• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin ve kendi sevginizi nasıl hissedersiniz?

snm2

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
365
65
123
İstanbul
öncelikle selamlar herkese,
7 senelik evliyim 2 çocuğumuz var ve eşimin sevgisinide kendi sevgimide hissetmiyorum..
bazen gozlerine bakmak istesemde bakamıyorum oysa çıkarken hep gözgözeydik.
aynı işyerinde çalışırdık ve süreklı birbirimize bakardık..
şimdi ise ya o kaçırıyo gözlerini yada ben,başkalarına karşı öyle deil eşim ,
konuşurken özellıkle kadınların gözünün içine bakarak konuşur ve çok
konuşkandır..evdede tam tersi benimle çok az vakıt geçiriyo..
çok özlüyorum o günleri ..):

7 yil dile kolay, evliligi eskitmemek gerek ama ne yaparsan yap eskiyor,sevgili donemlerindekigibi olmuyor asla yillar sonra...
birbirinize sevginiz yoksa, bosanmayi dusundunuzmu hic?

İşten gelirken benim sevdiğim şeyleri alır..
Küçük süprizler yapar...
Hep bebek yüzlüm diye sever...
Keyifsizsem, keyifli hale getirir...
Sıkıca sarılıp, çok seviyorum seni der....
Elinden geldiğince hep yardım eder...
Tv kumandasını dizi günleri, beni yormadan kendiliğinden verir :)))
Sevmesini de ikna etmesinide çok iyi bilir :)))))
Evine, çocuğuna aşık bir adam... v.s v.s....
...
Kendi sevgimi de...

Her aradığında hala heyecanlanırım...
Geleceği vakte kendime çeki düzen veririm..
Sıradan şeylerden de olsa, eşimle uzun uzun sohbet etmeye bayılırm...
O demeden et yemekleri yaparım, bayılır...

Severim eşimi çok severim...hissederim... hissettirim...

Azıcık yorulayım yüzüm düşsün, ne oldu hatunum der...

5 yıllık evliyim bu arada...

7 yil dile kolay, evliligi eskitmemek gerek ama ne yaparsan yap eskiyor,sevgili donemlerindekigibi olmuyor asla yillar sonra...
birbirinize sevginiz yoksa, bosanmayi dusundunuzmu hic?

evet 7 sene uzun zaman ve hayacan azalıyo,sevgimizi hissetmekte zorlanıyorum.
ama her 7senede birde eş değiştiremem kusura bakmayın..
ben evlı tecrübeli arkadaşlarıma eşinizin ve kendinizin sevginizi nasıl hissedersiniz
diye sordum ve nacizane fikir almaya taktık almaya çalışıyorum..
yınede olumsuzda olsa konumu ciddiye alıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim...

saygılarla..

Küçük süprizler yapar...
...
Kendi sevgimi de...

maşallah RABBIM mutluğunuzu daim eder inşallah,
benım eşimde akşam arada sofraya yardım eder , moralım bozuksa ya susar,
yada komıklıkler yapar,ama pek hedıye almaz ve benı çok kırmasına rağmen 3
aydır kendisini affettırıp,sevdiğini bellı edemiyo bende benı sevdiğini hissetmek istiyorum...

evet 7 sene uzun zaman ve hayacan azalıyo,sevgimizi hissetmekte zorlanıyorum.
ama her 7senede birde eş değiştiremem kusura bakmayın..
ben evlı tecrübeli arkadaşlarıma eşinizin ve kendinizin sevginizi nasıl hissedersiniz
diye sordum ve nacizane fikir almaya taktık almaya çalışıyorum..
yınede olumsuzda olsa konumu ciddiye alıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim...

saygılarla..

