• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz ?

Çok konuştum anlattım, zırıl zırıl ağladım da. Başkalarını bilmem ama ben elimden geleni yaptım. Daha da içimden gelmiyor kadınlık, hanımlık. Biraz da kendi düşünsün.

Zaten farklı alternatiflerden kastım kadının daha verici olması değil, aksine kendine daha fazla önem vermesi, gerekirse ayrılığı değerlendirmesi vs. idi.

ben de allahtan tipim düzgün yoksa daha da bunalıma girerdim acaba beni beğenmiyor mu diye. halbuki altının değerini bilmeyen için altın ne ki.
Galiba öyle. Farklı ortamlarda yetişmiş insanlarız biz. Kitap kurdu olmamla, siyasetle ilgilenmemle gurur duyar. Ama suböreği açabiliyor olsam ondan mutlusu olmaz. Ortamlarda yanında taşır beni iş çevresinde. Ama bahçede domates fideleriyle ilgilenmediğim için de eksik bulur. Bi camı açıp kafamı uzatmaktan acizmişim. Sen beni bostanda mı gördün de beğendin be adam... Anlatacak çok şey var da kendimi dinlendirmeliyim, yoksa nasıl genç ve sağlıklı kalabilirim

Galiba öyle. Farklı ortamlarda yetişmiş insanlarız biz. Kitap kurdu olmamla, siyasetle ilgilenmemle gurur duyar. Ama suböreği açabiliyor olsam ondan mutlusu olmaz. Ortamlarda yanında taşır beni iş çevresinde. Ama bahçede domates fideleriyle ilgilenmediğim için de eksik bulur. Bi camı açıp kafamı uzatmaktan acizmişim. Sen beni bostanda mı gördün de beğendin be adam... Anlatacak çok şey var da kendimi dinlendirmeliyim, yoksa nasıl genç ve sağlıklı kalabilirim
boş ver o ugrassin azcik aynen benim eşim de beni eksik bulmaya çalışır abime sordum neden böyle kızım dedi meyve veren ağaç taşlanir

Sevmiyor buna adım gibi eminim sorsam seviyorum der ama sevseydi bu kadar kırıp yıkıp dokmezdi beni bugun gitsem nereye gidiyon demez aramaz sormaz adımı bile anmaz nefret etmek icin bana attigi iftiralara kendi inanir o derece seven sevdigine kıyamaz derler kıyalı yıllar oldu bana :KK42:

adam gunde 40 kere seni seviyorum diyor
ben tv izlerken bi bakiyorum dalmis beni seyrediyor , hayirdir diyorum , cok guzelsin diyo halbuki saclar tepede kelebek tokayla toplanmis kaymis vaziyette otiruyorum :)
ben baya bi eminim beni sevdiginden
:KK48: Mesajınızı okuyunca istemsiz biçimde güldüm. Eşim de aynı. Makyajsız, saçlar tepede, en çirkin halimde bile gelip ne kadar güzelsin der öper, sarılır. Ben dalga geçiyor heralde diyordum ama seviyor demek ki.:KK70:Televizyon izlerken bile hiç ayrı koltuklarda uzanmayız. Sürekli sohbetimiz vardır. 2 yıllık evliyiz. Toplamda da 9 yıldır beraberiz. Allah herkese mutluluk, ağız tadı versin inşallah.:dua:

Sabah ben işe ondan önce giderim beni yolcu eder
Hava soguksa sacını iyice kurut der ya da makşnayı alır o kurutur
Yagmur varsa dikkatli git der
Gün içinde arar sorar
Aksam eve gelince seni çok özledim der sarılır
Evin içinde kendi kendine konusarak beni sever
Mesela baska bir odadan konusur
Benim miniğim cok tatlı falan der
Evde sürekli beni görmesi gerekir
Ve aynı koltukta temas ederek oturması gerekir
Ben azıcık kalkacak olsam hemen nereye der
Ben hastaysam yemek yapar getirir ilgilenir
Seni seviyorum der
Hiçbirseyime hayır demez
Hiçbir zaman evde huzursuzluk cıkarmaz
Ben eve gec geldiğim zamanlar sofrayı hazırlar
Ev işlerinde yardım eder
Sımsıkı sarılır koklar içine çeker
Bunlardan sevdiğini anlarım
Bunlardan da bazen nasıl seviyor bu adam beni derim
Sıkıntılı bir durumdan bahsetsem genelde o durumu yasamama sebep beni bağlar
Tv bagımlısıdır ben birsey anlatırken tv ye bakarak dinler beni
Evde öyle cok sohbet etmeyiz güncel genel seyler
Bir sorunumuz olsa bu genelde yok sayılır ve konsuulmaz
Bunlar en sinir oldugum yönleri eşimin
Bana o kadar sevgisini
Gösteren adamın
Ben birsey anlatırken tv ye bakıp beni üstünkörü dinlemesi bu adam beni nasıl seviyor düşüncesine kapılmama sebep olur

:KK48: Mesajınızı okuyunca istemsiz biçimde güldüm. Eşim de aynı. Makyajsız, saçlar tepede, en çirkin halimde bile gelip ne kadar güzelsin der öper, sarılır. Ben dalga geçiyor heralde diyordum ama seviyor demek ki.:KK70:Televizyon izlerken bile hiç ayrı koltuklarda uzanmayız. Sürekli sohbetimiz vardır. 2 yıllık evliyiz. Toplamda da 9 yıldır beraberiz. Allah herkese mutluluk, ağız tadı versin inşallah.:dua:
amin

Bana bakarak yüzümu sever bazen.nisanliyken daha cok ustume titrerdi daha romantikdi.Evlenince o kadar degil ama biliyorum beni cok seviyor.

