Eşinizin Sizi Yönlendirmesine İzin Veriyor musunuz ?

demesi çok kötü.zaten yapıyorsan demesi çok saçma. çok rahatsızsa kalksın kendi yapsın.misafirliğe gıdersın ıkı tabak kaldırırsın olay bıter.oturmaya gıdıyoz zaten evı temızlemeye değil.

Boyle seyleri kabullenmeyin hemde sesli bir sekilde hadi diycek brnundan getirirm ben istersem yaoarim istemezsem yapmam. Cok biliyorsa kalksin kendisi yapsin. Bizde bazi arkadaslarin esleri yardim eder onlardan gorup benim esimde yapmaya basladi mesela yani erkeklerde yapabilir akil verecegine kalksin kendi dolansin. Ayrica bana gelen misafir benim evimde bana nekadar yardim ediyosa bende onun evinde okadar yaparim

Neden sizin veliniz gibi davranıyor ki...
Bukadar belirtmenize ramen yapıyorsa çocukluk döneminde falan atlatamadığı sıkıntıları olabilir yada ergenlikte falan.
Bir nevi kendini kanıtlama gibi..tek bi hareketimle bir insanı yönetebiliyorum gibi gibi..

Sizde onun yaptığını yappın bence o defalarca kaş göz yapsın direnin ve yapmayın bakalım ne olacak.

Ayrıca herkesin herkese verdiği değer bir değildir, kalkılıp yardım edilecek kişi vardır, oturduğunuz yerden kalkmadan dönülecek kişiler de..

evde defalarca konuşmuş ama anlamıyor. herkesin içinde bozulmayı hakediyor aslında.

kayınvalideme gittiğimiz zaman eşim ister annesine yardım etmemi, ki ben de ederim zaten yemeğe mutfağa vs. ama başka bir misafirliğe gittiğimde bazen kendim kalkıp yardım ederim, bazen de bir bardağa dahi dokunmadan ağırlanmak isterim. eşim de bu huyumu bilir eğer kalkmıyorsam sesini çıkarmaz.

eşinizle bu durumu açık açık konuşup insanların içinde sizi bu şekilde değersizleştirmesinden memnun olmadığınızı anlatın derim ben. çünkü bir süre sonra insanlar eşinizden de yüz bularak sizden böyle konularda çok beklenti içine girer.

Ona ne oluyor ki hiç sevmem erkeklerin böyle muhabbetlere girmesine .Kaldı ki siz yardımcı oluyormuşsunuz sert bir dille ikaz edin

Ayni benim esim ben kendimde nereye gidersem gideyim yardim eden birisiyim. Ama sanirim bu esimin gozune gelmiyor yada eksik buluyor mutlaka bana soyler. Hatta isterki mutfaktan cikmiyayim. Eskiden cok sinir olurdum kafama takardim soylerdim ona. Ama artik takmiyorum. Sonucta bi is veya bir yardimda bulunacaksam onun icin yapmiyorum. O istedigi kadar soylesin

Benim babaannem bize misafir geldiğinde çok yapardı .çok gıcık olurdum misafir geldiğinde yüzüne bakmazdim.bu sefer bogazini kazır ses çıkartırdıeşim allahtan yapmıyor.

Vermez. Verirse evde büyük carlarım. Orda da ‘kalkıyorum zaten bir sakin ol, çocuk muyum?’ diye çıkışırdım. Evde birbirimizin isteklerini yapıyoruz elbette ama dışarda bana ben yapmıyomuşum da oda annemmiş gibi davranamaz.

Bir kaç kez eşimde yaptı konuştum yol yordam bilirim diye..sonra ailesi yanında yaptı görümcem olduğu halde anemin çayı bitti doldurmadın kadın kalktı diye .. ben de sen misin o hiiiiç yüzüne bakmıyorum çay vakti bi kaç kez bilerek görmemezliğe geldim aaa haberim Yok diye ..yapasım varsa da yapmamaya çalışıyorum benle yaşıt görümceler oturacak ben dolanacam bak yine sinirlendim

Küçükken annem yapardı bunu
Eşiniz sağlam bir ayar istiyor bence.
Bu hareketi yaptığı yerde kalkamam yorgunum hadi sen yardım et gibi bir laf söylemek lazım ki mahçup olsun.
Çok kalabalık bir misafir grubu değilsek hiç de hoşlanmam böyle şeyler yapmaktan. Kalkar kendi çayımı doldururum ama birkaç kişinin hizmetini de bir zahmet ev sahibi yapsın yani.

Bir daha goz kaş yaparsan inada yapmam ve seni misafirlerin icinde rezil ederim diye tehdit edin.

kızlar ara sayfalara yazdım ama kaçıranlar için tekrar yazim
yüzüne bakmayınca duymazdan gelince sesleniyor hadi madi yapıyor
evde kaç defa konuştum bağırdım olmadı iyi konuştum düzgünce olmadı

abartıyosun diyor eşinim ben senin yönlendirrim ne var falan diyor
bin defa konuştum tehditte ettim yani herkesin içinde çirkinleşir konu sabrımı zorlama dedim
hala adam da tık yok
ben yanlış olduğunu düşünmüyorum yapmaya devam edecem diyor açık açık

şaka gibi dimi ? zaten yapıyorum yani
ya-pı-yorum. yardım ediyorum
ama hala ısrarla yapacam diyor

çirkinleşirse çirkinleşsin yarın misafirlikteyiz yine aynısını yaparsa bu sefer gerçekten kıyamet kopacak

Vallaha kesin ben de sorun var hahaha ilerde iyi gelin ya da iyi bir misafir olamıcam...
Ya ben asla başkasının evinde iş yapmam bu benım kendi prensibim sonuçta beni davet eden kendisiyse ona göre davet etmiştir...

hem de her evin düzeni farklı...
Ayrıca oldukça itici kendisi yardım etsin o zaman kadın olduğunuz için sizin mi yardım etmeniz lazım...
Özellikle de annesine yani aynı olayı ben sevgilimle yaşadım senin yapmadığın bir şeyi neden ben senin evinde yapayım ki??

siz haklısınız

Eşimde bir kere kaynana min evinde yaptı bunu hatta ben ayaktayken eve geldik kopurdum neden yaptın dedim eltime laf sokmak için mis

O anda vur kürekle ağzına bak bakalım kaşı gözü oynuyor mu kocanla öyle durumlarda çok bakış açısında bulunma

Eşimde bir kere kaynana min evinde yaptı bunu hatta ben ayaktayken eve geldik kopurdum neden yaptın dedim eltime laf sokmak için mis
Yani eltim yerinden bile kıpırdamamis kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diyeymus ama yok anlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…