• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz ?

Sabah ben işe ondan önce giderim beni yolcu eder
Hava soguksa sacını iyice kurut der ya da makşnayı alır o kurutur
Yagmur varsa dikkatli git der
Gün içinde arar sorar
Aksam eve gelince seni çok özledim der sarılır
Evin içinde kendi kendine konusarak beni sever
Mesela baska bir odadan konusur
Benim miniğim cok tatlı falan der
Evde sürekli beni görmesi gerekir
Ve aynı koltukta temas ederek oturması gerekir
Ben azıcık kalkacak olsam hemen nereye der
Ben hastaysam yemek yapar getirir ilgilenir
Seni seviyorum der
Hiçbirseyime hayır demez
Hiçbir zaman evde huzursuzluk cıkarmaz
Ben eve gec geldiğim zamanlar sofrayı hazırlar
Ev işlerinde yardım eder
Sımsıkı sarılır koklar içine çeker
Bunlardan sevdiğini anlarım
Bunlardan da bazen nasıl seviyor bu adam beni derim
Sıkıntılı bir durumdan bahsetsem genelde o durumu yasamama sebep beni bağlar
Tv bagımlısıdır ben birsey anlatırken tv ye bakarak dinler beni
Evde öyle cok sohbet etmeyiz güncel genel seyler
Bir sorunumuz olsa bu genelde yok sayılır ve konsuulmaz
Bunlar en sinir oldugum yönleri eşimin
Bana o kadar sevgisini
Gösteren adamın
Ben birsey anlatırken tv ye bakıp beni üstünkörü dinlemesi bu adam beni nasıl seviyor düşüncesine kapılmama sebep olur
Citayi cok yukselttiniz ama. Ölelim bence biz :silah:

Her erkek ve her kadının isteği farklı diye düşünüyorum. Eşim benle sohbet edip dertleşmeyi, fikirlerimi merak edip iş hayatında uygulamayı , karşılıklı sohbet edip gözlerimin içine bakmayı tercih ediyor. Peki ya ben ! Hiç birşey konuşmadan saçımı okşamasını , yatakta sarılarak muhabbet edip gülmeyi istiyorum. Çok duygusal ve sevgi dolu bir kadınım.
Fakat eşimin sevgi göstergesi çok farklı işten erken gelip ev işlerinde yardım etmesi, akşam yemek yapma dışardan yeriz, her sıkıntısında bana sığınıp benden yardım istemesi, sevdiğim istediğim birşeyi ikiletmemesi, program yaptığımda rahatlamam için çocuklara ben bakarım tabiki de gideceksin diye bana destek olması, iş hayatında yanında çalışmam için akşamları bana eğitim verip destek olması. Annesi ile beni ayrı yerlere koyabilmesi ve ailesinin laf söylemesine izin vermemesi.

Tabi bana yetiyormu HAYIR :KK48:

8 yıldır evliyiz sevdiğini öncellikle hissediyorum.saclarimi hep o kurutur, tarar ve örer, her isimiz ortaktır, ikiz bebeklerimiz var gece benle bakar, bazen sabaha karşı ben ilgilenirim sen dinlen der.

Biz de hep aynı koltukta otururuz, şimdi üç çocukla yine aynı koltuktayiz:KK66:neden bilmiyorum.

Çiçek alıp gelmez ama güzel bulduğu şarkiyi atar arada, sevdiğim tatlıyı alır gelir vs.Evde çok eğleniriz mesela çocuklarla.cok guleriz.cocuklar uyuyunca bir çay icsek karşılıklı çok mutlu oluruz.

İ

Mesela benim aklıma hiç gelmez beni seviyor mu diye.Ya da telini karıştırmak?KK dan öğreniyorum:)

J Janet Jak Esim e katılıyorum.Cok uzun yıllar evli değiliz belki ama ikimiz de evde olanı kimseye anlatmayiz.Mahremiyetimiz konusunda hassasiz.

8 yıldır evliyiz sevdiğini öncellikle hissediyorum.saclarimi hep o kurutur, tarar ve örer, her isimiz ortaktır, ikiz bebeklerimiz var gece benle bakar, bazen sabaha karşı ben ilgilenirim sen dinlen der.

Biz de hep aynı koltukta otururuz, şimdi üç çocukla yine aynı koltuktayiz:KK66:neden bilmiyorum.

Çiçek alıp gelmez ama güzel bulduğu şarkiyi atar arada, sevdiğim tatlıyı alır gelir vs.Evde çok eğleniriz mesela çocuklarla.cok guleriz.cocuklar uyuyunca bir çay icsek karşılıklı çok mutlu oluruz.