Beni görünce gözleri parlar, 5 dakika ulaşamazsa çıkar gelir, gün içinde ne yiyorsa bana da gönderir, bana dokunan şeylerin listesini yapmıştır hayatta eve almaz, aldırmaz. Ayakkabımı giydirir, çıkartır, azıcık rahatsız olsam gelir evi toplar, bana çorba yapar, bakar, sabaha kadar uyumaz.
Gece lavaboya gitmek için uyandığımda hemen kalkar, nereye gidiyorsun aşkım der, ( bir kaç kere uyur gezerlik vardı ilk evliliğimizde o yüzden korkar hemen sorar bakar bana)
Kimi görse benden bahseder. Karım çok iyidir, çok seviyorum candır der :)) kayınlarıma kaynanama herkese anlatır. Kaynanam hep der artık yeter oğlum tamam anladık o kadar anlatma diye :)))
Hayatta kararlarıma karşı çıkmaz.
Ama ya ben? Ben ona bir çiçek gibi bakarım. Severim, canıma katsam yine az.
Yani böyle şeyler işte. Uzun yıllardır da evliyim. Şükür diyorum. Benim çok zor zamanımda eşim çıktı karşıma. Ve beni ilk gördüğünde beni çevirip “ biliyor musun sen benim karım olacaksın, sakın bunu unutma” deyip gitmişti :)) ve kader bizi birleştirdi şükür.
Allah herkese güzel karakterli, merhametli eşler nasip etsin.
Tek tavsiyem saçma sapan sebeplerle kavga etmeyin, o bana bunu dedi, bu bana bunu dedi, neden böyle dedin neden şunu dedin diye aptalca şeylerden birbirinizi yıpratmayın.
Evliliğimin en başından beri eşimle asla “ o bunu dedi, bu şunu dedi” diye konuşmayız. Biriyle derdimiz varsa gider onunla çözeriz. Yuvamızın içine başka kişileri karıştırmayız.
Ve en önemlisi birbirimize küsmeyiz, doğalız, hasta olsam alır yıkar, temizler, aklar, paklar.
O da olsa aynı şekilde ben yaparım.
Biz karı kocayız, birbirimizden başka bu hayatta bir şeyimiz yok, kimsenin de bize bizden başka faydası yok.
Ve biz hep aynı şeyleri düşünür aynı anda söyleriz.
İnsanlara yardım etmeyi çok severiz.
Hayatı kavga ederek değil de başkalarıyla paylaşarak geçirmek en büyük hobimiz.
Allah ömür verdikçe de bu böyle devam edecek. Çünkü ölüm çok yakın, her an her yerde.
Ve ben nefes aldığım an kadar yaşıyorum, 1 sn sonrasını bilmiyorum. Bu sebeple her anımızı aşkla sevgiyle geçiriyoruz.
Allah uzun ömürler versin.
Bazen buradaki dertleri okuyorum, kocam öyle dedi, kaynanam şunu dedi diyorsunuz. Ama buna siz izin veriyorsunuz, mesela biz eşimle asla yüksek sesle konuşmayız, çünkü insanız biz, derdimizi tasamızı güzelce konuşarak halledebiliriz. Ve asla kimseye evimizin sırrını anlatmayız.
Bunlar da size tavsiye olsun. Eğer biri sizi üzüyorsa lütfen konuşun, sizi üzmek gibi bir hakka sahip olmadıklarını söyleyin.
Yaşam çok kısa, hayat güzel, aşk güzel. En önemlisi kendiniz çok güzelsiniz. Kendinize değer verin.
Sevgiler..

Masallah diyimde once ben seyi merak ettim esin sana karim olucaksin dedikten sonra nasil tekrar karsilastiniz?
Konu sahibesi beklentini az tut yoksa hep bu soruyu sorarsin:))

Masallah diyimde once ben seyi merak ettim esin sana karim olucaksin dedikten sonra nasil tekrar karsilastiniz?
Konu sahibesi beklentini az tut yoksa hep bu soruyu sorarsin:))
aslında benim beklenti yüksek değil de evli olduğum kişiye göre yüksek ya sevgi meselesi ya vicdan ya başka bir şey ama inanın çok samimi söylüyorum hep bir tarafim eksik duygularım ac. dert ortağı sırdaş yoldaş değiliz biz. sanki sidik yaristirmaya evlendik.

Oğlumuz küçükken geceleri uyumazdı izinli olduğu günlerde her sabah oğlumuza bakardı ben uyuyayım diye bir sene böyle gitti..

haklısınız sanki daha da karamsar oldum yazılanları okuyunca.

Kesinlikle. Zaten yorumlardan sevgi emarelerini algılayış ve yorumlayışın kişiden kişiye nasıl değiştiğini görüyorsunuzdur.

Mesela kimi her eşin yapması gereken şeyleri bir sevgi belirtisi olarak yorumluyor ve mutlu hissediyor. Kiminin eşi ise -her erkeğin olamayacağı derecede- ilgi ve sevgi dolu.

O yüzden siz başkalarının hayatlarına değil, kendi ilişkinize odaklanın. Dediğim gibi, sorunların zaten farkındasınız. Çözmek için ne yapılabilir, bunu düşünmek lazım.

Ne sevgiliyken nede nisanliyken elinde cicekle pek gormedim ozel gunler haric, dolayisiyle simdide oyle bi beklentim yok. Oyle surekli canimli cicimli sani seviyorumlarda havada ucusmuyo. Ama gel gorki nasil oluyosa belli ediyo yada ben anliyorum. Aksam olunca tv karsisinda sarilip oturmak bile hissettiriyo bana olan sevgisini.
Fazla beklentiler kafanizi karistiriyo olabilir.

Back
X