• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Bune için gözükuyor.
Ne kadar dar.
Ne bu sus dügune mi gidiyosun.
Evli bir kadainsin ona yakisi giy ne bu kiyafetler.
Yirtcam atcam der.
Ama 2 dk ya gecer.

Birde dun aksm bir foto yukluyecektim.
Sosyal medya hesabima.
Ay cok guzel foto ama bulanik desim.
Oh ne guzel bulanik bulanij daha guzel olur beni dinle sen dedi.
Heralde kiskandi da dedi:halay:

Yani genel olarak bunlar oyle uzatmaz soyler bende heee hee derim.
Kapanirk9nu:dondurma:

Benim ki kıskanmıyor ya..Ay şimdi aklıma geldi bir kez daha bunu bi yerde söylemiştim karşımdaki herşeyden" kısıtlanan" ama kiskanildigini sanan kadın "Ay siz yurt dışında yasıyorsunuz yoksa kocan domuz eti mi yiyor da kıskanmıyor seni!?"demişti..Domuz eti yiyenler kıskanç olmazmış;-)))
Tatilden dönüşte artık bir yaş daha yaşlı bir kadındım.. sayesinde bir yaşıma daha girmiştim..hayır yemiyozda domuz momuz sebep ne çözemedim de..

evet geçen isviçreli bilim adamları açıkladı.

domuz eti yiyen erkekler 'ılık' oluyorlarmış, karılarını kıskanmıyolarmış. türk erkekleri hep öküz eti yediğinden maşallah sapına kadar erkek olmanın yanında aynı zamanda kıskançlar da.

Bazı yorumları okuyunca evlenmesem mi hiç dedim. Ruh hastası adamları nasıl anlıyoruz da koca diye almıyoruz ustalaşmam lazım... Ben makyaj yapacam, herif silecek, saç yapacam, herif bozacak, kıyafet alacam, herif yırtacak, bir yere gidecez, herif önümü arkamı kaplayacak, beni ıssız köşelere sıkıştıracak ki kimse görmesin... :kusmuk:Böyleleriyle hayat mı geçer ya... Adam önce bana saygı duyacak, sonra da güvenecek, net.
Böyle adamlar evlenmeden önce de böyle oluyor. Bazı kadınlar kollanmaktan hoşlandığı için (çünkü anne babadan öyle görüyorlar!) bu davranışlar hoşlarına gidiyor.

evet geçen isviçreli bilim adamları açıkladı.

domuz eti yiyen erkekler 'ılık' oluyorlarmış, karılarını kıskanmıyolarmış. türk erkekleri hep öküz eti yediğinden maşallah sapına kadar erkek olmanın yanında aynı zamanda kıskançlar da.
Hemde nasıl..))biz türk kadınları ne yiyoruz da kiskanilinca "aha beni deli gibi siviyir"moduna giriyoruz acaba?Yediğimiz içtiğimiz araştırılsın.Isvicreli bilimadamları birde bize baksınlar hayrına.

Kiskanclik yasamayanlarinda hali ortada neyse banlanmim simdi senin icin kadinlar kulubunden guzel arkadaslarimdan olmaya degmez en iysii kib

Kıskançlığı kendinizle alakalı sanıyorsunuz değil mi?:-) Çok kıskanılacak ve sevilen bir kimse olduğuz için mi eşiniz kıskanıyor sanıyor sunuz?:KK51:
Eğer karşı taraf güven sarsmayan biri ise, çoğu zaman erkek kıskançlığı sadece kendisiyle alakalıdır. Hiç sevmese bile kıskanır. Çünkü kendine güveni yoktur, çünkü kadını kendi namusunu temsil eden bir kişi olarak görür, çünkü aldatılma korkusuyla yanıp tutuşur.
Ufak tefek oluyor tabi bazen.. Fakat paylaşmak ne demek yahu?

Ya şimdi evliyim.. eşimin de arkasından bunları yazdığım için kötü hissetmek istemem ama.. İnanın seven insan sizi kısıtlayacak şekilde kıskanmaz.

