,
bide kiskanmak bence ozguven eksikligi degil sevgidir sahiplenmektir,
tabi herseyin fazlasi zarar kiskancliginda bir dozu olmali...
sizinki bir istisna olabilir ne diyelim ALLAH MESUT ETSIN umarim yanilmazsin boyle gider..:34:

genelleme yapmak istemıyoum ama her gördügüm kıskanç insanda bayan olusn erkek olsun izlenımım bunlardı canım ...

hep bişileri kendılerınden eksık görüyorlardı.....sevgı böle olmamalı bence ...benı sıkarak bogarak sevgı olmaz herşey kii herşey ayarında tadında olursa daha ıyı olur kıskanılmak güzeldir ama abartmamak lazım ..karşılıklı hayatı zından etmemek lasım ...bogmamak lazım çürütmemek lazım bazı şeyleri...

AMİN DİYORUM ALLAH SENIDE MUTLU MESUT ETSIN CANIM umarım böle gider ....ama benımkıde kıskanç çok fazla bellı etmesede..

dellenıyor ben bıyere çıkınca ondan ayrı gitmıyorum gerçi sorumluluklarımızı bılıyoruz ...

bak sana kısaca bişey anlatıyımmı eskı sevgılımle 6 yıl çıktık ve o 2 yıl kapımda yattı benım ona evet demem için sonra da

heppppppppp bekledı kapıda kendı yoksa korumalarını bırakırdı 6 yılım heba oldu ...dr.a gittik pisikiyatra dr.la benı 2 dk

konuştuurmadı ıkımızı yanlız bırakmak istemıyordu ıkıde bir kapıyı tıklatyordu dr.bana hoşgeldık tık kapıssenı uraya der ve tık tık

kapı ...adamla meraba bıle edemedık dışarı çıkartt adam bunu kordordan baktık camdan bakıyo bıze....ddr.onu çagırdı dedıkı

bayanın degılde senın tedavıye ıhtıyacın var buraya geliş nedeni bellı konumaya gerek bıle yok dedi ALLAH PEYGAMBER SABRIMI

VERDI SIZE DEDİ odur budur korkarım kıskanç kışiden :))neoldu ben ölürsem mezardada o yatardı boşa gecen yıllarrrrrrrrrrrr

gerek yok kızlar salın gitsin ...GERİ DÖNERSE SENINDIR DÖNMEZSE, GİDER ALIRIM ONU OLDUGU YERDEN SEEVGILIM OGLUM O BENIM :)))

Aramızda kesinlikle böyle kıskançlıklar yoktur :)
Onun çok sevdiği kız arkadaşları var, ben tanıştım ve çok da seviyorum...
O da erkek arkadaşlarımla tanıştı, aramızda böyle bir şeyin söz konusu bile yok...
Medeni olmak gerektiğini düşünüyorum :)

genelleme yapmak istemıyoum ama her gördügüm kıskanç insanda bayan olusn erkek olsun izlenımım bunlardı canım ...

hep bişileri kendılerınden eksık görüyorlardı.....sevgı böle olmamalı bence ...benı sıkarak bogarak sevgı olmaz herşey kii herşey ayarında tadında olursa daha ıyı olur kıskanılmak güzeldir ama abartmamak lazım ..karşılıklı hayatı zından etmemek lasım ...bogmamak lazım çürütmemek lazım bazı şeyleri...

AMİN DİYORUM ALLAH SENIDE MUTLU MESUT ETSIN CANIM umarım böle gider ....ama benımkıde kıskanç çok fazla bellı etmesede..

dellenıyor ben bıyere çıkınca ondan ayrı gitmıyorum gerçi sorumluluklarımızı bılıyoruz ...

bak sana kısaca bişey anlatıyımmı eskı sevgılımle 6 yıl çıktık ve o 2 yıl kapımda yattı benım ona evet demem için sonra da

heppppppppp bekledı kapıda kendı yoksa korumalarını bırakırdı 6 yılım heba oldu ...dr.a gittik pisikiyatra dr.la benı 2 dk

konuştuurmadı ıkımızı yanlız bırakmak istemıyordu ıkıde bir kapıyı tıklatyordu dr.bana hoşgeldık tık kapıssenı uraya der ve tık tık

kapı ...adamla meraba bıle edemedık dışarı çıkartt adam bunu kordordan baktık camdan bakıyo bıze....ddr.onu çagırdı dedıkı

bayanın degılde senın tedavıye ıhtıyacın var buraya geliş nedeni bellı konumaya gerek bıle yok dedi ALLAH PEYGAMBER SABRIMI

VERDI SIZE DEDİ odur budur korkarım kıskanç kışiden :))neoldu ben ölürsem mezardada o yatardı boşa gecen yıllarrrrrrrrrrrr

gerek yok kızlar salın gitsin ...GERİ DÖNERSE SENINDIR DÖNMEZSE, GİDER ALIRIM ONU OLDUGU YERDEN SEEVGILIM OGLUM O BENIM :)))

AMINNNN canim...
Benimde bahsettigim kiskanclik normal dozlarda olan,
anlattigin durumdaki arkadasinki hastalik boyutunda...
Fazlasi zarar gercekten evlendigim ilk yil surekli kiskanclik yuzunden olurdu kavgalarimiz,
hala oluyor bazen ama ne yapalim seviyoruz:27:

Bide Mesela bende okul arkadaslarimi filan eklemiyorum sosyal medyada,
oda eklemiyor kiz arkadasida cok yoktu zaten :ssz:
Cevremde rastladigim icin merak ettim sizler neler dusunuyorsunuz diye...

Fazla yakın olmadığı sürece benim için sorun yook :)

Ama beni tanıştırması lazım. Ya da yanına giderken bilmem lazım falan :)

Back
X