- Konu Sahibi amor amorr
-
Canim ya eminim kimsee bizim nisanliligimizdski kadar sorun yasamamistir her görüştüğümüzde hatta girusmedigimiz günlerde telefonda bile kavga dovus halindeydik buna ragmen ayrilamadik. Unut gitsin .evlilligine odaklan.nisanlilik berbat ve stres sknti dolu bir surec .yasadigin ne olumsuzluk varsa yoksay.ueni sayfa ac hayatında. Emin ol evlenince cok sey değişiyor .ben sanırm hala içimdeki öfkeye yenik şekilde yaşıyorum nisanliyken faln çok kırdığı dönemler oldu onu içimden affedemedim ki şimdiki güzellikleri göreyim isim zor yani.
İşte öyle olmamak lazım. Şakayı kaldırmak beraber gülmek önemli. Yoksa insan mutlu olamaz ki. Eşim sürekli her yaptığım şakaya alınsa, bana kırılsa ben de artık konuşmak istemem. İnsan soğur.başka kimseler değil de ben eşim bana şakadan bir laf etse ya da insalık hali saçma bişey söylese vay nasl dersin sen kimsin yok bilmem ne çok peşine düşerim tartisiriz sonra. bu arada size de maşallah.
bana dokunan şeyler demissiniz ben hem safra reflusu hastasiyim hem de adenoymosis. ama eşim bir gün ciddi anlamda derdimi dinlenmiştir. benim icn en büyük sıkıntı bu. bana da çok şey dokunur. ama bana ne dokunuyor diye sorsam bilmez yani. içim çok dolu hastalıklar acizliğim ve kafamdaki düşünceler...Beni görünce gözleri parlar, 5 dakika ulaşamazsa çıkar gelir, gün içinde ne yiyorsa bana da gönderir, bana dokunan şeylerin listesini yapmıştır hayatta eve almaz, aldırmaz. Ayakkabımı giydirir, çıkartır, azıcık rahatsız olsam gelir evi toplar, bana çorba yapar, bakar, sabaha kadar uyumaz.
Gece lavaboya gitmek için uyandığımda hemen kalkar, nereye gidiyorsun aşkım der, ( bir kaç kere uyur gezerlik vardı ilk evliliğimizde o yüzden korkar hemen sorar bakar bana)
Kimi görse benden bahseder. Karım çok iyidir, çok seviyorum candır der :)) kayınlarıma kaynanama herkese anlatır. Kaynanam hep der artık yeter oğlum tamam anladık o kadar anlatma diye :)))
Hayatta kararlarıma karşı çıkmaz.
Ama ya ben? Ben ona bir çiçek gibi bakarım. Severim, canıma katsam yine az.
Yani böyle şeyler işte. Uzun yıllardır da evliyim. Şükür diyorum. Benim çok zor zamanımda eşim çıktı karşıma. Ve beni ilk gördüğünde beni çevirip “ biliyor musun sen benim karım olacaksın, sakın bunu unutma” deyip gitmişti :)) ve kader bizi birleştirdi şükür.
Allah herkese güzel karakterli, merhametli eşler nasip etsin.
Tek tavsiyem saçma sapan sebeplerle kavga etmeyin, o bana bunu dedi, bu bana bunu dedi, neden böyle dedin neden şunu dedin diye aptalca şeylerden birbirinizi yıpratmayın.
Evliliğimin en başından beri eşimle asla “ o bunu dedi, bu şunu dedi” diye konuşmayız. Biriyle derdimiz varsa gider onunla çözeriz. Yuvamızın içine başka kişileri karıştırmayız.
Ve en önemlisi birbirimize küsmeyiz, doğalız, hasta olsam alır yıkar, temizler, aklar, paklar.
O da olsa aynı şekilde ben yaparım.
Biz karı kocayız, birbirimizden başka bu hayatta bir şeyimiz yok, kimsenin de bize bizden başka faydası yok.
Ve biz hep aynı şeyleri düşünür aynı anda söyleriz.
İnsanlara yardım etmeyi çok severiz.
Hayatı kavga ederek değil de başkalarıyla paylaşarak geçirmek en büyük hobimiz.
Allah ömür verdikçe de bu böyle devam edecek. Çünkü ölüm çok yakın, her an her yerde.
Ve ben nefes aldığım an kadar yaşıyorum, 1 sn sonrasını bilmiyorum. Bu sebeple her anımızı aşkla sevgiyle geçiriyoruz.
Allah uzun ömürler versin.
Bazen buradaki dertleri okuyorum, kocam öyle dedi, kaynanam şunu dedi diyorsunuz. Ama buna siz izin veriyorsunuz, mesela biz eşimle asla yüksek sesle konuşmayız, çünkü insanız biz, derdimizi tasamızı güzelce konuşarak halledebiliriz. Ve asla kimseye evimizin sırrını anlatmayız.
