• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin telefonu...

Tüm sayfaları okuyamadım sordunuz mu eşinize kim aramış? Millet kocasıyla kendisini anlatmaktan sormaya fırsat bulamamış, merak ettim :KK17:
pardon tum yaziyi okumadiniz seklinde anlamistim yazida belirtiyor konu sahibi esim musteri ariyor dedi diyor. iki gun ayni satte aramis.

evde esiyle olmasi gereken saatte arayabilen bir ve evleniyor musun yaziyor.. belli ki kadin bilmiyor evli oldugunu.. baska turlu cinsel anlamda ya da cocuk sahibi olamama vs gibi sorununuz var miydi.. ne kadar zamandir evlisiniz.

Bana da sanalda tanisilmis ve flort edilmis ama sıkılınca da evleniyorum diyerek kaçmaya çalışmış gibi geldi. Engelleyebilirdi de aslinda, bir de yanınızda otururken kendisini arayan numarayi acmayip sonra kaydetmesi de ilginc. Demek istedigim kurtulmak istiyorsa neden numarayi engellemek yerine kaydetsin. Hicbir mantikli aciklama bulamiyorum su an.

Üste çıkıp herkesten çok bağırıyor suçlu olduğunda ben bunu yaşamak istemiyorum. Ben istiyorum ki kaçacak deliği kalmasın her şeyi yalansız anlatsın. Bağırıp üste çıkamadın köşeye sıkışsın.
Suçlu olduğunda bağırırsa siz daha çok bağırın. Bu şekilde geri adım atmasını sağlayın. Hem suçlu hem güçlü olurlar zaten...

Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?

Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsan 🙏🏻 Yazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Kurcalarım hatta altını üstüne getiririm:halay:senin gördüğün gibi şeyler görsem de uyuyosa bile uyandırırdım ayrıca nasıl merakına yenik düşmeyip diğer mesajları okumadın helal olsun

8159A3E0-512B-478D-A7F4-6B8704CD9373.webp

Konuştum ve konuşmayı açtırdım. Aynen de resmini çek at bana dedim. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

hayır.
o da kurcalamaz.
zaten ortada duruyor telefonlar.
hatta bazen whatsapp dan yazıyor arkadaşları sen yaziversene der

😂😂 ayy kiz profil resmine bakmadin mi adam varya resimde ay iyi ya tek bole olsun cok sevindim bosuna guvenmemissin esine 👍
Resmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Resmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktu 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Saglik olsun bole olmusya sevindim yazmadim ama takipteydim aklimda sen vardin bugun cok sevindim inan ara anneni hemen rahatlasin kadin

Konunuzu takip ediyordum sizin adınıza sevindim....
Yalnız ne dediniz eşinize?
Kızım telefonla oynarken bu sayfa açılmıştı elinden aldım gördüm ama sana konduramadım günlerdir sustum. Bu sabah mesajların hala açılmamış olduğunu gördüm merak edip baktığımda o yüzden telefonunu açar mısın bakmak istiyorum dedim. Açtı verdi elime.

Back
X