• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin sizi sevmediğini bile bile devam eder misiniz

Ortada bir problem yokta bu şekilde davranıyor ise başka bir insan olma ihtimali yüksek yada evliliğinde mutlu değildir. Ama eüer mutlu değilse soğuduysa herneyse artık bunu seninle paylaşması gerekiyor. Aynı evin içinde yabancı gibi davranarak nereye varmaya çalışıyorki belkide böyle davranıp İlk atağı senden bekliyodur açmasını erkekler gerçekten ilginçler. Ama canım sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan şayet sadece çocuk katlanma bu duruma o çocuk mutsuz bir ailede büyürsede bi faydası olmıcak aile olmanın...

Bilemedim. Baska biri olsa bosanalim der. Gidis geliş saatlerinde bi sorun varmi. Ne bileyim eve gelmedigi oluyormu
gidiş geliş saatleri değişmez. Arkadaşları ile çıkar . Ama onların eşlerini de tanıyorum yani onlarla oluyor. Yalanını yakalamadım hic

Ortada bir problem yokta bu şekilde davranıyor ise başka bir insan olma ihtimali yüksek yada evliliğinde mutlu değildir. Ama eüer mutlu değilse soğuduysa herneyse artık bunu seninle paylaşması gerekiyor. Aynı evin içinde yabancı gibi davranarak nereye varmaya çalışıyorki belkide böyle davranıp İlk atağı senden bekliyodur açmasını erkekler gerçekten ilginçler. Ama canım sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan şayet sadece çocuk katlanma bu duruma o çocuk mutsuz bir ailede büyürsede bi faydası olmıcak aile olmanın...
boşanma konusu 3 kez geçti.şimdiye kadar. Ama olmadi birileri girdi.araya ve derken .. Ve her seferinde de bi kez daha dene ye lim dedi ama.isin garibi beni kadın olarak da görmüyor.. Yani öyle ev arkadaşı gibi takiliyorz.. Ama.muhabbet yok konusmuyorz pek

Aynen oyle benim esimde oyle bosanmak istedigini soyluyor sevmiyorum diyor.. evdende gitmiyor.. Allah yardimcimiz olsun canim.
egolarını tatmin ediyorlar. Onları seven bir.kadın var.görüyorlar. Evden gönder boşanmak istediğini söylemişse eger canim

gidiş geliş saatleri değişmez. Arkadaşları ile çıkar . Ama onların eşlerini de tanıyorum yani onlarla oluyor. Yalanını yakalamadım hic
Anladim canim. Rahatı bozuldun istemiyor. Cok büyük bi bencillik. Kendisi cevresine karsi epey pozitif. Ama yürümez boyle sana yazık. Al karşına kararli bi şekilde konuş.

egolarını tatmin ediyorlar. Onları seven bir.kadın var.görüyorlar. Evden gönder boşanmak istediğini söylemişse eger canim
Bugun soyledim gitmesini acele etme gibi birseyler sacmaladi suan hala oturuyor.. ama benden kesinlikle bosanmak istiyor.. erkekler kendilerini ne zannediyor anlamiyorum

eşiniz sizden soğumuş yani bu gerçeği bilmek için ne sorun yaşadığınızı incelemeye de gerek yok. ben olsam boşanırdım elbette çok zor değil mi ya?

Bugun soyledim gitmesini acele etme gibi birseyler sacmaladi suan hala oturuyor.. ama benden kesinlikle bosanmak istiyor.. erkekler kendilerini ne zannediyor anlamiyorum
senin onu sevdgini görüyor ona hayır diyemeyecegini biliyor. Dik dur karşısında ve evden gönder. Ben de az kaldı yapacağım...

O kadar uzun ki.. Doğumla birlikte başladı aslında ..annesiyle yaşadığım cok küçük.bir diyalog.. Eşim o donem benden sogudugunu söylemişt aslında ama her seferinde yeniden deneyelim dedik ama sadece lafta kaldı.. Olduramadik bir.türlü.. 2 yila yakin zamandır tek.yaptığı yemek yiyip tv izlemek.. Hic.bisey paylaşmaz sorularına cevap vermez yokmusum gibi.davranır.. Benim de haliyle dayanacak gücüm kalmadı
İlişkinizin bu şekilde devam edemeyeceğine, sorunlarınızı çözmeniz gerektiğine dair ciddi bir konuşma yaptınız mı? Yapmadıysanız mutlaka konuşun ve konuşmaya göre evliliği sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar verin, sorunuza gelirsek sevmeyen bir adamla 10 çocuğum da olsa yapamam, ayrılırım.

eşiniz sizden soğumuş yani bu gerçeği bilmek için ne sorun yaşadığınızı incelemeye de gerek yok. ben olsam boşanırdım elbette çok zor değil mi ya?
tabi ki zor zor olamz mi.. Adamın yanına çıplak gitsen yine donup bakmıyor. Yani bir.erkeğin boyle olması için de tiksinmesi lazim.