Yorumum olumsuz degil .. Olmayan sevgiyi nasil hissedecekseniz? Ortada olan bir sevgi olsa , boyle bir konu acmazdiniz.
bosanmiyorsanizda sikayet etmeye devam.Hayir anlamiyorum konu aciyorsan olumlu olumsuz butun elestirilere saygi duyucaksaniz.

maşallah RABBIM mutluğunuzu daim eder inşallah,
benım eşimde akşam arada sofraya yardım eder , moralım bozuksa ya susar,
yada komıklıkler yapar,ama pek hedıye almaz ve benı çok kırmasına rağmen 3
aydır kendisini affettırıp,sevdiğini bellı edemiyo bende benı sevdiğini hissetmek istiyorum...

Amin cümlemizinkini inşallah...
Hissetmek istediğini eşine hissettirme :))) anlatabildimmi bilmem???
Sende onun gibi umursamaz ol...
Çünkü gerçekten ne kadar üstüne düşersen daha bir kıymetli zanneder kendini...

Tartışmayın kızlar............
Hürrem deyimiyle " Mubarak Perşembe, tartışmayın" :)))))))))))))

benımkı fazla guzel sozler etmeyı beceremez sewdıgını her zaman dile getıremez...

ama bana oyle bır sarılır kı sankı canından bir parça oldugumu hissettirir...uyurken bile yapışık ikizler gibiyiz...ordan hissedıyorum sevgiyi...

sizin esinizde belkı sozden cok temas ıle sewgısını bellı edıyordur?

benımkı fazla guzel sozler etmeyı beceremez sewdıgını her zaman dile getıremez...

ama bana oyle bır sarılır kı sankı canından bir parça oldugumu hissettirir...uyurken bile yapışık ikizler gibiyiz...ordan hissedıyorum sevgiyi...

sizin esinizde belkı sozden cok temas ıle sewgısını bellı edıyordur?

yok maalesef uyurken bile ben söyenırım öyle sarılır.
bide güzel söz meselesi ,aslında tatlı dillidir bilirim öyle
olduğunu ama yine ben istiyorum diye bazen söylemeye çalışır ve
çok abes gelır bana yapmacık olur yanı,içinden gelmediğini hissederim..

yok maalesef uyurken bile ben söyenırım öyle sarılır.
bide güzel söz meselesi ,aslında tatlı dillidir bilirim öyle
olduğunu ama yine ben istiyorum diye bazen söylemeye çalışır ve
çok abes gelır bana yapmacık olur yanı,içinden gelmediğini hissederim..

canım bir kere sitem et... konu ustunde fikrini soyle...sonra akışına bırak bırdaha da ustune gıtme bence...sende kes ilgiyi ancak aklı basına oyle gelır.. işle ilgili yada maddı sebeplerden dolayı dusuncelı olabilir ayrıca bu donem..

kelın ılacı olsa kendı basına surermıs valla benım esımde pek hıssettırmez evlenınce degısenlerden bende bellı etsın ıstıyorum hep ama etmıyo heryolu denedım olmuyo 2bucuk yıllık evlıyız aman bende cok yoruldum acıkcası ıcınden gelmo demekkı zorlan guzellık olmuyo ıste napıcaz:31:

güzel bir konu ben hissedemiyorum

en ufak şeyde beni kırması, çevremdeki mutlu çiftlere özenip sürekli biz neden böyle değiliz diye düşünmem

sürekli bencilce hareket etmesi ve benimle yarışması

arada iyi olduğu zamanlar da var ama genel olarak beni sevmediğini düşünüyorum hissedemiyorum ben birşey.

Hayir hayir bayanlar böyle düsünmeyin.. yüzde yüz gecici seylerdir bunlar... Biz nisanli/sözlü ciftler sizleri örnek almak istiyoruz... Insallah cenab allah hakkinizda herseyi hayirli eyler..

Bu arada belki eslerinizle biraz yalniz kalsaniz onlarla daha fazla zaman gecirseniz zevk aldigi seyleri paylassaniz... Yada nisanliyken.. evlenmeden önce gitdiginiz yerlere vs gitseniz onun icin anlam tasiyan seyler yapsaniz....

