Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
belki kuzenidir kardeşidir gidip bi anlamak lazım önce. yargısız infaz olmaz yanlarına giderim tanışırım merhaba ben nurcimik, aaa aşkım nekadar güzel kuzenin varmış niye daha önce tanıştırmadın bizi gibilerde bi kaç kelime ederim eğer akrabası değilse bir sonraki duruşmada kalemi kırarım

bayıldım bu yoruma
görümcelerim hariç kim olursa olsun bu geçerlidir
aralarına girer kollarımı omuzlarına atar kulaklarına eğilir ''siz yeterince sarmaş dolaşamamışsınız'' der allah ne verdiyse dolaştırırdım onları

adamın ense köküne şöyle avucumun ortasını gerdire gerdire laaap diye...kız yabancıysa zaten yumurtalık diye birşey kalmamıştır rahminde ben gördükten sonra..haa yabancı diil kuzenimi..tutar kolundan ACIK BERİDUR BAKİM derim yinede benmki ense kökünden zarar görmüştür %100 kaçarı yok

saçlarını dolarım elime allah verdi demem baasarım tokatı alırım hırsımı cünkü kocam capkın biri deil demkkı onu bastan cıkaran o oleyse öldürericesine dayagı hak ettii

gördüğüm an çeker giderim.
beni görsünler ya da görmesinler fark etmez.
onu terk ederim,sadece sebebini söyler ve direk boşanırım.

once kızı doverım bı guzelllllll
sonrada esıme tokat atıp onu boşarımmmmmmmmmmmm

Direk kızın saçını başını yolar gönderirim.Eşime tek bir söz dahi etmem bir daha benim yüzümü göreceği yerde mahkeme olur ancak

Şuan için eşimin öyle bir şey yapıcağını hiç sanmıyorum tabi belli olmaz :) yaptığını farz edelim; yanlarına gider yüzüğü suratına atıp boşanma davası açarım bu kadar basit.

benim eşim yapmaz kesinlikle
ola ki uydu şeytana....Allahına yalvartırım kesinlikle!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…