Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

kapalı ve bol giyinmek.... erkek kuzen dahi olsa konuşmamak.... gülerkeen sesli gülmemek sadece tebessüm ve hanım hanım olmak... erkeklesmemek...çok konuşmamak...bazı dediği semtlere gıtmek yasak cunku eskı sevdiğim oldugu semnt...bakkala tek basına gıtmemek mumkunse gıtmek zorda kalırsan kardesın felan gıtmek...aksam ezanı okunmadan evde olmak...yaptıgım hersey haber vermek...

ama yasakları geçde yeterkı bir ömür sevgi olsun işin içinde

Onlar yasak koymadan olur mu hiç:))))Şuan sevgili değiliz ama eskiden kısa etek giymek, erkeklerle çok samimi olmak ve gece çok geç bir saatte tek başıma dışarıda gezmek bu kadar sonrasında ne koyar bilemem ama dinleyene:)))O değilde ben tam tersini merak ettim bayanların koyduğu yasakları onlar koyarda biz yasak demez miyiz :))

Son düzenleme:
Ben sevdiğimin mesafeli konusması isterim..öyle yok el kol değmeler çok kötü oluyorum...erkeklerin samimi davranısları asık olan kızların yanlıs anlamasına cok sebeb oluyor... Gömleği kapalı isterim sevmem düğmeler açık öyle...konusmasıda bilecek öle canım cicim demicek bnden baskasına kızlarla özel konusmıcak bırsey...

Seninkide tam abartmis

kıskanıyor hemde deli gibi dimi ah aaaaaaaaah......... ne fenalar şu erkekler

Fenada ne fena giciklik olsun diye yinede giyiniyorum

şort ve şort boyunda kısa eteğe karşı eşim ama genel olarak yasak koymaz,

istediğim saatte istediğim yere giderim ve istediğim arkadaşımla da buluşurum birşey demez ama 3 yıldır evliyim bu arada...

ama şu bir gerçek ki evlenince biraz da olsa değişiyor huyları...ben öğretmenim önceden kıskanmazdı öğrencilerimden şimdi ise geçen balo vardı öğrencimin biri dansa kaldırdı eşim hemen geldi " birader izin verirmisin alabilir miyim hanımı " dedi:)

onun koyduğu yasaklar: erkeklerle kesinlikle samimi olmamak akraba hariç arkadaşlarla cafeye falan eğlenceye onsuz gidemem çok kısa şort çok kısa etek yasak straplez yasak düğün dernek hariç askılı giyincede durmadan göğüs kapat uyarısı durmadan bi yere giderken haber vermek nete girmek girincede çok takılmak yasak benim koyduğum yasaklar: kız arkadaş kesinlikle yasak her yere bana haber vericek tvde açık seçik kız çıkınca çimdiği yer

genelde ondan fazla sesimin cikmasina cok kizar sesimi yukseltmemi istemez disarda gulmek yasak . onun istemedgi yerlere istemedigi kisilerle konusmak , telefonun sessizde ollmasi yasak aradignda nerde olursan ol acicaksn o teli falan filan k

Nerde nasıl davranması gerektiğini bilen bir kadınım, yasaklara o yüzden ihtiyaç duymadık, zaten duyamazdık da ben sevmem böyle şeyleri, hoşuna gidip mutlu olan kadını da anlamam.

12den sonra erkek arkadaslarımla falan konuşmamı istemez. vede onsuz plan yapmamı.

Bayagi var esim kiskanc biridir. Gerci ben de az degilim ama onun kadar degil. Kapali oldugum icin bizde mini etek kavgasi falan olmaz kiyafetime veya kiyafetimin rengine karismaz. Makyaja sinir olur bir de benim tek basima gezip dolasmami istemez surekli yan yana olalim ister kendi de tek gezmez anca beraber kanca beraber favori sozu :) Bazen bunalip yeter! desem de seviyorum kocisimi.

Son düzenleme:

tatlım yeni evlisin emin ol 1 yada 2 sene sonra götünden ayrılır yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…