Bunlar da size tavsiye olsun. Eğer biri sizi üzüyorsa lütfen konuşun, sizi üzmek gibi bir hakka sahip olmadıklarını söyleyin.
Yaşam çok kısa, hayat güzel, aşk güzel. En önemlisi kendiniz çok güzelsiniz. Kendinize değer verin.
Sevgiler..
maşallah işte eşim öyle değil ben konuşurum o ölü soğukluğu ile yüzüme bakar insan nsl emin olsun bu sevgiden.Dünyanın en saçma şeyini de anlatıyo olsam sanki kanserin çaresini bulmuşum gibi dinliyo beni, 15 senedir öyle anlıyorum ben mesihim desem delirdiğimi düşünmez
bana dokunan şeyler demissiniz ben hem safra reflusu hastasiyim hem de adenoymosis. ama eşim bir gün ciddi anlamda derdimi dinlenmiştir. benim icn en büyük sıkıntı bu. bana da çok şey dokunur. ama bana ne dokunuyor diye sorsam bilmez yani. içim çok dolu hastalıklar acizliğim ve kafamdaki düşünceler...
Cnm sen hamile misin çok sevindim kız mı olacak acaba o kadar destek olmuştun forumda bana da . Benim daha bebiş yok kısmet tabi dua et bizlere de lütfenAHHH AHH ERKEKLER EVLENINCE 360 DERECE FARKLILASIR. ALISIRSAN DEVAM EDER ALISMAZSAN BITER KISACA BOYLE
çok yaptım cnm hatta iyice içinden çıkılamz hale geldi ilişki ben doktor muyum dedi en son bugün.Peki bunu ona dediniz mi? Oturun gerekirse ağlayın ve senden böyle olmanı isterim deyin. Rahatsızlığım var, bana bunlar dokunuyor neden benim için çaba harcamıyorsun deyin. Ama kavga etmeden. Güzelce. Çünkü eminim ki anlayacaktır.
Allah Allah. O zaman merhametli değil işte. Merhamet insanın en önemli duygusudur. O olmasa hiçbir şey olmuyor maalesef. Neden öyle davranıyor acaba?çok yaptım cnm hatta iyice içinden çıkılamz hale geldi ilişki ben doktor muyum dedi en son bugün.
bana kendini ben çok caresiz kalıyorum ne yapabilirim söylenme bana diyor .Peki bunu ona dediniz mi? Oturun gerekirse ağlayın ve senden böyle olmanı isterim deyin. Rahatsızlığım var, bana bunlar dokunuyor neden benim için çaba harcamıyorsun deyin. Ama kavga etmeden. Güzelce. Çünkü eminim ki anlayacaktır.
ah bir bilsem içimde volkanlar kopuyor o nerden anlayacak ki beni. çok da merhametli biridir güya bana gelince ne oluyor hani merhameti.Allah Allah. O zaman merhametli değil işte. Merhamet insanın en önemli duygusudur. O olmasa hiçbir şey olmuyor maalesef. Neden öyle davranıyor acaba?
senin için birşeyler yapıyorsa seviyordur.duygularını pek idare eden biri değil önceden nisanliyken falan neyse de şimdi hiç. ben de bu yönünü sevmem. çok şey yapsa da senin için yaptım cümlesini bekliyorum ama yokkk. benim için yaşadığım ile geldi romantik birine çok benzerdi ama değil.
Bir insan önce kendi evine, eşine merhamet duyacak. Bakın görüyorsunuz aslında sizin doyumsuzluğunuz yok, eşiniz sizi böyle düşünmeye itmiş. Böyle davrandığı için sevgisini hissettmediğinizi söylüyorsunuz. Kim sizin yerinizde olsa aynısını düşünür.ah bir bilsem içimde volkanlar kopuyor o nerden anlayacak ki beni. çok da merhametli biridir güya bana gelince ne oluyor hani merhameti.
çok şey yapıyor ama benim için mi ben olsam o hasta ise eğer il il doktor aratirirdim en iyi kimse görünsün diye. ama o benim rahatsızlıklarımi düzgün araştırmamıştır bile.senin için birşeyler yapıyorsa seviyordur.
çalışan bir bayanım bazen ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum oğlum var mucizem kimse ümit vermedi olacağı vardı oldu. onunla bir hayat mı kurayim kendime bilmiyorum. adam evine düşkün sorun çıkarmayan biri ama bence çok sevgisi yok bana tüm sorun bu.Bir insan önce kendi evine, eşine merhamet duyacak. Bakın görüyorsunuz aslında sizin doyumsuzluğunuz yok, eşiniz sizi böyle düşünmeye itmiş. Böyle davrandığı için sevgisini hissettmediğinizi söylüyorsunuz. Kim sizin yerinizde olsa aynısını düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?