Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

vaaaaaaaaw..............

giyimin dışındaki yasakları engelleri konuşalım birazda bunlardan bahsedelim bide şeyi merak ediyorum eşi yada sevgilisi psikopatça yasakları olan varmı benim çevremde birtane var

merhabalar ..bir kaç satırda ben yazmak istedim..

her ilişkide (iş-aile-aşk) zaten belli kurallar vardır..

ilişkideki insanların aralarındaki kurallar gibi ilişkinin kendisininde kuralı olduqunu düşünüyorum.
örneğin;
insanlar gün içinde iletişim içinde olmalıdırlar..geç kalabilirim..dışarı çıkıyorum...arkadaşa gidiyorum..sinemadayım..gibi
bu eş sevgili dışında ailedede böyledir. annenize babanızada aynı şeyleri söylersiniz htta oda arkadaşınızada.
burdaki ayrıntı ise yaptıqımızın hesap vermek mi yoksa haber vermek mi olduqunun farkında olmak.
bir yerde Yasak varsa muhtemelen Ceza da vardır...
o zaman builişki evlilikten başka herşye benzer..he şunu diyebilirsiniz..
" hiçte senin dediğin gibi değil biz gayet güzel anlaşıyorz ve evliliğimizi sürdürüyoruz"

doqru anlaşırsınzı fakat onun yasaklarına uyduqunuz sürece!
uymamanız sonucu veilecek cezaya (trip ksvgs vs) katlandıqınız sürece..
ve tabiki çok istediğiniz halde yasaklar yüzünden vazgeçerek gem vurduqunuz isteklerinizi ertelediğiniz sürece..
mutlaka ki evliliğinizden önemli deildir kısa etek..giymeseniz en olur?
öyle ama bu kartopları birikir bir gün çıq olur.
mesela ben eşimle nette tanıştım ve Allah bana çok güzel bir evlilik çok güzel 3 çocuk nasip etti hamdolsun ki..

ama bazen entte bulunduqum saatin ucunu kaçırıyorum mesela eşim bana çok duruyosun falan diyo hatta bazen
trip atyo
bende " beni cami avlusunda bulmadın " diyorum :))
eğer dahada auzasa bi sürü laf çıakr tartışma olur ..neyseki ebnde oda dizginliyoruz hemen kendimizi.
çok uzun oldu kusura bakmayın kızlar..

eşim yasaklıyorum dediği zaman ben şöyle bi bakıyorum o da gülme krizine giriyor bende
kimin kime yasak koyma hakk varki.biliyorki ben onun istemediği şeyi yapmam ama yasaklıyorum derse daha çok yaparım.
sana bunu yasaklıyorum diyor bazen.komik geliyor nedense ikimze de:)

vay anasını yaaa, hayretle okudum yasaklarınızı kızlar
9 senedır beraberız flört nısan evlılık falan... hıc bı zaman oyle yasak masak olmadı aramızda..:44:
hoş laf dınleyen bırı degılımdır zaten, bunu bıldıgı ıcın ses etmıo heralde sanırsam

eşimin dışında erkeklerle konuşmak ve muhabbet etmek.aynı ortamda bile olsak kızar kıskanır.o eve geldiğinde evde olmalıyım.evde degilsem kızar.

Yasak mı?
Benim nasıl davranacağıma sevgilim karışacak öyle mi?
Sıkar!

giyim ku$am var sadece
bide aylesine falan soz ettirmez ama onada hak veriyorum bende soz ettirmem ayleme :) yasak sayilmiyor herhalde o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…