Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
ya gidecen o halde onlara laf söyleyip bozacan yada arkanı dönüp gidicen ve bir msj yeni sevgilinle mutluluklar............

çok guzel canım bende aynı donup gıderım ve gıderkende yenı sevgılınle mutluluklar yazarım pesımden gelıncede:mymeka:

düşüncesi bile çok kötü :/ bide sonuclara baktım da aldatamaz secenegini kimse işaretlememiş biliyoruz erkeklerin ne oldugunu galiba :))))

Bilmiyorum Çok üzgünüm çoook
Boşanacağım kesinde boşanmadan ne yaparım
Onu düşündüm:uhm:
Sanırım
Ruh halime göre değişir yapacaklarım:mymeka:

kac kurtar kendini benden derimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sonra 370ps ile kosup sac bas birakmam :)

sonra tabi sevgilimi öyle bi hale getiririm ki bakim bir daha bi kiz yanindan geciyor muuuuuuuuuuuuuuuuuuu

direk dalarım:mymeka: sonra arkamı döner giderim:dilcikar: en sonda boşar Kötü Kazenarkasından günümü gün ederim:icecream:

Kİmseye dalmam görünürüm belki yüzüne bir bakarım giderim yada hiç kendimi göstermeden ordan uzaklşır eşyalarını da o geldiğinde hazır bulsun die kapının önüne koyarım

ben yanlarına giderim suratlarına tükürürüm
sonrada eşimin suratına alyansımı fırlatır
boşanma davası açarım kalan yaşantımıda
ziyan edemem affetmekleKötü Kazen

esımın yanında sarmas dolas bı kız gorursem yuzune yuzugumu fırlatır bıde tukurur gıderdım ordan hıc sormazdım bu kım dıye..sonucta esım olmus aılesını az cok bılıyorumdur..demekkı tanımadıgım bırı..
sevgılımın yanında gorursem once gıderım kım bu dıe sorarım kem kum ederse de guzel bı osmanlı tokatı atar ve uzaklasırım..
klava:

Çok kötü bir durum biraz düşüneyim CADIARZU

Ben sanırım onlara görünmezdim çünkü ağlardım öyle birşey görürsem hemen evime giderdim...
Bi msj atardım 'Seni bir kızla sarmaş dolaş gördüm bir açıklaman var mı?' diye...
Tabi ki söyleyecek birşeyi olmaz...
'Beni sakın bundan sonra arama... Sen beni haketmiyorsun... Yazıklar olsun...' derdim senağlama

Ama o gün sinirliysem belki de gider sevgilime bi tane tokat patlatırdım klava:
Kıza da bunun bi sevgilisi var haberin var mı derdim klava:
Ters bişi söylerse bi tane de ona patlatırdım klava: Ohhh :1rolleyes:
Allahım kimsenin başına vermesin böyle birşey inşaallah senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
valla hep böle bişey olursa salon kadınlığımı bozmam falan derim amaaaa
bence dalarım kesin
ağzıma ne gelirse söylerim herhalde
kafalarını tokuşturur
doğru eve gider ne eşyası varsa yırtarım şampuanuna saç dökücü krem koyarım
diş macununa tutkal koyarım
iç çamaşırlarının hepsine tahriş edici bişey koyarımki uzun süre kullanamasın o şeyinii
sonra avukata gider davamı açar hiç bişey olmamaış gibi mutluluklar diler boşanırımmm

biter o gider ben giderim ....karakterindeki en zor hallerini bile sineye çekip onu öylece kabul edip sevebilecek kadar egom sağlam ama aldattığı anda çocuk filan dinlemem boşanırım.....oda çok net bilir bunu....bitmiş bir evliliğin içinde çocuğumu asla yetiştirmem o evliliğin dışında daha sağlıklı bir ortamda yetiştiririm....kendimide tamamen çocuğuma adarım ve hayatımı yaşarım kendimide kahretmem o buna değmiycekse.....allahtan o tip erkek değil ....seviyo beni....bende onu....ikimizde birbirimizi asla bu kadar incitemiycek kadar çok seviyoruz...allah kimsenin başına vermesin....o esnadada gider yanındakine kendimi tanıtırım derhal eve diyip kulağından tutar eve götürüm ki yapmadım etmedim ayağına yatmasın....o anı yaşatırım yakaladım diye....evdede herşeyimi toplar birkaç kelime eder ayrılırım.......o iş herşeyin kopma noktası çünkü.....iş oraya vardıysa sarmaş dolaş ....konuşmaya bile değmez....öptüm canım bayyyyyy...

ayyy allh kimseye yasatmasin ama herhalde ben yanlarina giderdim zaten beni gorunce sok olurdu. o ani oluruna birakirdim hersey olabilir. hic tepki vermeyip beni gordukten sonra arkami donup gidebilirim veya kiza mal oldugunu kesin bir dille ifade eder yerin dibine sokardim herkesin icinde

O an onlara o sinirle naparım bilmiyorum yüzüne mi tükürürüm,tokat mı patlatırım belki de bu ikisini beraber yapıp bide laf mı sayarım bilemiyorumCADIARZU ama hiç hoş şeyler yaşamıcağımızı ve benim yüzümü görmeyi bırak birdaha sesimi bile duyamıcağından çok eminim:1closedeyes:

kendimi o şekilde hayal ettim de
önce döner giderim
sonra pişman olur geri dönerim
muhtemelen sevgilime kafa göz dalarım:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…