İlişkinizin bu şekilde devam edemeyeceğine, sorunlarınızı çözmeniz gerektiğine dair ciddi bir konuşma yaptınız mı? Yapmadıysanız mutlaka konuşun ve konuşmaya göre evliliği sürdürüp sürdürmeyeceğinize karar verin, sorunuza gelirsek sevmeyen bir adamla 10 çocuğum da olsa yapamam, ayrılırım.
defalarca konuştum konuşmaya çalıştım her seferinde konuşmaktan kaçtı. Kendimize yazık etmeyelim dedim zmaanla düzelir dedi. Hep bekledim hep bekletti.. Belkide kendi içinde sevmeyi bekledi beni.. Ama sevemedi ben öyle anlıyorum artik .. Düzenini de bozmak istemedi. Hazır ev yemek temizlik ütü .. Rahatını bozmak isteemdi sanirim

defalarca konuştum konuşmaya çalıştım her seferinde konuşmaktan kaçtı. Kendimize yazık etmeyelim dedim zmaanla düzelir dedi. Hep bekledim hep bekletti.. Belkide kendi içinde sevmeyi bekledi beni.. Ama sevemedi ben öyle anlıyorum artik .. Düzenini de bozmak istemedi. Hazır ev yemek temizlik ütü .. Rahatını bozmak isteemdi sanirim

O zaman evlilikten beklentilerinizi, şu anda yaşadıklarınızı ölçüp tartın ve bir karar verin, erkek ütülü gömlek, sıcak yemekle hayatına devam edebilir ama kadınlar sevgisiz yapamaz, içten içe yıpratırsınız kendinizi, çocuk için evlilik yürütülmez, sevgi lazım, bu sevgiyi hissetmek lazım.

O zaman evlilikten beklentilerinizi, şu anda yaşadıklarınızı ölçüp tartın ve bir karar verin, erkek ütülü gömlek, sıcak yemekle hayatına devam edebilir ama kadınlar sevgisiz yapamaz, içten içe yıpratırsınız kendinizi, çocuk için evlilik yürütülmez, sevgi lazım, bu sevgiyi hissetmek lazım.
evlilikten beklentim böyle bir evlilik değil kesinlikle . Severek evlendim aşık oldum.. Benim de içim çürüdü zaten 2 yıldır. Mutsuzum ve mutsuz olduğumu da görüyor. Her seferinde kendimi kandırıyorum beni.seviyordur belki düzelir diye ama sadece kandırmışım. Olmadi.. Sevgisiz olmaz olmuyor..

Aslında farklı yerlere gidip farklı şeyler yapmayı denediniz mi? Seviyorsanız biraz ilginç planlar yapsanız belki heyecan katardı evliliğinize. Bana çok monotonlaşmış bi evlilik gibi geldi. Yani yakınlaşmanız için bir şeyler yaşamanız gerekiyor gibi görünüyor. biraz da uzaklaşmanız gerekiyor sanki o ortamdan. Bence deneyin hemen boşanalım diye düşünmeyin. Belki hala bi şansı vardır evliliğinizin.

Bu evlilik nasıl bu hale geldi?
Bu kadar tüm iletişimi ve paylaşımı bitirmiş bir adamın ütülü gömlek ve sıcak yemek için kaldığını düşünmüyorum. Sizden bir şeyler mi bekliyor desem, 1.5 sene beklemez, baktı olmuyor giderdi herhalde. Yaşananların detayını siz daha iyi bilirsiniz. Biraz eksik bu konu, ne desem bilemedim.

Ama sizi sevmeyen, sizinle bir şeyler paylaşmaktan aciz (ki cinselliğe gelmiyorum bile) bir insanla evliliği yürütmek en çok size zarar verir. Siz ağlayıp kahrolduğunuzla kalırsınız. Hiç değilse yavrunuzun en güzel zamanlarını en kıymetli şekilde değerlendirin. Bunun içinde beynen rahat olmanız lazım.

Bu arada, boşanalım o zaman? dediniz mi? Ne dedi mesela?

Allah yardımcınız olsun.

Devam etmem.

Mutsuz bir evlilik cocuga hic bir sey katmaz, katsa da olumsuz seyler katar.

Anne uzulur cocuga yansir
Anne stres yapar cocuga yansir
Anne sevisemez gerilir yine cocuga yansir

Ne gerek var bunlara?

Kendi hayatimi da ne duygusal ne fiziksel tatmin saglamayan bir evlilikte curutemem. Hele ki hayatinda baska biri var mi bilmiyorum diyecek kadar uzak oldugum iletisim kuramadigim bir adamla asla...

Canimi sokakta mi buldum?

Back
X