- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Ya ben taktim ben evlebmedigim icin tamam benimde uzun iliskim oldu ama sürekli aklıma geliyor merak mi desem ne desem bilemedum düğünleri nerde olmus acaba nereye balayina gitmişler ona sunu yapmış mi gibisindenOhhhoooo bu kadar incelersen çok üzülürsün..ben 3yıllık evliyim hiç bilmem eşim kimle çıkmş, ne yapmış vs. Sormam bile. Sorsam da anlatmaz iyi de yapıyor bence. Gerek yok geçmişi kurcalamaya. Bu arada boşanmış hanımları erkekler hiç istemiyor da, (erkek istese ailesi istemiyor) boşanmış erkekler hemencik evlenebiliyor ya bu da benim zoruma gidiyor.
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
Boşanmış olmasını kaldıramıyorsanız hiç evlenmeyin bu işten hayır gelmez.Ya ben taktim ben evlebmedigim icin tamam benimde uzun iliskim oldu ama sürekli aklıma geliyor merak mi desem ne desem bilemedum düğünleri nerde olmus acaba nereye balayina gitmişler ona sunu yapmış mi gibisinden
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
Ya ben taktim ben evlebmedigim icin tamam benimde uzun iliskim oldu ama sürekli aklıma geliyor merak mi desem ne desem bilemedum düğünleri nerde olmus acaba nereye balayina gitmişler ona sunu yapmış mi gibisinden
Geçmişe bu kadar takilirsaniz sadece kendinizi yipratir karşı tarafi sikarsiniz. Bende sizin gibiyim. Bu huy dan vazgeçmek şart.Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?