- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi essiloratte
-
Buna saplanıp kalırsan yarın evlenince bundan kurtulmak yerine daha derinleştirirsin.Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
Eski sevgilisi şu su bu su sormam takılmam.Ama başından bir evlilik geçmiş insanın evlilik hikayesini bilmek isterim.Sorarım.Öğrenirim.Kafama yatarsa evlenirsem de eski defterleri kapatırım.Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
Boyle devam edersen iliskiniz yipranir ve kendinden sogutursun istemedende olsa onunda aklina sokuyosun.olmus bitmis sonucta gorusecekleri ortak biseyde yok yani.ustelik balayi diyosun simdi sevgililerde tatile gidip kaliyolar ayriliyolar oyle dusun.benim esiminde uzun sevgili donemi olmus 4yil falan surmus ayrilmislar o kizdan sonra benimle cikti 6yil ciktik 2bucuk yildrda evliyiz cokta mutluyum.ustelik o kizla neler neler yasayip gezmis tozmus kalmis.bende en basta kiskanip sorun yapmistim ama uzakta oldugu icin kiz takmamaya basladim unuttum sonucta benimle evlendi bi oglumuz var hersey cok guzel.bence takmamalisinKizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
Kizlar ben hic evlenmedim. Nisanladigim adamın basindan 1 evlilkk gecmis ve siddeitli gecimsizlikten ayrılmışlar. Benimde geçmişte elbetteki iliskilerim oldu ama k hiç sorgulamadi hatta basindan bu ilişkimle ilgili kotu birkac olay gecti ama yine asla yuzume vurmadi ama nisanlim benim herseyiyle ciddiyeti ilk hissettigim insan. 2 sene oldu kizlar ben bunu asamadim nerdeyse. Once kızı buldum faceten resimlerine bakiyorum. Gecenlerde 4 yil oncesinin mailini gördüm balayında kaldiklari yer arada cok eskilere dair gormek icin resmen arastiriyorum ve buluyorum. Sonrada kendi kendime canimi sıkıyorum. Bu düşüncemden siyrilamiyorum hic. Resmen takinti yaptim. Adam bosanmis gitmiş diyorum takma diyorum yok ama olmuyor. Bazen cok abartip bu sebeple sacma nedenlerle onun canını sikiyorumdedektif gibi oldumm o da 10 kisiyle yasamadim evlendim bosandim diyor ben oturup ama balayina gitmiyor herkesle gibisinden konuşuyorum;( Gecmisini düşünüyorum onu cok seviyorum hic kötü davranmadi hiv uzmedi bugune kadar ama Durum bu şekilde
Ben şu anı etkileyen bir durum yoksa geçmişin çok da kurcalanmaması gerektiği taraftarıyım ..
Eşimin şuan beni sevmesi değer vermesi önemli, geçmişte mutlaka onun da benim de aşk, sevgi, acı , mutluluk yaşamışlıklarımız oldu başkalarıyla ..
Ama geçmiş bizi şuan etkilemiyorsa hiçbir önemi yok benim için .
Adı üstünde geçmiş bitmiş ..
Bence ya da bir psikoloğa gidin tedavi olun çünkü takıntı yapmışsınız , bunu aşamayacaksanız da evlenmeyin
nişanlınınızın da kendi başınızı da yakmayın .
geçmişi geçmişte bırakıp önünüze bakın.
bu şekilde bir hayat nasıl geçer?
eski eşiyle mutlu olsaydı boşanmaz seninle nişanlanmazdı. böyle düşünerek rahatlayabilirsin
bide onunda senin eskilerini deştiğini düşün hoşuna gitmeyecektir
bence kendinize çeki düzen verin.böyle davranırsanız admı boğarsınız
Bu şekilde düşünerek daha çok kendinizi yıpratıyorsunuz ama kendiniz ile kalmıyor nişanlınızı da gereksiz yere geriyorsunuz durduk yere huzursuzluk çıkıyor bu şekilde kendinizi sıkıntıya sokmayın lütfen durduk yere pürüz çıkarıyorsunuz..
Bakın ben ilişkilerimde kötü şeyler de yaşadım biliyor kabul etti diyorsunuz o kadar anlayışlıyken siz neden değilsiniz? evliymiş adam zamanında tabi ki mutlularmış balayına gitmişler gezmişler. Olmamış ayrılmışlar kaç sene geçmiş yani yürütebilse ayrılmazdı sizi sevmese de nişanlanmazdı bence çok gereksiz aynı şeyi o size yapsa iyi olur mu o araştırmıyor bile.
Yanlış yapıyorsun kendini bos yere yipratma iliskinizi yipratir..
Onun basindan bir evlilik gectigi için
Acaba nasil bir ilişkileri vardi nasil yasanmis diye düşün düşün kendini üzersin..
Artik bir şeyleri göze alip nisan yapmisin..ilerde daha büyük sorun yasarsin..
Kendi hayatina adapte ol..
Geçmiş geçtiii
Geçmişe bu kadar takilirsaniz sadece kendinizi yipratir karşı tarafi sikarsiniz. Bende sizin gibiyim. Bu huy dan vazgeçmek
Dusunun ben oturup neye takıldım adamin gittiği balayina suna buna...ki nisanlim israrla herseferinde bana anlayis göstererek izah etti tiksindigini konuşmak istemediğini degmez dedi fln ama ben mailinde arastiriyorum eski hesaplarda yaptiklari alisverislere bakıyorum su bu yanii insan kendinden nefret eder ya o hale geliyorum. Ona armağan ettigi şarkıları görünce kızıyorum. Onun hayaleti ile yaşayamam ben hem haklısıniz bir sürü şeyler oluyor o da dedi bej 10 kisi ile gezip tozabilirdim dedi aradan kac sene gecmis.
