Eşinizin sizin düşüncelerinize bakış açısı?

didem3856

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
164
381
18
Merhaba hanımlar. Umarım herkes beklediğinden daha iyidir. Sizinle sorunlarımı paylaşıyorum. Cevap veriyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Sorunuma gelince sorunum eşim. Eşim benim düşüncelerime değer vermiyor. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben bir şey anlatıyorum beni değil de diğer çalışanları dinliyor. Mesela baya oluyor ama iş yerindeki arkadaşlarla geziye gitmiştik. Turistik yer beni değil arkadaşı (bayan) takip ediyor. Onu dinliyor. Yani bir değil beş değil. Her zaman da uyarıyorum ama değişmiyor. Sen aşırı kıskançsın diyor. Ben de artık ona kırıldığımı hissettirmek daha doğrusu bana değer vermesini istiyorum. Biliyorum böyle devam etmez. Çoğu zaman da ayrılığı düşünüyorum. Yani kendi kendime çırpınıyorum. Ne yapmam gerektiğini de nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum. Zahmet edip okuduğunuz için teşekkür ederim. 🌸

Eşiniz bir tek kadınlara mı karşı mı böyle, yoksa erkek arkadaşları da daha mı öncelikli size göre?
Yorumum ona göre değişecek .
Herkese böyleyse huyu böyle , değişmez.
Bir tek kadınlara böyleyse gözü dışarda,değişmez.
Yorumumda değişmeyen tek şey , eşiniZin değişmeyecek olması.

Eşiniz bir tek kadınlara mı karşı mı böyle, yoksa erkek arkadaşları da daha mı öncelikli size göre?
Yorumum ona göre değişecek .
Herkese böyleyse huyu böyle , değişmez.
Bir tek kadınlara böyleyse gözü dışarda,değişmez.
Yorumumda değişmeyen tek şey , eşiniZin değişmeyecek olması.
Ne yazık ki genelde kadınlara böyle.

Merhaba hanımlar. Umarım herkes beklediğinden daha iyidir. Sizinle sorunlarımı paylaşıyorum. Cevap veriyorsunuz. Çok teşekkür ederim. Sorunuma gelince sorunum eşim. Eşim benim düşüncelerime değer vermiyor. Aynı yerde çalışıyoruz. Ben bir şey anlatıyorum beni değil de diğer çalışanları dinliyor. Mesela baya oluyor ama iş yerindeki arkadaşlarla geziye gitmiştik. Turistik yer beni değil arkadaşı (bayan) takip ediyor. Onu dinliyor. Yani bir değil beş değil. Her zaman da uyarıyorum ama değişmiyor. Sen aşırı kıskançsın diyor. Ben de artık ona kırıldığımı hissettirmek daha doğrusu bana değer vermesini istiyorum. Biliyorum böyle devam etmez. Çoğu zaman da ayrılığı düşünüyorum. Yani kendi kendime çırpınıyorum. Ne yapmam gerektiğini de nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum. Zahmet edip okuduğunuz için teşekkür ederim. 🌸
Siz de onu değil başkalarını dinleyin o zaman 😉

Siz eşinizle aynı buna benzer başka bir sorun daha yaşamıştınız sanki. O takip ettiği kadın şu konudakiyle aynı kadın mı?

Zamanında ona karşı bir hayranlığınız olduysa, kendinizi onun yanında daha silik gösterdiyseniz sonuç bu oluyor genellikle. Değişmesi için ondan bağımsız kendinizi geliştirin, kendinize odaklanın, fikirlerini dinlemiş gibi yapın, az ve öz konuşun. Naçizane tavsiyem budur 🥰

Siz eşinizle aynı buna benzer başka bir sorun daha yaşamıştınız sanki. O takip ettiği kadın şu konudakiyle aynı kadın mı?

Evet doğru. Ondan sonra baya konuşmadım çok özür diledi aradan zaman geçti affettim ama hala içim ısınmadı

Eski konunuzdaki kadin mı acaba yine? Bence siz de aynı şeyi yapın. o ne yapıyorsa aynısını. Eşiniz gercekten tam sinir olunacak guvenilmeyecek bir tip.
Evet o da var. Yani genel olarak hep böyle. Artık ben de kabullenemiyorum. İnceldiği yerden kopacak…

Yaptıklarını sizin çok kıskanç olduğunuzu söyleyerek örtbas ediyor. Aynı yerde çalışıp hemde bu kadar umursamaz olmakta ayrı bir olaymış. İster kıskanç olun ister olmayın. Eşinizin hareketleri tavırları normal değil. Bir de sadece kadınlara böyle davranıyormuş çok sinir bozucu.
Kısasa kısas yapın. Sizde o yokmuş gibi davranın aynı ortamda. Size yaşattığı duyguların aynısını yaşasın. Mesela eşiniz iş ortamında bir şey anlatırken dinlemiyormuş gibi yapın hatta bakmayın bile. Hayatınızın merkezinden eşinizi çıkartıp başka şeyleri koyabileceğinizi göstermeniz gerekir.

Back
X