Eşinizin size aldığı d.günü hediyesi ya da yaptığı süprizleri paylaşalım :)

SeCciL

eserekli
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
774
62
323
İzmir
Tabi ki sadece eş değil..Sevgili ya da nişanlı da olabilir :)))
Doğum gününüzün en özel hediyesini merak ettim :17:
benim en son hediyem ;
Doğum Günün Kutlu Olsun - YouTube

eğer çok özel değilse hediyelerinizin resimlerini de paylaşırsanız sevinirim :27:

Son düzenleme:
Bir cafeye gitmiştik oturuyoruz konuşuyoruz falan
Sevgilim 2 de 1 lavoboya gidiyorum diyip yanımdan kalkıyor
Bende şüphelendim 2 de 1 nereye gidiyor bu diye
En sonunda sen nereye gidiyorsun dememe kalmadı
Garson pastayı getirdi çok mutlu olmuştuuuum :)
Çok özledim ben sevgilimi :(
Ama çok az kaldı 6 gün sonra tamamen yanımda olcak artık :122:

Bir cafeye gitmiştik oturuyoruz konuşuyoruz falan
Sevgilim 2 de 1 lavoboya gidiyorum diyip yanımdan kalkıyor
Bende şüphelendim 2 de 1 nereye gidiyor bu diye
bende bi keresinde tuvaletten geç çıktığında "naptın bu kadar saat içerde :53:" demiştim
bu geldi aklıma şimdi :17:

Saol canım ALLAH iyi niyetimi suistimal etmeye çalışanlardan korusun beni :1:

amin cnm:nazar:

bugün dogum günüm ve sevgilim daha kutlamadı bile:( zaten moralim 0 buda çok güzel oldu...

malesef erkekler bizim kadar ince düşünceli değil cnm
eğer seni sevdiğini düşünüyorsan doğum gününü hiç dert etme cünkü cevremde yıllardır sevgili olan insanlar bile unutuyor dogum gunlerını
onu bunu bırak ben ailemin tek cocuguyum annem babam bile unutmustu:1:

amin cnm:nazar:

malesef erkekler bizim kadar ince düşünceli değil cnm
eğer seni sevdiğini düşünüyorsan doğum gününü hiç dert etme cünkü cevremde yıllardır sevgili olan insanlar bile unutuyor dogum gunlerını
onu bunu bırak ben ailemin tek cocuguyum annem babam bile unutmustu:1:

işte zaten aramız limoni insan biraz ince olur dimi nerde kazık herif:47::47::47: bende unutcak çok şeyler bulurum elbet:27::27:

Benin sevgilim bu konularda benden daha romantik mesla dogm gnmde guzel bi kutu yaptrms icine ayna yerlestrmis kutunn disina kendi elleryle dikis yapms topladgmz cicklerden dikmis uzernde de bi not. Bu kutuyu actiginda hayatmda en degerli seyi goruceksn ona cok iyi bak .) Ayy acinca aynada kndmi grnce dayanamyp aglamstm .)
Cumrtsi gunu onun dogm gnydu disari ciktk gezmeye ( ben hedylerni onceden vermstm ) bitaneck askusum bana tek tas aldi .) Ayy yerim ben onu ya .)imm sonra sevgller gnnde askim aclyle cikrken hedyni evde unuttm dedi bende e olsn o zaman dedim . Ondan oncki gn de canm cklta istemsti hedyn yok ama ckltani almstm dedi bi tane kinder surprz ckti yumrta kirkti ortadan ne blym surprz oldgnu oyuncak cikan seyn icinden cook guzl bi bilklk ckmsti .)

süpriz ve hediye mi? o da ne?

Odun bir kocadan bunların beklenmesi acayip olurdu heralde hediye alsa bile vermesi pekte iç açıcı değil:35:

bana önceki doğum günümde ABTRONİC ZAYIFLAMA KEMERİ almıştı eşim.azıcık göbeğim var da.aklınca al da erit artık şu göbeği dedi herhalde.direk söylemeye korktu galiba:)

Back
X