• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin sizi sevmediğini bile bile devam eder misiniz

Bence depresyonda ve ne yaptığınında farkında değil
Sizde ona onun size davrandığı gibi davranın
Yok sayın
Ne yemek ne ütü
İlgilenmeyin bir süre
Kendinize odaklanın
Süslenip püslenip çok mutluyum modunda takılın
Silkelensin biraz dumur olsun
su anda hic konuşmuyorum ama yemek utu konusunda yapmamazlik yapamıyorum.. Aslında onu da bırakmam lazim.. Haklisiniz

Başka cinsel eğilimi olabilir mi? O kadar zaman bişey yaşanmayacak, hayatında bi kadın olmayacak, ama kadın yanında soyunsa dahi dönüp bakmayacak?!?
valla şüphelenmiyor degilim ama konduramıyorum da yani mümkün değil diyorum ama bunca zaman yaklaşmaması cok.enteresan

telefonu h8c ortalıkta bırakmaz.. Uyurken almaya da cesaret edemem. Uykusu cok hafif
Boşanırdım eğer gidecek yerim kendime bakacak gücüm varsa hemen yoksa alt yapısını hazirlardim.
Cesaret edemem ne demek? Niye korkuyorsunuz bu kadar. Bende eşimin telefonunu çok kurcalamam ama kurcalayacaksamda önünde kurcalarim sıkıysa birşey desin. Yazmak kolay belki burdan ama bence telefonunu sakladığına göre bir işler kariştiriyor olabilir

benim esim de sizinki gibi olmuştu baba karşı buz gibi yani .
Tatile çıktık ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldık .
Ama tatile kadar iyiydik , mesela beni seviyor musun derdim, seni ne kadar sevdiğimi bilmiyorsan sana bisey demiyorum artik derdi .
Biliyorum ana senden duymak istiyorum derdim şimdi sen ısrar ediyorsun diye demem , içimden gelince derim ama biliyon ben dile getiremiyorum derdi .

Sürekli ona açık kapı bıraktım beni sevmiyorsan , bu evliliği istemiyorsan bitirelim ama bana dediği şey su " sacmalama ayrılmak istesem korkmadan derim kimden cekiniyorum ki " derdi .
Meğerse korkağın tekiymis , vicdani rahat olsun diye beni bezdirip bana söyleyip bitirme derdindeymis .
Çünkü evliliği bitirince arkadaşlarımız ortak , yaşadığımız yer küçük insanlara bunu nasıl anlatacaktı ki .
Öyle de oldu kendi pes etti ve ortak arkadaşlara huzurun kalmadı , evde bana sürekli surat yapıyordu eşim ben de bitirdim .
Konuyu açmaktan kaçiniyormuş , bu hafta evimizin olduğu memlekete gittiğimde duydum bunları .
Bunlar korkak erkeklikten nasiplerini almamışlar , evliliği icin çabalamayan pes eden embesiller iste .
Sen de yorma kendini , hic kendinde hata arama .
Seven ne yapmaz ki .
Hele evliliğini kurtarmak icin .
sanırm benimki de öyle yapıyor. Beni bezdirmye çalışıyor çünkü ailesi.ve arkadaşları çok.baskı yapıyo.. Senin yazdıklarını.okuyunca farkettim. Ben.gideyim diye bekliyor.sanırım vicdani rahat olsun diye

valla şüphelenmiyor degilim ama konduramıyorum da yani mümkün değil diyorum ama bunca zaman yaklaşmaması cok.enteresan
Yaklaşmasa dahi dönüp bakar dikkatini çeker. 2 yıl birşey yaşamamış, ev iş dışında bi hayatı yok. Cinsellik istemese dahi dikkatini çeker.

Bence o telefonu ele geçirin bi geçmişi kurcalayın siz:bicak:

Devam etmem,
Ne duygusal ne cinsel ihtiyaclarimi karsilamayan bir adamla ayni evde neden yasayayim ki?
Erkek dediginin faydasi yoksa zarari coktur, cok yemek yer, tüy doker, corabi kokar vs vs sevilmeden katlanilacak seyler degil bunlar.
benim evdeki.ayni model iste ağzına sağlık :))