İ

Mesela benim aklıma hiç gelmez beni seviyor mu diye.Ya da telini karıştırmak?KK dan öğreniyorum:)

J Janet Jak Esim e katılıyorum.Cok uzun yıllar evli değiliz belki ama ikimiz de evde olanı kimseye anlatmayiz.Mahremiyetimiz konusunda hassasiz.
şimdi çoğunu biz de yapıyoruz aynı kanapede uzanır film izleriz bebeğim var o da elinden geleni yapar. şimdi izindeyim ona rağmen haftasonu temizliği bile bana bırakmaz ben toz alırım öbur türlü o evi temizler yerleri siler. evde ne eksik varsa alır ben bilmem o bilir ne lazım. ya da yemek yapar çoğunlukla çay da yapar. peki bu yeter mi?

Kesinlikle. Zaten yorumlardan sevgi emarelerini algılayış ve yorumlayışın kişiden kişiye nasıl değiştiğini görüyorsunuzdur.

Mesela kimi her eşin yapması gereken şeyleri bir sevgi belirtisi olarak yorumluyor ve mutlu hissediyor. Kiminin eşi ise -her erkeğin olamayacağı derecede- ilgi ve sevgi dolu.

O yüzden siz başkalarının hayatlarına değil, kendi ilişkinize odaklanın. Dediğim gibi, sorunların zaten farkındasınız. Çözmek için ne yapılabilir, bunu düşünmek lazım.
e yani mesala eşim ev işlerinde yardımcıdır iş çıkışı eve gelir hemen çay yapar yemek yapar ailemle iyidir gidip gelmeme karışmaz hatta kendi bile gidip gelmek ister. benim yaşadığım ile geldi benim için. bir erkek olarak bile hiç argo konuşmaz. peki neden yetmiyor bunlar bana? ama duygularım sanki eksik kalıyor.

Eminim ki Beni seviyormudur acaba sorusunu aklima gelmiyor...yani sorgulayacak kadar şüpheli hareketleri varsa...

Beni kırmaz o saçma sapan isteklerim olur bazen arkasından tamm vazgeçtim derim bir bakmışım onu bile yapmış. Ütü sevmiyorum diye ütüsünü kendi yapar. Çamaşır yıkar asar, balkonları yıkar evi siler süpürür, ben yorulmayim diye her işime yardım eder. Bütün kararlarıma saygı duyar asla hayır demez yumuşacıktır , çok merhametlidir o. Heran sever oy ne güzel olmuşsun sen , göbeklendim derim bence çok yakıştı der .seviyorum kızım ben seni göbeklensen nolur der.bana daha sesini yükseltmedi ben polemik çıkarmasam o hiç çıkarmaz. Her sözümü dinler. Geçenlerde kv yanında çocuklar diyorki baba sende annemi çok dinliyorsun biz dinlemiyoruz. Tabi dinlicem oğlum annen sizi bırakıp gitmez ama beni bırakıp giderse naparım ben . Yani seven erkek hissettirir

Aksam gelirken bana sürpriz yumurta getirir, iş yerinde biseye sinirlense beni arar anlatır, geceleri üstümü örter, annem ve babama çok samimi davranır,gergin olduğumu anlayıp sebeklik yapar,çok içten bakar gülümser,sarılır,fikirlerime önem verir vs.vs.vs.

Kısacası davranışlarından.sevdiğini hep bilirim,hissettirir.

Duygusal sözlerden hediyelerden falan değil sizi düşünmesinden anlıyorum ben... diğerleri gönül alma yada mutlu etmek için planlı bir çabaya girme ama düşünülmek bu içten gelen birşey planlanmadan anlık içinden geldiği gibi gelişiyo ve bence bu asıl sevgiyi de bu gösteriyo

Hmm hic düşünmemiştim bunu oysa ki şüphe etmedigimden yahut sevgisini nefes kadar yakınımda hissettiğimden belki de. Rahatsızlandıgım zaman pervane olur etrafımda internetten saatlerce araştırma yapıp bu iyi geliyormuş şu iyi geliyormuş diye önüme yığar herşeyi, gece lambalarini hic sevmediği halde karanlıktan korkan ben için gider gece lambası alır, gece uykuya dalacagimiz vakit beni izlerken yakalarım mesela, yemek yaparken yanımdan ayrılmaz dedikodu yaparız yalnız bırakmaz sıkılırım diye, müzik acar dans ederiz salak salak videolar çeker sonra da onları izleyip tekrar tekrar güleriz, kucağına yatırır beni saçlarımla oynar, istemediğim hiçbi şeyi dayatmaz suratim düşecek diye ödü kopar, film izlemeye bayılırım ben küstügüm zaman mısır patlatır film acar sonra da beni cagirir salona.ne bilim bunun gibi şeyler illa söze gerek yoktur ki, bazen bir bakışı bir dokunuşu şiir olur da yağar gönlüne... Kocamı özledim bak gelsin de kocaman bi sarılayım..