Ben nisanliyim belki ondan anlamazsin diyebilirsiniz.. :26: Bu arada okudugum birsey paylasmak istedim...

Leyla'nın uğruna deliren Mecnun'a, (Adın ne) diye soranlara, *(Leyla)* der.
(Leyla ölmedi mi?) derler. *(Ölmedi. Kalbimde... Ben Leyla'yım)* der.
(Leyla'nın evine doğru bak) derler. O da* , (Leyla'nın evini gören yıldıza
bakmak bana yeter) *diyerek ağlar. *Gül, demişler bülbüle, ağlamış feryat
ile*.

hıııııım...benim eşim bana hep sevgiyle sarılır..moralim bozuksa ya güldürür yada rahatlatıcı şeyler söyler...kendinden önce hep benim giyinip kuşanmamı yani alışverişte önce beni düşünür....hastalanırsam çok şefkatli davranır bana bakar...sıkılmayayım diye bazen eve yorgun gelsede bana arabayla tur attırır sevdiğim şeyleri alır.. aklıma gelen bunlar

canım bir kere sitem et... konu ustunde fikrini soyle...sonra akışına bırak bırdaha da ustune gıtme bence...sende kes ilgiyi ancak aklı basına oyle gelır.. işle ilgili yada maddı sebeplerden dolayı dusuncelı olabilir ayrıca bu donem..

sorun şuki beni çok kırdı ve ayrılığın eşiğinden döndük.benı ıkna ederken tekrar birleşmeye benı çok sevdiğini ve artık sevgısını gösterıceğini söyledı,işi yoğun biliyorum,ama söz verdı ozamanda işi yoğundu..bugün iyi ve ilgili ama herzaman değil bende sorunlu bir ilişkimiz olduğundan süreklı ılgı gostersın guvenımı gerı kazanmaya çabalasın istiyorum...ve çoğunluklada sevgisini hissetmiyorum.sürekli konuşuyoruz zaten o yeterınce yaptığını zannedıyo..

birde bende cevap yazarken yada konu açarken gülümsemeler yok msj hakkım dolmadığındanmı kaynaklanıyo..

ben eşimin beni sevdiğini düşünüyorum ama bana da sanki aşık değimiş gibi geliyor bazen.yani karşımda eli ayağı birbirine dolaşsın istiyorum.hiçbi zaman öyle olmadı.keşke tecrübeli hanımlar gelse de bize biraz fikir verse.

Bir zaman sonra izin verirsek ilşki rutine biniyor. Yada ben kendimi çekiym birazda o gelsin die beklersek .. Önce adamı ilgiye , sevgiye aşırı derece üstüne düşülmesine, egosunun tavan yapılmasına alıştırıp sonra bir anda bunları kesince jeton düşer adamda .. Ama hiç çaba sarfetmeden beklemek boşa kürek çekmek gibidir ..

Önceleri sizede yapmacık gelsede( ilerki zamanlarda aranız ısındıkça canlanıp isteyerek yapcaksınız ) ona sık sık sevdiğinizi söyleyin.. Hiç ummadığı zamanlarda bi anda emin olun hoşuna gidecektir.. Sarılın o sizin kocanız ona sarılmak için sizden iyi bi nedeni olan kişi yoktur =))).Özen gösterin( seçtiğiniz hitap cümlelerinide özelleştirin , yaptığınız şeyleride paylaştıklarınızıda).. Tabi tam kıvamına gelincede kendinizi stoplayın bakalım değişim olcakmı.(ki emin olun inanarak isteyerek yapın olcaktır;))

Deneyince kaybedecek bişeyiniz yok ama kazanacak çok şeyiniz var işte bu duruma bayılıyorum:34:

Küçük süprizler yapar...
...
Kendi sevgimi de...

vay bee bravo size.maşallah...bende yaptım bunları ama benim eşim yapmadı..birde tam istediğim eş modeli..allah bozmasın

Back
X