eşinizin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz ?

maşallah cnm benim inş hep böyle devam eder.

sanki ben yazmışım bunları aynısı işte.

Ya sadece bu sebepten boşanma olmaz ama. Bence düzelebilir. Bunu nasıl düzeltirsiniz bilemiyorum ama az çok tanımışsınız eşinizi ve ne hoşuna gider, nasıl yaklaşırsanız düzelirseniz. Bunları hesaba katıp ona göre davranın derim.

sanki ben yazmışım bunları aynısı işte.
Daha anlatıyım mı... Ona baksan annesi ve kardeşi çok yoruluyorlar. Ben ise tembel bir insanımdır. Çalışıyorum ve ailelerden uzaktayız. Beni tanıyan herkes ne kadar azimli, dirayetli, tuttuğunu koparan bir tip olduğumu çok iyi bilir. Ama eşime sorsan beceriksiz, tembel bir insanım. Bazen diyorum vur kıçına tekmeyi, al çocuklarını çek git, görsün becerilerini...Ama çocukları, çevreyi, anne babamı, bunların hepsiyle uğraşmayı göze alamıyorum. Yoksa yeterim kendime elhamdülillah.

Bu tarz soruların izahı zor aslında,çünkü basit şeylerde gizlidir bunun cevabı sanırım,ben beni sevdiğini hayatında olan herşeyi uzun uzun benimle paylaşmasından anlarım,işyerindeki yaşadığı bi durumu bile vatsaptan anlık bilgi geçer bazen,ketumluğuyla bilinir çünkü.yine aynı şekilde uzun uzun dinler beni ,güldürür yalnızken onunla alay etmeme izin verir,ama birisi etraftayken hep çok ciddidir, bigün aramızdaki sohbet biterse heralde artık beni sevmiyor diye düşünebilirim.

böyle böyle tükeneceğiz demi maalesef

adam gunde 40 kere seni seviyorum diyor
ben tv izlerken bi bakiyorum dalmis beni seyrediyor , hayirdir diyorum , cok guzelsin diyo halbuki saclar tepede kelebek tokayla toplanmis kaymis vaziyette otiruyorum :)
ben baya bi eminim beni sevdiginden
bu çok güzel bişey yoksa insan kendini dalda sallanan bir yaprak gibi görür koptu kopacak.

Bence böyle bir başlık altında yazılanlar sizin sorununuzu çözmez. Aksine sizi daha mutsuz eder. Çünkü herkesin sevgiyi gösterme biçimi farklıdır.

Ayrıca eşinizin eksik/hatalı yönlerini görmeniz için başkalarının eşleri ile kıyaslamanız da gerekmez. Siz zaten farkındasınızdır.

Beklentilerinizi eşinizle konuşarak sağlayabileceginizi düşünüyorum. Çözemediğiniz noktada farklı alternatifleri düşünürsünüz.

böyle böyle tükeneceğiz demi maalesef
Bilmem. Galiba öyle. Bununla yaşamayı öğreniyorum. Artık daha çok ortamlara giriyorum, arkadaş ediniyorum.. Kendime iyi bakmaya, genç ve güzel kalmaya çalışıyorum. Bunlar da moral kaynağıdır hayatta... Avunmaya ihtiyacım var çünkü.

evlilik birbirini anlama değil midir bir tarafim hep üşüyor neden duygularım ac? bazı günler sarılıp öpüyor seni çok seviyorum diyor ama neden ben inanmıyorum göz yaşlarım sel oluyor. en ufak sorunda beni kirabilen beni deli konumuna getiren adam sevgiden nasıl siz eder.

Çok konuştum anlattım, zırıl zırıl ağladım da. Başkalarını bilmem ama ben elimden geleni yaptım. Daha da içimden gelmiyor kadınlık, hanımlık. Biraz da kendi düşünsün.

ben de allahtan tipim düzgün yoksa daha da bunalıma girerdim acaba beni beğenmiyor mu diye. halbuki altının değerini bilmeyen için altın ne ki.

haklısınız sanki daha da karamsar oldum yazılanları okuyunca.

Ya belki sizin beklentiniz çok fazla. Eşiniz nasılsa sizin de o derece beklentiye girmeniz gerekir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…