Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Hımmm...:26:
Bizde yasak yok diyecektim ki şimdi aklıma geldi.
Aç karnına sigara içmek yasak!!!
Paketimi saklıyor adam yav!

- Dar pantolon vs dar şeyler giymemek.
- Annemsiz/Tek dışarıya çıkmamak.
- Kuzenlerle, akrabalarla samimi olmamak ve gezip dolaşmamak.
- Kahkahalarla değilde, ufak bi tebessümle gülmek.
- Onun görüp onay vermediği bi kıyafeti almamak.
- Günde 4'den fazla sigara içmek yasak, bu yasak çiğnenirse pakettekiler kırılıyor ahh ahh :)
- Yanımda yokken makyaj yapmak yasak.
- Balkona kafam açık çıkmak yasak.

Ve daha bi ton şey bunlar sadece aklıma gelenler

Son düzenleme:
kıskanç değildir benim sevgilim.. asla da kısıtlamaz beni sağolsun
istediğimi giyebilirim de istediğim yere gidebilirim de
zaten koskoca insanım.. çocuk gibi yasak koycak değil..

Yasak mı o da ne? 31 yaşına kadar nasıl yaşayacağımı kimseye sormadım, evlenmiş olmak hayatımın kontrolünü kaybetmiş olmak değil. evliyiz ya da birlikteyiz, hayatlarımızı paylaşıyoruz sevdiklerimizle, hayatlarımızı ipoteklemiyoruz.

şöyle bir göz gezdirdim de içim bunaldı. yasak koymak ne demek? iradem yok mu benim.

Kendini yonetmeyi bilen, ayaklari yere saglam basan birinin baskasinin yasaklariyla yonetilmesine gerek yok diye dusunuyorum. Tam tersi, biraksan kendine yetemeyecek, ayakta duramayacak, nasil davranmasini bilemeyen kendini yetistirmemis insana gerekir bu tur kisitlamalar bence. Bazi okuduklarima inanamadim. Allah herkese mutluluk versin diyim, ne diyim. :)

: hayat mı bu be?

ahaaah tatlım ah kendini yönetmemek kel alaka bu durum tam anlamıyla erkeklerin kıskançlıklardan dolayı gelişmiş davranış biçimi senin anlayacağın kimse bu baskılardan hoşnut değil ilerde bir eşin yada bir sevgilin olurda birde seni kıskanırsa bunun benzeri durumlarını yaşayabilirsin yapacağı kıskançlık dozu tamamiyle birlikte olucağın erkeğe bağlı dua edelim de seni çok bunaltmasınlar

Guzelim dua etmeye gerek yok, baskidan memnun degilsen basarsin tekmeyi. Kimse kimseyi zorla tutmuyor sanirim. Sevgili/es aile degil ki secemeyelim, kaderimize razi olalim. Yine kendini yonetmeye geliyoruz bence. Hatta ozguvene. Kimseye beni istegim disi kisitlama, yonetme hakki vermedim, vermem de. Ayrica onceki cevaplarda bundan memnun olan arkadaslar da oldugunu gorduk. Birsey de demiyorum mutluluk dilemekten baska.

ben senin için dua etmiştim

öyle bir sorunum yok şükür ki..
sonuçta yaşını başını almış kişileriz kısıtlamayız birbirimizi..
ne o beni sıkar ne ben ona gittiğin her yeri haber ver derim..
gerek yok bence bu kadarı abartı geliyor bana...

yasak koyan adamdan korkacaksın ...

bil ki sana giydirmediği o dar pantolonu

başkası giydiğinde bakıp tahrik oluyor...

bil ki sana izin vermediği makyaja

kendi başkasında gördüğünde tav oluyor....

ve bunun gibi bir sürü örnek verebilirim...

kim ne derse desin bu böyle

yani bu yasaklar boşa değil...insan herkesi kendi gibi bilir çünkü...

Son düzenleme:
ben çok kıskanç bir sevgiliyim..
ve şöyle cevap vermek isterim insan herkesi kendi gibi görür evet. ya benim gördüğüm gibi görürse.. o(bana göre) çok etkileyici bir insan ve bir başka kız ya ondan etkilenirse.. bunu kıskançlığı yaşamayan bilemez mesele giyim kuşam değil sevgilimde kıskanç bulmuşuz birbirimizi:) en azından anlayabiliyoruz birbirimizi...
ama bir insan kıskanç onu giyme bunu giy dedi diye başkalarına bakıyor anlamına gelmez.. herkese sevdiği en güzel geldiği için benim gördüğün gibi güzel görmesini istemeye bilirim. ve bu çok doğaldır bence.. mesela benim sevgilim çok güzel konuşur ve konuşması beni çok etkiler.. yanında ben olsam bile çok sıradan bir muhabbet olsa bile karşımızdaki kızın sevgilime nasıl baktığını görüyorsam kıskanırım abi bu kadar basit..
yani biz öyle giyime çok karışmayız birbirimizde ama girdiği her ortamı bilmeliyim mümkünse hep yanında olmalıyım. benimle gidemeyeceği ortamlara fazla girmemeli telefonuna her an ulaşmalıyım ve hep açık olmalı vs...
ben sevgilimi çok kıskanıyorum ama gözümün ucuyla daha bir erkeğe bakmışlığım yoktur.. sadece sahiplenme dürttüsü o benim..

Kısa etek giymeme ve erkek arkadaşlarımla fazla samimi olmama karışır. Sadece bu kadar :)

yasaklar değilde evde kurallarımız vardır bizim..

evin içinde saçım toplu gezilmeyecek, göze güzel gelen kıyafetler giyilecek, yataktan hemen kalkılmyacak, eve girerken ve evden çıkarken birbirimizi öpeceğiz, kesinlikle trip atmak surat yapmak yok v.s v.s.

adı konulmamış ama aramızda kendiliğinden oluşmuş kurallar bunlar. 3 yıldır bu böyle..

tabiki kısa etek şort elbise giymek ip askılı giymek yakası açık ve transparan gömlek vs giymek bazen kandırıp giyiyorum :90:

5 yıldır sevgiliyiz iki hafta sonra da sözleneceğiz kısmetse bu güne kadar hiç öyle yasak masak onu yapma bunu yap şunu giyme bunu giy gibi bir diyaloğumuz olmadı. İkimiz de gayet olgun aklı başında nerde nasıl davranması gerektiğini bilen insanlarız neden yasak koyalım ki bu durumda birbirimize çok saçma geldi bana şu an.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…