• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz ?

e yani mesala eşim ev işlerinde yardımcıdır iş çıkışı eve gelir hemen çay yapar yemek yapar ailemle iyidir gidip gelmeme karışmaz hatta kendi bile gidip gelmek ister. benim yaşadığım ile geldi benim için. bir erkek olarak bile hiç argo konuşmaz. peki neden yetmiyor bunlar bana? ama duygularım sanki eksik kalıyor.
Daha ne olsun :) Bunlarin bi tanesini bile yapmaz o yuzden dertliyim ben. Ama sizin esiniz yapiyor sukur lazim bence size, yetinmek lazim, kiymetini bilmeniz lazim. Biraz oncede yazmissiniz iyi yonlerini onlari da yapmaz benim esim. Sizin sahip oldugunuz hayatin, huzurun ceyregi bende olsa opup basimda tasirim. Bosuna huzursuz mutsuz etmeyin kendinizi, esinizi. Masallah bu arada Allah daim etsin.

Daha ne olsun :) Bunlarin bi tanesini bile yapmaz o yuzden dertliyim ben. Ama sizin esiniz yapiyor sukur lazim bence size, yetinmek lazim, kiymetini bilmeniz lazim. Biraz oncede yazmissiniz iyi yonlerini onlari da yapmaz benim esim. Sizin sahip oldugunuz hayatin, huzurun ceyregi bende olsa opup basimda tasirim. Bosuna huzursuz mutsuz etmeyin kendinizi, esinizi. Masallah bu arada Allah daim etsin.
işte en çok da bu yönde kızıyorum kendime neden mutlu olmuyorum. ama mutsuz ettiği yönler de var. hastalıklarım var iki tane kronik. çok ilgili değildir bu durumla. ben olsam daha çok ilgilenirdim. ama o neyin var diye sorar ama formalite hiç ortak olmaz acıma anlamaya çalışmaz beni.

işte en çok da bu yönde kızıyorum kendime neden mutlu olmuyorum. ama mutsuz ettiği yönler de var. hastalıklarım var iki tane kronik. çok ilgili değildir bu durumla. ben olsam daha çok ilgilenirdim. ama o neyin var diye sorar ama formalite hiç ortak olmaz acıma anlamaya çalışmaz beni.
Gecmis olsun :( Hasta olmaniza sebep olmasin, uzmesin, aglatmasin, kirmasin, olur ds kirarsa gonlunuzu alsin bunlar onemli bence.

evt hanımlar merak ediyorum eşinizin sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz ben mi çok şey istiyorum bilmiyorum. tum sıkıntı bende mi acaba?
Kendi ruh halime göre değişiyor valla:)) bazen morelim bozukken hiç sevmiyomuş gibi bile hissedebilyrm ama normlken de ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum:) bence eğer ilgiliyse elnden geldiği kadar seni düşünüyorsa. Birşeyden başka anlamlar çıkarmıyrsa falan filan.

Ayakkabılarımı bağlıyor, poşet vs taşıtmıyor, kapıyı açıp yol veriyor. Koltukta uyuyakaldığımda kucağında yatağa götürüyor. Hasta olduğumda bana bakıyor. Sarhoş olduğumda göz kulak oluyor. Ne kadar berbat halde görse bile benden iğrenmiyor. Gece uyurken hep sarılıyor. Gün içinde arayıp özlediğini söylüyor. Neredeyse tüm boş zamanını benle geçiriyor. Bu gibi sebeplerden sevdiğini düşünüyorum. Umarım öyledir.

şimdi çoğunu biz de yapıyoruz aynı kanapede uzanır film izleriz bebeğim var o da elinden geleni yapar. şimdi izindeyim ona rağmen haftasonu temizliği bile bana bırakmaz ben toz alırım öbur türlü o evi temizler yerleri siler. evde ne eksik varsa alır ben bilmem o bilir ne lazım. ya da yemek yapar çoğunlukla çay da yapar. peki bu yeter mi?

Arada muhabbet ve ten uyumu da varsa bence yeter bana yetiyor yani:)

Ayakkabılarımı bağlıyor, poşet vs taşıtmıyor, kapıyı açıp yol veriyor. Koltukta uyuyakaldığımda kucağında yatağa götürüyor. Hasta olduğumda bana bakıyor. Sarhoş olduğumda göz kulak oluyor. Ne kadar berbat halde görse bile benden iğrenmiyor. Gece uyurken hep sarılıyor. Gün içinde arayıp özlediğini söylüyor. Neredeyse tüm boş zamanını benle geçiriyor. Bu gibi sebeplerden sevdiğini düşünüyorum. Umarım öyledir.
Hamilemisin :KK45:

şimdi çoğunu biz de yapıyoruz aynı kanapede uzanır film izleriz bebeğim var o da elinden geleni yapar. şimdi izindeyim ona rağmen haftasonu temizliği bile bana bırakmaz ben toz alırım öbur türlü o evi temizler yerleri siler. evde ne eksik varsa alır ben bilmem o bilir ne lazım. ya da yemek yapar çoğunlukla çay da yapar. peki bu yeter mi?
E ne istiyorsunuz peki? Kiymet bilin. Allah elinizdekini alip bugunleri mumla aratir. Hamile misiniz? Eger oyleyse hormonlardan boyle dusunuyorsunuz. Yok hep bu sekilde dusunuyorsaniz bence kadir kiymet bilmiyorsunuz. Esinize haksizlik ediyorsunuz. Hayalperest olmayin. Dizilerden filmlerden izleyip bazi romantizmleri hayatiniza adapte etmeye calismayin. Bence asıl soru siz esinizi seviyor musunuz? Zira seven insan esi kotu davrandiginda bile cani sagolsun diyecek kadar her halinden memnun olandir. Siz ise, esiniz agziyla kus tutsa memnun olmuyorsunuz. Bence esinizin degil sizin sevginiz sorgulanmali!!!

Fedakarlik yapiyormu burdan eminolurum.hastayken bakiyorsa bir bardak su veriyorsa siparislerimin icinde canimin cektigi birseyi soyleyince once hayir almam deyip ikitane aliyorsa bebegimden dolayi uyumadigim zamanlar kahvalti hazirliyorsa isten yorgun argin donse de matket market benle geziyorsa birde cocuklar uyuyunca yatarak film izliyorsak birde cocuk bakiminda yardim da ediyorsa seviyordur heralde...

Yanlış anlamayın ama doyumsuzluk gıbı geldi sizinkisi eşinizde bence bi sıkıntı yok belli etme deger verme noktasında peki siz ne yapıyorsunuz ona sevginizi belli etmek için sadece ondan mı bekliyorsunuz bu tarz seyler karşılıklıdır bence
Valla kendi çok konuşmayı sevmez ben ona en başta çok değer verdim hep sevdiğimi belli ettim onsuz yemek bile yetmezdim çok cok çok sevdim ama ne yaptı en ufak tartışmalarda 2 veya 3 gün konusmamalst başladı ben haklı olduğum halde böyle böyle gözümden düştü . bazen insan sevgisine üzülür ya o duruma geldim.

Back
X