Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
kafamı bile yormam eşimin karakterini biliyorum saygılarla...

kiz gelip sarilmissa asla kendisi ile muhatap olmadan sevgilimle muhabbet ederim kiza kendisini orda cok gereksiz hissettirim. ki yapmisligim da vardir.

sevgilim bu durumda saklanıcak yer aramalı çünkü normalde sakin birinsan olmamam reğmen bu durumda hiçte sakin olamam kızada sevgilimede hadlerini bildiririm rezillik çıkartırım napimm amabi şekilde rahatlamam lazım..klava:

direk dalarım ama öle gidip saç baş yolmak diil beni görüp tepkisine bakmam lazm ayy düşüncesi bile cok kötü mahvederim ben onu ay cok sinirlendim bugun baya trip atarım ben adama :roflol:

önce kızın,sonrada eşimin saçını başını yolarım.eşim nasıl olsa elimde.kız kaçmasın değilmi....kimse alamaz onları elimden...Çok üzgünüm çoook:mymeka::lepi::roflol:

ciddi olamazsın:1shok:
o teklıfı edenede dalardım heralde

valla ben sabrediyorum hala o kiz etrafimizda dolaniyo umarim bi firsat gecer elime de bir temiz rezil ederim onu herkese

baklbocegi erkek degil teklifi eden kiz biz zaten sasakaldik

sadece kadına değil ikisinin birden yüzüne tükürürüm....evliysem boşanırım....değilsemde ayrılırım....sengözlerimebaksanab

yha düşünmesi bile kötü rüyamda bile öyle bişey görüyo olsam kalktığımda trip yaparım arkadaş ben o derece yani ben düşünmek bile istemioruma kullandım akadaşlar olur mu öyle şey ya ben ona kalbimi açıcam o gidecek tövbe tövbeKötü Kazen:enbuyukkk:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…