- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
maşallah cnm benim inş hep böyle devam eder.hiç unutturmuyor ki.
ama karakter meselesi bu, benim babam da böyleydi, sevgisini çoook gösteren bir adamdı,
her akşam annemle sohbet ederek masayı kurar, kaldırır, sürekli annemin gözüne bakar ellerini öper, onun acısıyla ağlar, mutluluğuyla sevinir, saçlarını koklar, hala...
bize de aynı şekilde, işyerinde öğlen sevdiğimiz yemek yapıldıysa boğazından geçmez arayıp çağırır bize de yedirirdi o dereceben de gittim aynısını aldım.
sanki ben yazmışım bunları aynısı işte.Emin değilim. Zaten beni sevmediğini düşünüyorum. Bir şey anlatırken heyecanlanıp bağırsam "bağırma üff tamam tamam kafam şişti zaten bütün gün" falan der. Bi heyecan yaşatmaz. Bir şeyden dert yansam hemen "sen de böyle yapsaydın" der. Biriyle anlaşmazlık yaşasam hep beni haksız çıkarır... Bu liste uzarrr gider. Bana can yoldaşı, sırdaş, dert ortağı, sevgili değil.
maşallah cnm benim inş hep böyle devam eder.
Ya sadece bu sebepten boşanma olmaz ama. Bence düzelebilir. Bunu nasıl düzeltirsiniz bilemiyorum ama az çok tanımışsınız eşinizi ve ne hoşuna gider, nasıl yaklaşırsanız düzelirseniz. Bunları hesaba katıp ona göre davranın derim.çalışan bir bayanım bazen ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum oğlum var mucizem kimse ümit vermedi olacağı vardı oldu. onunla bir hayat mı kurayim kendime bilmiyorum. adam evine düşkün sorun çıkarmayan biri ama bence çok sevgisi yok bana tüm sorun bu.
Daha anlatıyım mı... Ona baksan annesi ve kardeşi çok yoruluyorlar. Ben ise tembel bir insanımdır. Çalışıyorum ve ailelerden uzaktayız. Beni tanıyan herkes ne kadar azimli, dirayetli, tuttuğunu koparan bir tip olduğumu çok iyi bilir. Ama eşime sorsan beceriksiz, tembel bir insanım. Bazen diyorum vur kıçına tekmeyi, al çocuklarını çek git, görsün becerilerini...Ama çocukları, çevreyi, anne babamı, bunların hepsiyle uğraşmayı göze alamıyorum. Yoksa yeterim kendime elhamdülillah.sanki ben yazmışım bunları aynısı işte.
böyle böyle tükeneceğiz demi maalesefDaha anlatıyım mı... Ona baksan annesi ve kardeşi çok yoruluyorlar. Ben ise tembel bir insanımdır. Çalışıyorum ve ailelerden uzaktayız. Beni tanıyan herkes ne kadar azimli, dirayetli, tuttuğunu koparan bir tip olduğumu çok iyi bilir. Ama eşime sorsan beceriksiz, tembel bir insanım. Bazen diyorum vur kıçına tekmeyi, al çocuklarını çek git, görsün becerilerini...Ama çocukları, çevreyi, anne babamı, bunların hepsiyle uğraşmayı göze alamıyorum. Yoksa yeterim kendime elhamdülillah.
