eşinizin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz ?

ben sanırm hala içimdeki öfkeye yenik şekilde yaşıyorum nisanliyken faln çok kırdığı dönemler oldu onu içimden affedemedim ki şimdiki güzellikleri göreyim isim zor yani.
Canim ya eminim kimsee bizim nisanliligimizdski kadar sorun yasamamistir her görüştüğümüzde hatta girusmedigimiz günlerde telefonda bile kavga dovus halindeydik buna ragmen ayrilamadik. Unut gitsin .evlilligine odaklan.nisanlilik berbat ve stres sknti dolu bir surec .yasadigin ne olumsuzluk varsa yoksay.ueni sayfa ac hayatında. Emin ol evlenince cok sey değişiyor .

İşte öyle olmamak lazım. Şakayı kaldırmak beraber gülmek önemli. Yoksa insan mutlu olamaz ki. Eşim sürekli her yaptığım şakaya alınsa, bana kırılsa ben de artık konuşmak istemem. İnsan soğur.

Ben sinirlenince beni daha cok sevmesi.
Buna da sinir oluyorum o an ama sonu iyi oluyor. Sonu iyi olmasi da sorunu cozmuyor ama iste bla bla.. yuvarlanip gidiyoruz iste.Buna da sükur diyelim bircok iyi yön de var tabi ama smdilik bunu soylemek geldi icimden :)

bana dokunan şeyler demissiniz ben hem safra reflusu hastasiyim hem de adenoymosis. ama eşim bir gün ciddi anlamda derdimi dinlenmiştir. benim icn en büyük sıkıntı bu. bana da çok şey dokunur. ama bana ne dokunuyor diye sorsam bilmez yani. içim çok dolu hastalıklar acizliğim ve kafamdaki düşünceler...

Dünyanın en saçma şeyini de anlatıyo olsam sanki kanserin çaresini bulmuşum gibi dinliyo beni, 15 senedir öyle anlıyorum ben mesihim desem delirdiğimi düşünmez
maşallah işte eşim öyle değil ben konuşurum o ölü soğukluğu ile yüzüme bakar insan nsl emin olsun bu sevgiden.

Peki bunu ona dediniz mi? Oturun gerekirse ağlayın ve senden böyle olmanı isterim deyin. Rahatsızlığım var, bana bunlar dokunuyor neden benim için çaba harcamıyorsun deyin. Ama kavga etmeden. Güzelce. Çünkü eminim ki anlayacaktır.

çok yaptım cnm hatta iyice içinden çıkılamz hale geldi ilişki ben doktor muyum dedi en son bugün.

çok yaptım cnm hatta iyice içinden çıkılamz hale geldi ilişki ben doktor muyum dedi en son bugün.
Allah Allah. O zaman merhametli değil işte. Merhamet insanın en önemli duygusudur. O olmasa hiçbir şey olmuyor maalesef. Neden öyle davranıyor acaba?

bana kendini ben çok caresiz kalıyorum ne yapabilirim söylenme bana diyor .

Allah Allah. O zaman merhametli değil işte. Merhamet insanın en önemli duygusudur. O olmasa hiçbir şey olmuyor maalesef. Neden öyle davranıyor acaba?
ah bir bilsem içimde volkanlar kopuyor o nerden anlayacak ki beni. çok da merhametli biridir güya bana gelince ne oluyor hani merhameti.

senin için birşeyler yapıyorsa seviyordur.

ah bir bilsem içimde volkanlar kopuyor o nerden anlayacak ki beni. çok da merhametli biridir güya bana gelince ne oluyor hani merhameti.
Bir insan önce kendi evine, eşine merhamet duyacak. Bakın görüyorsunuz aslında sizin doyumsuzluğunuz yok, eşiniz sizi böyle düşünmeye itmiş. Böyle davrandığı için sevgisini hissettmediğinizi söylüyorsunuz. Kim sizin yerinizde olsa aynısını düşünür.

Ben esime bugun o kizimizla oynarken ben de uzaniyirken usuyorum dedim.
Canimin ici guzelce giyinsene o zaman, kazak mi getireyim yorgan mi istersin dedi.
Odun muyuz biraz deyince ben
Haa gel sarilayim, isitayim dedi.

Yani biraz durtuklemek gerekiyor bazen.
Sizin sorununuz nedir?

hiç unutturmuyor ki.
ama karakter meselesi bu, benim babam da böyleydi, sevgisini çoook gösteren bir adamdı,
her akşam annemle sohbet ederek masayı kurar, kaldırır, sürekli annemin gözüne bakar ellerini öper, onun acısıyla ağlar, mutluluğuyla sevinir, saçlarını koklar, hala...
bize de aynı şekilde, işyerinde öğlen sevdiğimiz yemek yapıldıysa boğazından geçmez arayıp çağırır bize de yedirirdi o derece ben de gittim aynısını aldım.

Dün esim evden çıkarken bende duşa giriyordum 10 dakka sonra arayıp duştan çıktinmı diye soran Bir insan neymiş duşta düşermişim fln
Sevgimi aşırı pimpirikmi bunun gibi bir sürü örnek sayabilirim
Sanırım gerçekten seviyor beni yada ben öyle inanıyorum bir insan 15 yıl rol yapamaz herhalde

çalışan bir bayanım bazen ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum oğlum var mucizem kimse ümit vermedi olacağı vardı oldu. onunla bir hayat mı kurayim kendime bilmiyorum. adam evine düşkün sorun çıkarmayan biri ama bence çok sevgisi yok bana tüm sorun bu.

Emin değilim. Zaten beni sevmediğini düşünüyorum. Bir şey anlatırken heyecanlanıp bağırsam "bağırma üff tamam tamam kafam şişti zaten bütün gün" falan der. Bi heyecan yaşatmaz. Bir şeyden dert yansam hemen "sen de böyle yapsaydın" der. Biriyle anlaşmazlık yaşasam hep beni haksız çıkarır... Bu liste uzarrr gider. Bana can yoldaşı, sırdaş, dert ortağı, sevgili değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…