Ben aradaki sevgi bitince bunun cabayla tekrar olusturulabilecegini düşünmüyorum. Sevgi boyle bir sey degil çünkü. Karsindakini seversin; çünkü o oldugu icindir. Karakteri, tepkileri, hali, tavirlari, hayata bakis acisi vs vs. Bir insani bir bütün olarak seversin, sevmiyorsan da sevmezsin. Neyi düzelteceksiniz? Eskiye nasil döneceksiniz? Annesiyle sorun yasamak ya da iliskide sorun yasamak sevgiyi bitirmez. O zaman da sorunları cozup iliskinize devam edebilirsiniz ama sizin sevginiz bitmis. Bence karsilikli bir durum. Ikinizin de içi sönmüş. O yuzden artik bir cozum olacagini sanmiyorum. Yerinizde olsam ayrilirdim. Cocuk icin evlilik surdurmek cok sacma. Cocuk denilen seyi bu kadar dramatize etmeye de gerek yok. Anne babasi ayrilan ilk cocuk olmayacak. Hepsi gibi o da alisacak. Zor evet ama boyle bir evlilik icinde onu büyütmek haksizlik. Belki aldatilacaksiniz belki aldatacaksiniz. Sevgisiz bir iliskide her sey olabilir bence. Her turlu hataya aciktir.
zorla sevgi.olmaz farkındayım.ben.seviyorum eskisi gibi cok değil ama evliliğimi devam.ettirecek kadar seviyorum cinsel anlamda arZuluyorum.. Benimle biraz ilgilense eskisi gibi de sevebilirim .. Ama sorun su ki adamda gram sevgi.yok.

tabi ki zor zor olamz mi.. Adamın yanına çıplak gitsen yine donup bakmıyor. Yani bir.erkeğin boyle olması için de tiksinmesi lazim.

Damacanaya bile hallenilen bir ulkede yasiyoruz. Bir erkegin ciplak bir kadina dönüp bakmamasi belki de cinsel bir sorunu oldugunu gosteryordur. Bastan beri boyle miydi? Sizi hic arzuladi mi? Ben yasadim bu tarz bir evlilik de oradan biliyorum.

Hayattan silinmistim. Kadinsin ama istenmiyosun. Varsin ama yoksun. Bosandm 2 ayda. Acaba bir sorunu var bunu ortmek icin evlendi de cevreye kendini kanitlayip oyle mi bosanacak?

Sen birseyler hissediyosun en azindan.. eger sende hissetmeseydin o zaman kesin bosanmak isterdin..ya da aldatma egilimin bile olurdu belki.. kadinlar duygusal veya cinsel eksiklikten aldatir cunku..erkeklerin cogu farklilik olsun diye...zor bu isler kurtarilacakbi tarafi kalmamis gibi

Ya benim de bir arkadaşım aynı sizin yaşadığınız durumda. O da eşini sevmediğini, çocuk için katlandigini söylüyor. Ben ona her ne kadar Seversin, uğraş dediysemde olmuyor. Bitmiş. Mutsuzum diyor. Olmayınca olmuyor sanırım. Benim eski eş de öyleydi. Soğudu. Sevdirmek için epey ugrastim ama olmadi. Sonuc aldatildim tekrar tekrar. Boşandım. Hayat kısa. Üzülme. Boşanmak istemiyor isen sende kendini mutlu edecek bişeyler yap. Al kızıni dışarı çık. Arkadaslarınla takıl. Çalışıyor musun ? Maddi durumun nasıl? Küçük kısa tatillere git. Bakarsın adamın o kalkan g.tü senin ona bu şekilde davranmana yere iner ve adam kendine gelir.

benzer durumlar yaşadım,çocuğun için devam ettirmek istiyorsun,bilinç altında çevrenin tepkisi n olur ve yalnız nasıl yaparım dürtüsü içinde bu sıkıntılı duruma gözyumuyoruz....ben boşandım aradan 5 yıl geçti şimdi en doğru kararı vermişim diyebiliyorum...

Kendine bak yapabiliyorsan kıskandıracak şeyler yap elinden gittiğin an kıymet anlar boyleleri insan eşi çıplakken etkilenmez mı yada bir erkek iki yıl cinsellik olmadan nasıl durabilir anlamadim

Doğumumdan sonra lohusa depresyonu geçirdim ben bir süre ve halada açıkçası devam ediyor eskisi kadar olmasada .
Yani ne kızımın sevincini yaşayabildim ne de aile huzurumu koruyabildim .
Bebek eve gelince neşe de gelir derlerdi ya biz bunu yaşayamadık o dönem .
Kafamda kurup kurup eşimin önüne sundum .
Sen beni aldatıyorsun .
Sen beni sevmiyorsun vs vs ..
Ama eşim bunlara karşı alabildiği kadar alttan aldı.
İlk olarak doğum sonrası depresyonh diye dülündüm sizinkinide çünkü o fönem anne sürekli aşırı sevgi ilgi istiyor
Ama görüyorum ki sizin sorunlarınız daha derin .
Size ihtiyaç , şevkat ve sevgi duymadan adama sizde duyarsız kalın
Boşanacaksanızda ilerde hayırlısı olur gibi