Ben eşimle 8 senedir beraberim ve ondan önce biriyle görüşüyordum. Küçüktüm.
Ya adam gözündeki rimel mi? Sen makyaj mı yaptın? Arkadaşlarınla çıkamazsın. Universiteye gidersen olmaz aramız bozulur diyerek her şeyimi kısıtlardı ya, herrr şeyimi.

Sesime güzel derler.. bir gün ailesiyleyiz "hadi ya bize türkü söylesene dediler" bende utana sıkıla söylüyordum herkes beni dinliyor. Bu Allah'ın psikopatı ben türkü söylerken araya girdi ve saçma sapan muhabbet etmeye başladı. O an yediremedi herkesin beni takdir etmesini, bana bakmasını. Bende suamak zorunda kaldım..
Ya diyorum ki kendime, salakk ya sen nasıl bu ezikliğe erkenden son vermedin. Nasıl kendine zerre kadar saygı duymadın?

Çok mu güzeldim? Çok mu seviyordu sizce beni? Bence hayatında kendinden başka kimseyi sevmiyordu, hatta kendini bile sevmiyordu. Demem o ki.. ya lütfen bu adamlara bu hakkı vermeyin. Kendinize saygı duyun.

Edit: aboo ne kadar yazmışımm:halay:

Benim esimin boyle mudehaleleri olmaz oyle bir insan degil , bir ortamda ya da disarida rahatsiz edecek sekilde bakan falan olursa da gidelim buradan der oyle beni bunaltmaz sagolsun ama is ortamim tamamen kadin ve cocuklardan olusuyo onun rahatligi da var Sanirim :)

Benim ki kıskanmıyor ya..Ay şimdi aklıma geldi bir kez daha bunu bi yerde söylemiştim karşımdaki herşeyden" kısıtlanan" ama kiskanildigini sanan kadın "Ay siz yurt dışında yasıyorsunuz yoksa kocan domuz eti mi yiyor da kıskanmıyor seni!?"demişti..Domuz eti yiyenler kıskanç olmazmış;-)))
Tatilden dönüşte artık bir yaş daha yaşlı bir kadındım.. sayesinde bir yaşıma daha girmiştim..hayır yemiyozda domuz momuz sebep ne çözemedim de..

Hayvanlar arasinda esini kiskanmayan tek hayvan domuz.

Hayvanlar arasinda esini kiskanmayan tek hayvan domuz.
Bunun bilimsel bir bilgi olmadığını sadece biz müslümanlar arasında soylenen bir argüman olduğunu biliyorum.
Ayrıca dediğiniz gibi olsa bile domuz eti yiyen de kıskanmayacak mi eşini?
Buna göre koyun eti yiyen de eşiyle koyun koyuna yatsin o zaman?Mantıklı mi?

Bunun bilimsel bir bilgi olmadığını sadece biz müslümanlar arasında soylenen bir argüman olduğunu biliyorum.

Sağol tavsiyen içinde bu şekilde yazmaniza n gerek var o karişsa bilir fakat zaten ben gezmeyi sevmeyen bir insanim.....
kotu birsey yazmadim baska sebeplerden oturu ayrilin dedim sadece kiskancliktan dolayi degil... lutfen dedim... neyse sen hayatindan memnunsun nasil birseyse artik...

Oyle deniliyor. Domuz etinin kiskanclik duygularini azalttigi soyleniyor. Zaten domuz etinin baya zararlari var pis hayvan sonucta.

Oyle deniliyor. Domuz etinin kiskanclik duygularini azalttigi soyleniyor. Zaten domuz etinin baya zararlari var pis hayvan sonucta.
Zirvalik sadece ciddiye alıyor olmanız bile hata..domuz eti yiyen nice arkadaşlarım kıskançlık krizleri geçiriyor.Bunun yeme icmeyle değil karakter ve eğitimle alakalı olduğunu düşünüyorum.Doğrusu'da bu..

Back
X