Yav allah askina simdiki iliskilerde el ele tutusunca yuzu kizaran ciftler var mi? Hele ki uzun süren ilişkilerde. Masum degiliz hiçbirimiz :) herkes her halti yapiyor sadece kuru bir imza olmuyor. Sonra vay efendim ben bekarim o dul ve tu kaka.
Nisanlin yakinda bunalip "sen evlenmedin de cok mu masumsun. Hic mi bir sey yasamadin" derse ne cevap vereceksin? Seninki biraz simariklik olmus. Adam senin gecmisini sorgulamadikca tepesine cikmissin. Artik bakir ve bakire kalmadi yer kurede. (Zar değil kastim) o yüzden mumkunse kimse kimsenin gecmisini irdelemesin. Sevin yahu cok mu zor bu. Sadece sevin aaa. Nankörlük bu yapilan başka bir sey degil.
"O evlenmiş ben hiç evlenmedim" lafını niye illa cinsellik olarak algılıyorsunuz ki? Evlilik sadece cinsellik midir? Sevgili olmakla bir midir? Aile oluyorsunuz, isim verip-alıyorsunuz, annenize anne babanıza baba diyor, beraber bir ömür geçirmeyi planlıyorsunuz, diğerlerinden farklı olduğunu düşünüyorsunuz ki eşim diyebiliyorsunuz. Bunun bakir ya da bakire olmakla ilgisi yok. Herkesin kaldırabileceği şeylerin sınırı farklıdır.
Ha konu sahibi bence hiç ilişkiye başlamamalıydı boşanmış bir adamla, yapısı uygun değil çünkü
Tamam işte bunlar sizin görüşleriniz. Demek ki o daha farklı bakıyor hayata. Siz tepki gösterdiniz diye aydınlanma da yaşamayacak. Herkes kendi görüşüne göre bir yol seçmeli. Tıpkı kimsenin size neden boşanmış biriyle evlendin diye hesap soramayacağı gibi, kimseye de niye takıyorsun daha önce evlenmiş olmasını denilemez. Bu kıskançlık değil tercih meselesidir bence.Çünkü ben de fitratim gereği hicbir seye luzumundan fazla mana yuklemiyorum. Evlilige de öyle. Sevdigim adamla aynı evde her gün beraber uyanmak istedim ve evlendim. Soyadı, gelecek, geçmis vs cok fazla düşünmedim bunlari. Keza aldatir ise tum bu mana yuklenen seyler bir anda puff diye ucup gidecek. Tam da bu yüzden evlilik sadece formalite. 5 yillik Sevgililik ile evliliğin tek farki aynı evde yasamak ve fazladan sorumluluk.
Ki kimse kimseyi kandirmasin. Simdiki iliskilerin evlilikten bir farkı yok. Sevgili olduktan birkac ay sonra aileyle tanistiriliyor. Birkaç gun sonra olacak çocukların isimleri düşünülüyor. Tüm sülale öğreniyor vs. Eee simdi ayni evde yaşanmadı birkaç saçma adet ve gelenek yerine getirilmedi diye hicbir sey yaşanmamış mi oluyor? Sizi bilemem lakin bana göre hicbir farki yok. Evli ve hamile olarak yaziyorum bunları. Hani bekar halimle atip tutmuyorum.
Dediğiniz gibi diğerlerinden farkli ki eşim oldu ancak digerleri de esim olabilirdi. Kimse aman birkaç sene seviseyim sonra ayrilirim evlenmem diye iliskiye başlamıyor. Luzumsuz kiskanclik beni irrite ediyor. Bundan sebep böyle tepkiliyim. Kıskançlık gosterebilecegim tek durum aldatma halidir.
Çünkü ben de fitratim gereği hicbir seye luzumundan fazla mana yuklemiyorum. Evlilige de öyle. Sevdigim adamla aynı evde her gün beraber uyanmak istedim ve evlendim. Soyadı, gelecek, geçmis vs cok fazla düşünmedim bunlari. Keza aldatir ise tum bu mana yuklenen seyler bir anda puff diye ucup gidecek. Tam da bu yüzden evlilik sadece formalite. 5 yillik Sevgililik ile evliliğin tek farki aynı evde yasamak ve fazladan sorumluluk.
Ki kimse kimseyi kandirmasin. Simdiki iliskilerin evlilikten bir farkı yok. Sevgili olduktan birkac ay sonra aileyle tanistiriliyor. Birkaç gun sonra olacak çocukların isimleri düşünülüyor. Tüm sülale öğreniyor vs. Eee simdi ayni evde yaşanmadı birkaç saçma adet ve gelenek yerine getirilmedi diye hicbir sey yaşanmamış mi oluyor? Sizi bilemem lakin bana göre hicbir farki yok. Evli ve hamile olarak yaziyorum bunları. Hani bekar halimle atip tutmuyorum.
Dediğiniz gibi diğerlerinden farkli ki eşim oldu ancak digerleri de esim olabilirdi. Kimse aman birkaç sene seviseyim sonra ayrilirim evlenmem diye iliskiye başlamıyor. Luzumsuz kiskanclik beni irrite ediyor. Bundan sebep böyle tepkiliyim. Kıskançlık gosterebilecegim tek durum aldatma halidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?