kapalı ve bol giyinmek.... erkek kuzen dahi olsa konuşmamak.... gülerkeen sesli gülmemek sadece tebessüm ve hanım hanım olmak... erkeklesmemek...çok konuşmamak...bazı dediği semtlere gıtmek yasak cunku eskı sevdiğim oldugu semnt...bakkala tek basına gıtmemek mumkunse gıtmek zorda kalırsan kardesın felan gıtmek...aksam ezanı okunmadan evde olmak...yaptıgım hersey haber vermek...
- Dar pantolon vs dar şeyler giymemek.
- Annemsiz/Tek dışarıya çıkmamak.
- Kuzenlerle, akrabalarla samimi olmamak ve gezip dolaşmamak.
- Kahkahalarla değilde, ufak bi tebessümle gülmek.
- Onun görüp onay vermediği bi kıyafeti almamak.
- Günde 4'den fazla sigara içmek yasak, bu yasak çiğnenirse pakettekiler kırılıyor ahh ahh :)
- Yanımda yokken makyaj yapmak yasak.
- Balkona kafam açık çıkmak yasak.
Ve daha bi ton şey bunlar sadece aklıma gelenler
Kendini yonetmeyi bilen, ayaklari yere saglam basan birinin baskasinin yasaklariyla yonetilmesine gerek yok diye dusunuyorum. Tam tersi, biraksan kendine yetemeyecek, ayakta duramayacak, nasil davranmasini bilemeyen kendini yetistirmemis insana gerekir bu tur kisitlamalar bence. Bazi okuduklarima inanamadim. Allah herkese mutluluk versin diyim, ne diyim. :)
ahaaah tatlım ah kendini yönetmemek kel alaka bu durum tam anlamıyla erkeklerin kıskançlıklardan dolayı gelişmiş davranış biçimi senin anlayacağın kimse bu baskılardan hoşnut değil ilerde bir eşin yada bir sevgilin olurda birde seni kıskanırsa bunun benzeri durumlarını yaşayabilirsin yapacağı kıskançlık dozu tamamiyle birlikte olucağın erkeğe bağlı dua edelim de seni çok bunaltmasınlar
Guzelim dua etmeye gerek yok, baskidan memnun degilsen basarsin tekmeyi. Kimse kimseyi zorla tutmuyor sanirim. Sevgili/es aile degil ki secemeyelim, kaderimize razi olalim. Yine kendini yonetmeye geliyoruz bence. Hatta ozguvene. Kimseye beni istegim disi kisitlama, yonetme hakki vermedim, vermem de. Ayrica onceki cevaplarda bundan memnun olan arkadaslar da oldugunu gorduk.Birsey de demiyorum mutluluk dilemekten baska.
tabiki kısa etek şort elbise giymek ip askılı giymek yakası açık ve transparan gömlek vs giymek bazen kandırıp giyiyorum:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?