- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
- Konu Sahibi demekoylee
-
Eşinizin maddi gücü yüksek mi yoksa normal standartlarda yaşıyorsunuz o şekilde mi para gönderiyor yardım amaçlımı borçmu yoksa öylesine mi duruma göre değişir biraz genel söylemişsiniz tam olarak anlatırsanız
Yorum için herkese tesekkürler öncelikle...sizin sorunuz üstünden cevap verirsem sanırım yorum yapan diğer arkadaslarda burda okuduğu zaman durumu daha detaylı öğrenmis olur.Evet esim maddi gücü yüksek biri yaklasık 9-10 bin tl maas alıyor maası yüksek ama kredi borçlarımız var malesef.en basta düğünümüzü kendimiz yaptık onun kredisinden tutun da esimin kendi is yeri içinçektiği krediler.öğrenim kredisi v.s olunca ben esimin üstündeki borç yükü hafiflesin diye ev kirası ve faturaları ödüyorum ayrıca arabamızın yarı kredisini de ben çektim bunları çıkınca elimde kendim için pek birsey kalmıyor malum bebek de bekliyoruz.gönderdiği paraların bir kısmının borç olduğunu söylüyor bir kısmını yardım etmek için yollamıs toplam 800 tl kadar.benim kızdığım nokta insanın cebinde parası varsa borç veriri yada yardım eder yoksa kredi kartından çekip göndermez bu öyle yapmıs.bana yok denen sey baskalarına gelince neden söylenemiyor kızıyorum.ben zorlanabilirim ama benim ailemden baskaları zorlanmasın gibi birsey bu bu durumda en çok zorlanan da benim nasılsa kirayı faturaları ödeyen biri var çantada keklik hesabı...en çok kızdığım noktada bunu gizli yapması neden ben bilmiyorum benden para kaçırır gibi beni afedersiniz enayi yerine koyar gibi en çok da buna bozuldum.sizlerin de söylediği gibi güvenim çok sarsıldı bu saatten sonra göndermedim dese bile inanmam kim bilir ben görene kadar da kaç kere göndermistir.ben mi çok abartıyorum bilmiyorum.sevgiler.
bnde kendi akrabalarıma yollarm evimin ihtiyacı varsa alırm borçlandırım onu baska ne yapılr
Maddi gücünüz iyiymiş gerçektenne kadar kredi ödüyorsunuz ? ne olursa olsun sizden saklaması yanlış bir bahanesi olamaz
yani toplamda ne kadar var bunu hiç bir zaman öğrenemedim ne zaman sorsam farklı bankalarda dağınık olduğu için bilmiyorum diyor.maas alınca soruyorum mesela ne kadar kaldı diye suraya su kadar buraya bu kadar sayıyor sonunda bakınca maası krediliere ucu ucuna yetmis görünüyor.gerçek mi yoksa evin giderlerini bana yaptıra bilmek için mi kafadan öyle hesaplıyor inan bilmiyorum.ailesine de kızıyorum nedir yani para isteyecek baska kimse mi yok esimden baska 2 erkek kardesi daha var onların da gelir durumu iyi.ama insanın yüzü yumusak olmayacak...
eşiniz sizden çekinmiş besbelli.bence ona sizden gizli yapmaması için güven vermeniz gerekiyor.tartışma olmasın diye yapmış,tartışma olmayacağı güvenini alsa gizli yapmazdı bence.
Eşinizin maddi gücünden haberdarlarsa o yüzden istiyor olabilirler evlisiniz ve sizden borcu neden saklıyor ki bence birbirinize güven vermelisiniz karşılıklı tartışmadan konuşarak halledileceğini düşünüyorum bebişte geliyor maşallah ikinizde ona odaklanmalısınız böyle gizli saklılarla güvensizliklerle bir yere kadar
Canım ailesi biliyor tabiki ne kadar aldığını birde her ikimizde çalısınca evlerine iki maas giriyor düsüncesi.kayınvaldem sorar maasımı en son bir gün hepberaber sohbet ederken esin bana aylık para göndersin dedi ve bunu esim yanımdayken söylüyor.karısmam sizin aranızda dedim sustu kaldı...kimin ne dediği umrumda değil ama esimin gizli kapaklı yapması bitirdi beni 1 kurus veresim yok.kazanıyoruz da biz yemesini bilmiyor muyuz.ona örnek olsun diye kendi aileme borç gönderirken bekledim gelsin haberi olsun diye gidip kendim bile yatırmadım.ama nerde
nereye ne kadar kredi ödediğinizi bilmemeniz garip geldi:44:
Aylık para göndersin mimaaşamı bağlıyormuş kendini anlamadım ki onların bir kazançları falan yok mu ihtiyaçlarımı çok var
Tesadüfen öğrendiğiniz bu durum da tavrınız ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?