bu çok güzel bişey yoksa insan kendini dalda sallanan bir yaprak gibi görür koptu kopacak.adam gunde 40 kere seni seviyorum diyor
ben tv izlerken bi bakiyorum dalmis beni seyrediyor , hayirdir diyorum , cok guzelsin diyo halbuki saclar tepede kelebek tokayla toplanmis kaymis vaziyette otiruyorum :)
ben baya bi eminim beni sevdiginden
360 derece dönerse başladığı yere gelmiş olmaz mı :) olsa olsa 180’dir o :)AHHH AHH ERKEKLER EVLENINCE 360 DERECE FARKLILASIR. ALISIRSAN DEVAM EDER ALISMAZSAN BITER KISACA BOYLE
Bilmem. Galiba öyle. Bununla yaşamayı öğreniyorum. Artık daha çok ortamlara giriyorum, arkadaş ediniyorum.. Kendime iyi bakmaya, genç ve güzel kalmaya çalışıyorum. Bunlar da moral kaynağıdır hayatta... Avunmaya ihtiyacım var çünkü.böyle böyle tükeneceğiz demi maalesef
evlilik birbirini anlama değil midir bir tarafim hep üşüyor neden duygularım ac? bazı günler sarılıp öpüyor seni çok seviyorum diyor ama neden ben inanmıyorum göz yaşlarım sel oluyor. en ufak sorunda beni kirabilen beni deli konumuna getiren adam sevgiden nasıl siz eder.Ya sadece bu sebepten boşanma olmaz ama. Bence düzelebilir. Bunu nasıl düzeltirsiniz bilemiyorum ama az çok tanımışsınız eşinizi ve ne hoşuna gider, nasıl yaklaşırsanız düzelirseniz. Bunları hesaba katıp ona göre davranın derim.
Çok konuştum anlattım, zırıl zırıl ağladım da. Başkalarını bilmem ama ben elimden geleni yaptım. Daha da içimden gelmiyor kadınlık, hanımlık. Biraz da kendi düşünsün.Bence böyle bir başlık altında yazılanlar sizin sorununuzu çözmez. Aksine sizi daha mutsuz eder. Çünkü herkesin sevgiyi gösterme biçimi farklıdır. Ayrıca eşinizin eksik/hatalı yönlerini görmeniz için başkalarının eşleri ile kıyaslamanız da gerekmez. Siz zaten farkındasınızdır. Beklentilerinizi eşinizle konuşarak sağlayabileceginizi düşünüyorum. Çözemediğiniz noktada farklı alternatifleri düşünürsünüz.
Sevgi kavramı kişiye göre değişir ,benim aklıma hiç gelmedi beni seviyormu diye çünkü hissedebiliyorum sıcaklığını ..evt hanımlar merak ediyorum eşinizin sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz ben mi çok şey istiyorum bilmiyorum. tum sıkıntı bende mi acaba?
ben de allahtan tipim düzgün yoksa daha da bunalıma girerdim acaba beni beğenmiyor mu diye. halbuki altının değerini bilmeyen için altın ne ki.Bilmem. Galiba öyle. Bununla yaşamayı öğreniyorum. Artık daha çok ortamlara giriyorum, arkadaş ediniyorum.. Kendime iyi bakmaya, genç ve güzel kalmaya çalışıyorum. Bunlar da moral kaynağıdır hayatta... Avunmaya ihtiyacım var çünkü.
haklısınız sanki daha da karamsar oldum yazılanları okuyunca.Bence böyle bir başlık altında yazılanlar sizin sorununuzu çözmez. Aksine sizi daha mutsuz eder. Çünkü herkesin sevgiyi gösterme biçimi farklıdır.
Ayrıca eşinizin eksik/hatalı yönlerini görmeniz için başkalarının eşleri ile kıyaslamanız da gerekmez. Siz zaten farkındasınızdır.
Beklentilerinizi eşinizle konuşarak sağlayabileceginizi düşünüyorum. Çözemediğiniz noktada farklı alternatifleri düşünürsünüz.
Ya belki sizin beklentiniz çok fazla. Eşiniz nasılsa sizin de o derece beklentiye girmeniz gerekir bence.evlilik birbirini anlama değil midir bir tarafim hep üşüyor neden duygularım ac? bazı günler sarılıp öpüyor seni çok seviyorum diyor ama neden ben inanmıyorum göz yaşlarım sel oluyor. en ufak sorunda beni kirabilen beni deli konumuna getiren adam sevgiden nasıl siz eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?