Esinizin sizden habersiz akrabalarına para gönderdiğini öğrenseniz ne yaparsınız?

demekoylee

Küçük Horozum:)01.10.2014
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.255
4.825
198
slm arkadaslar,çalısan birisiniz ve esinizin sizden habersiz akrabalarına para gönderdiğini öğrendiniz bununla birlikte esiniz bunu yaparken ev kirası ve faturaları param yetismiyor diyerek size ödetiyor ve ardından siz esinizin haberiniz olmadan akrabalarına para gönderdiğini öğreniyorsunuz.tavrınız ne olurdu???not:para sadece bir ayda 1 akrabaya değil bir kaç akrabaya toplamda 750 tllik bir ödeme yapılmıs.

merhaba canım.. zor bir durum yaşıyorsun ve fakat 750 tl yine az bir para.. benim eşim benden habersiz kardeşinin kirasını ödemiş hem de 3 yıl .. !!! toplamda nereden baksan 20 bine yakın bir para. üstelik ben çalışmıyorum.. ev almıştık eve bile geçemedim annemin yanında oturuyorum. bu durumda onun kirası ödemiş. üstüne kredi çekerek. şimdi yurtdışında çalışıyor cefasını yine ben çekiyorum.. kardeşinin yüzünden bir çok şey yaşadık ama onun için önemli olan yine onlar olmuş. hazmedilebilir bir durum değil. Alışkanlık haline getirmeden otur güzelce konuş derim. yoksa çok zor.... :50::50:

sorma sorma.. benimki her ay babasina para gonderiyor. evlendik ilk ay ceyrek altinlari gonderdi. parasi olmadigi halde kredi kartindan cekip gonderiyor 1-2 milyar. babasi cok yuzsuz yeni evlilerden yani bizdrn surekli para otlaniyor. her seyi yaptim küstum kizdimmkavga ettim neler yaptim yineede bildigini okuyor.

merhaba canım.. zor bir durum yaşıyorsun ve fakat 750 tl yine az bir para.. benim eşim benden habersiz kardeşinin kirasını ödemiş hem de 3 yıl .. !!! toplamda nereden baksan 20 bine yakın bir para. üstelik ben çalışmıyorum.. ev almıştık eve bile geçemedim annemin yanında oturuyorum. bu durumda onun kirası ödemiş. üstüne kredi çekerek. şimdi yurtdışında çalışıyor cefasını yine ben çekiyorum.. kardeşinin yüzünden bir çok şey yaşadık ama onun için önemli olan yine onlar olmuş. hazmedilebilir bir durum değil. Alışkanlık haline getirmeden otur güzelce konuş derim. yoksa çok zor.... :50::50:

Allah sabır versin, o ne öyle valla çok zormuş yaşadıkların...

esinize sordunuzmu nicin yolladin bu parayi borc falan mi verdi acaba???
borc bile vermis olsa yinede sizi bilgilendirmesi gerekir diye dusunuyorum...
esinizle konusunnn bidaha olmasinn diyinnn...
sen once kendini kurtar ne akrabasi yaaa...
bu zamanda kimseden kimseye faydaa yokk...
:47:

Back
X