Kimi insanlar çok şüphecidir. Özellikle bazı hanımlar. Böyle hanımlara adamlar ne yapsa nem kaparlar yaranamazlar. Çicek alsa böcek alsa, Fazlasıyla sevgisini aşkını gösterse ; acaba bir kusur işledi de onu mu kapatıyor der. O yüzden boşverin kafanızı yormayın. Bir söz bırakmak isterim. ; Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi ? Sevmek Demiş...Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın !.. :KK66:

Beni görünce gözleri parlar, 5 dakika ulaşamazsa çıkar gelir, gün içinde ne yiyorsa bana da gönderir, bana dokunan şeylerin listesini yapmıştır hayatta eve almaz, aldırmaz. Ayakkabımı giydirir, çıkartır, azıcık rahatsız olsam gelir evi toplar, bana çorba yapar, bakar, sabaha kadar uyumaz.
Gece lavaboya gitmek için uyandığımda hemen kalkar, nereye gidiyorsun aşkım der, ( bir kaç kere uyur gezerlik vardı ilk evliliğimizde o yüzden korkar hemen sorar bakar bana)
Kimi görse benden bahseder. Karım çok iyidir, çok seviyorum candır der :)) kayınlarıma kaynanama herkese anlatır. Kaynanam hep der artık yeter oğlum tamam anladık o kadar anlatma diye :)))
Hayatta kararlarıma karşı çıkmaz.
Ama ya ben? Ben ona bir çiçek gibi bakarım. Severim, canıma katsam yine az.
Yani böyle şeyler işte. Uzun yıllardır da evliyim. Şükür diyorum. Benim çok zor zamanımda eşim çıktı karşıma. Ve beni ilk gördüğünde beni çevirip “ biliyor musun sen benim karım olacaksın, sakın bunu unutma” deyip gitmişti :)) ve kader bizi birleştirdi şükür.
Allah herkese güzel karakterli, merhametli eşler nasip etsin.
Tek tavsiyem saçma sapan sebeplerle kavga etmeyin, o bana bunu dedi, bu bana bunu dedi, neden böyle dedin neden şunu dedin diye aptalca şeylerden birbirinizi yıpratmayın.
Evliliğimin en başından beri eşimle asla “ o bunu dedi, bu şunu dedi” diye konuşmayız. Biriyle derdimiz varsa gider onunla çözeriz. Yuvamızın içine başka kişileri karıştırmayız.
Ve en önemlisi birbirimize küsmeyiz, doğalız, hasta olsam alır yıkar, temizler, aklar, paklar.
O da olsa aynı şekilde ben yaparım.
Biz karı kocayız, birbirimizden başka bu hayatta bir şeyimiz yok, kimsenin de bize bizden başka faydası yok.
Ve biz hep aynı şeyleri düşünür aynı anda söyleriz.
İnsanlara yardım etmeyi çok severiz.
Hayatı kavga ederek değil de başkalarıyla paylaşarak geçirmek en büyük hobimiz.
Allah ömür verdikçe de bu böyle devam edecek. Çünkü ölüm çok yakın, her an her yerde.
Ve ben nefes aldığım an kadar yaşıyorum, 1 sn sonrasını bilmiyorum. Bu sebeple her anımızı aşkla sevgiyle geçiriyoruz.
Allah uzun ömürler versin.
Bazen buradaki dertleri okuyorum, kocam öyle dedi, kaynanam şunu dedi diyorsunuz. Ama buna siz izin veriyorsunuz, mesela biz eşimle asla yüksek sesle konuşmayız, çünkü insanız biz, derdimizi tasamızı güzelce konuşarak halledebiliriz. Ve asla kimseye evimizin sırrını anlatmayız.
Bunlar da size tavsiye olsun. Eğer biri sizi üzüyorsa lütfen konuşun, sizi üzmek gibi bir hakka sahip olmadıklarını söyleyin.
Yaşam çok kısa, hayat güzel, aşk güzel. En önemlisi kendiniz çok güzelsiniz. Kendinize değer verin.
Sevgiler..
Hayallerimdeki evlilik Alllah daim etsin.
Hayran kaldım size.

Emin değilim. Zaten beni sevmediğini düşünüyorum. Bir şey anlatırken heyecanlanıp bağırsam "bağırma üff tamam tamam kafam şişti zaten bütün gün" falan der. Bi heyecan yaşatmaz. Bir şeyden dert yansam hemen "sen de böyle yapsaydın" der. Biriyle anlaşmazlık yaşasam hep beni haksız çıkarır... Bu liste uzarrr gider. Bana can yoldaşı, sırdaş, dert ortağı, sevgili değil.
Aynı kocam...

Back
X