- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Benim ki kıskanmıyor ya..Ay şimdi aklıma geldi bir kez daha bunu bi yerde söylemiştim karşımdaki herşeyden" kısıtlanan" ama kiskanildigini sanan kadın "Ay siz yurt dışında yasıyorsunuz yoksa kocan domuz eti mi yiyor da kıskanmıyor seni!?"demişti..Domuz eti yiyenler kıskanç olmazmış;-)))
Tatilden dönüşte artık bir yaş daha yaşlı bir kadındım.. sayesinde bir yaşıma daha girmiştim..hayır yemiyozda domuz momuz sebep ne çözemedim de..
Böyle adamlar evlenmeden önce de böyle oluyor. Bazı kadınlar kollanmaktan hoşlandığı için (çünkü anne babadan öyle görüyorlar!) bu davranışlar hoşlarına gidiyor.Bazı yorumları okuyunca evlenmesem mi hiç dedim. Ruh hastası adamları nasıl anlıyoruz da koca diye almıyoruz ustalaşmam lazım... Ben makyaj yapacam, herif silecek, saç yapacam, herif bozacak, kıyafet alacam, herif yırtacak, bir yere gidecez, herif önümü arkamı kaplayacak, beni ıssız köşelere sıkıştıracak ki kimse görmesin...Böyleleriyle hayat mı geçer ya... Adam önce bana saygı duyacak, sonra da güvenecek, net.
Hemde nasıl..))biz türk kadınları ne yiyoruz da kiskanilinca "aha beni deli gibi siviyir"moduna giriyoruz acaba?Yediğimiz içtiğimiz araştırılsın.Isvicreli bilimadamları birde bize baksınlar hayrına.evet geçen isviçreli bilim adamları açıkladı.
domuz eti yiyen erkekler 'ılık' oluyorlarmış, karılarını kıskanmıyolarmış. türk erkekleri hep öküz eti yediğinden maşallah sapına kadar erkek olmanın yanında aynı zamanda kıskançlar da.
İtiraz edince dayak yiyoruz, yetmez mi?Hemde nasıl..))biz türk kadınları ne yiyoruz da kiskanilinca "aha beni deli gibi siviyir"moduna giriyoruz acaba?Yediğimiz içtiğimiz araştırılsın.Isvicreli bilimadamları birde bize baksınlar hayrına.
Haklisin Profesörİtiraz edince dayak yiyoruz, yetmez mi?
Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib

Sağol tavsiyen içinde bu şekilde yazmaniza n gerek var o karişsa bilir fakat zaten ben gezmeyi sevmeyen bir insanim.....siz artik ayrilin lutfen
Benim ki kıskanmıyor ya..Ay şimdi aklıma geldi bir kez daha bunu bi yerde söylemiştim karşımdaki herşeyden" kısıtlanan" ama kiskanildigini sanan kadın "Ay siz yurt dışında yasıyorsunuz yoksa kocan domuz eti mi yiyor da kıskanmıyor seni!?"demişti..Domuz eti yiyenler kıskanç olmazmış;-)))
Tatilden dönüşte artık bir yaş daha yaşlı bir kadındım.. sayesinde bir yaşıma daha girmiştim..hayır yemiyozda domuz momuz sebep ne çözemedim de..
Bunun bilimsel bir bilgi olmadığını sadece biz müslümanlar arasında soylenen bir argüman olduğunu biliyorum.Hayvanlar arasinda esini kiskanmayan tek hayvan domuz.
Bunun bilimsel bir bilgi olmadığını sadece biz müslümanlar arasında soylenen bir argüman olduğunu biliyorum.
Ayrıca dediğiniz gibi olsa bile domuz eti yiyen de kıskanmayacak mi eşini?
Buna göre koyun eti yiyen de eşiyle koyun koyuna yatsin o zaman?Mantıklı mi?
kotu birsey yazmadim baska sebeplerden oturu ayrilin dedim sadece kiskancliktan dolayi degil... lutfen dedim... neyse sen hayatindan memnunsun nasil birseyse artik...Sağol tavsiyen içinde bu şekilde yazmaniza n gerek var o karişsa bilir fakat zaten ben gezmeyi sevmeyen bir insanim.....
Bunun bilimsel bir bilgi olmadığını sadece biz müslümanlar arasında soylenen bir argüman olduğunu biliyorum.
Ayrıca dediğiniz gibi olsa bile domuz eti yiyen de kıskanmayacak mi eşini?
Buna göre koyun eti yiyen de eşiyle koyun koyuna yatsin o zaman?Mantıklı mi?
Zirvalik sadece ciddiye alıyor olmanız bile hata..domuz eti yiyen nice arkadaşlarım kıskançlık krizleri geçiriyor.Bunun yeme icmeyle değil karakter ve eğitimle alakalı olduğunu düşünüyorum.Doğrusu'da bu..Oyle deniliyor. Domuz etinin kiskanclik duygularini azalttigi soyleniyor. Zaten domuz etinin baya zararlari var pis hayvan sonucta.