Bir uzman yardimi almayi teklif edin guzel bir konusma yapin yapici olarak. Sicak ve ilimli olun hatalirinizi kabul ederek. Baktiniz hic orali olmuyor sizde bakin kendi hayatiniza. Bu hayata bir kere geliniyor ve siz cok degerlisiniz.. sizden daha baska yok bu dunyada. Kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin lutfen.. olmuyorsa olmaz kendi bilir.. unutmayin disarida guzel bir hayat sizi bekliyor

Damacanaya bile hallenilen bir ulkede yasiyoruz. Bir erkegin ciplak bir kadina dönüp bakmamasi belki de cinsel bir sorunu oldugunu gosteryordur. Bastan beri boyle miydi? Sizi hic arzuladi mi? Ben yasadim bu tarz bir evlilik de oradan biliyorum.

Hayattan silinmistim. Kadinsin ama istenmiyosun. Varsin ama yoksun. Bosandm 2 ayda. Acaba bir sorunu var bunu ortmek icin evlendi de cevreye kendini kanitlayip oyle mi bosanacak?
öncesinde h8c sorunumuz yoktu o konuda .. Hatta cok istekliydi. Ailevi konular araya girince adam birden degisti

Ya benim de bir arkadaşım aynı sizin yaşadığınız durumda. O da eşini sevmediğini, çocuk için katlandigini söylüyor. Ben ona her ne kadar Seversin, uğraş dediysemde olmuyor. Bitmiş. Mutsuzum diyor. Olmayınca olmuyor sanırım. Benim eski eş de öyleydi. Soğudu. Sevdirmek için epey ugrastim ama olmadi. Sonuc aldatildim tekrar tekrar. Boşandım. Hayat kısa. Üzülme. Boşanmak istemiyor isen sende kendini mutlu edecek bişeyler yap. Al kızıni dışarı çık. Arkadaslarınla takıl. Çalışıyor musun ? Maddi durumun nasıl? Küçük kısa tatillere git. Bakarsın adamın o kalkan g.tü senin ona bu şekilde davranmana yere iner ve adam kendine gelir.
Çok şükür çalışıyorum maddi sıkıntım yok.. Beni zorla sevemez ama.en azından mertçe söylese istemiyorum dese.. Sürekli arada kalıyorum

Doğumumdan sonra lohusa depresyonu geçirdim ben bir süre ve halada açıkçası devam ediyor eskisi kadar olmasada .
Yani ne kızımın sevincini yaşayabildim ne de aile huzurumu koruyabildim .
Bebek eve gelince neşe de gelir derlerdi ya biz bunu yaşayamadık o dönem .
Kafamda kurup kurup eşimin önüne sundum .
Sen beni aldatıyorsun .
Sen beni sevmiyorsun vs vs ..
Ama eşim bunlara karşı alabildiği kadar alttan aldı.
İlk olarak doğum sonrası depresyonh diye dülündüm sizinkinide çünkü o fönem anne sürekli aşırı sevgi ilgi istiyor
Ama görüyorum ki sizin sorunlarınız daha derin .
Size ihtiyaç , şevkat ve sevgi duymadan adama sizde duyarsız kalın
Boşanacaksanızda ilerde hayırlısı olur gibi
ben.ilklerde iyiydim ama esim yüzünden cok çektim.. Yüzüme bakmadı .. Dediginiz gibi bebegimin sevincini bile yaşayamadım.. Naz niyaz hic bisey yapamadım :(

Bir uzman yardimi almayi teklif edin guzel bir konusma yapin yapici olarak. Sicak ve ilimli olun hatalirinizi kabul ederek. Baktiniz hic orali olmuyor sizde bakin kendi hayatiniza. Bu hayata bir kere geliniyor ve siz cok degerlisiniz.. sizden daha baska yok bu dunyada. Kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin lutfen.. olmuyorsa olmaz kendi bilir.. unutmayin disarida guzel bir hayat sizi bekliyor
tesekkur ederim canım.. Uzman yardımını teklif ettim kabul etmedi.. Yanaşmıyor..

Back
X