• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en güzel hediye:)))

Birbirimizden kilometrelerce uzaktayız sevgilimle...o istanbulda ben ankarada:çok üzgünüm:Onun bana her ay gelirken getirdiği bütün hediyeler çok güzel..ama en güzeli her ay çabalayıp yanıma gelmesi...kendiyle birlikte sıcaklıgını getirmesi en büyük hediye armagan bana...

benim de sevgilim bana doğum günümde çok güzel bir bileklik almıştıç. sonra birde tek taş yüzük almıştı. gülüçiçeği söylemiyorum bende ama bazen zevklerimiz uyuşmayınca beraber beğenip alıyoruz...(en son aldığımız aker eşarp gibi)

eşimle ilk tanıştığımız haftanın sonunda bana tam kontörüm bitmiş ve acil ihtiyacım varken hiç habersiz hattıma 250 kontor yüklemesiydi hatta bana söylemedi taki evlenme teklifi edene kadar evlendikten sonrada 2006 nın mayısında anneler günü şerefine vestelin reklamında beğendiğim standlı tv yi kocaman bir kurdeleyle sardırıp eve göndermesiydi...

eşinizin veya erkek arkadaşınızın size aldığı en anlamlı ve en hoşunuza giden hediyesi haangisi.süprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzz

pek yaratıcılığı yok ama yurtdışından gelirken istediğim parfümü almıştı o hoşuma gitti..
anlamlı olanda iş yerime çok güzell çiçekler göndermişti evlilik yıldönmümüze birgün kala..

eşim bana yeni öğrendim onun haberi yok parfüm ve dambıl almış çok istiyordum parfümde alacaktım sonra alırız bu aralar iyi değil maddiyat dedi ama almış hehe.sevgililer gününde verecek galiba ben yine çaktırmıyorum.

aşkitom ve ben birbirimizden uzakta oldugumuz için onu cook özlüyorummsenağlama birçok hediye almıştır ama üstüne kokusunun sindiği t-shirt ü bana verdi yokluğumda sana teselli olsun dedisenağlama bende ona ellerimle atkı örmüştümm :asigim: aşkitommm benim çook tatlı yaaaŞeniz

19 yıldır evliyim 6 ay da nişanlı kaldım eşimden tek bir hediye almadım senağlama

Kıyamam sanaaa :teselli:

Benim en çok mutlu olduğum hediye, göl manzaralı rakı-balık keyfiydi. :asigim:
Hayatımda en çok rakı-balık keyfi yapmak istiyordum , çıkarken birgün bana özel birşeyler giymemi söyledi ve beni çok güzel bir restauranta rakı-balık keyfine götürdü. En çok beğendiğim hediyesi buydu.
Ama bana bir yavru kedi alsın istiyorum :(

Esimin bana aldigi hediyeler genelde aynidir...Parfum saat canta ufak ama klas makyaj setleri....

En cok aldigi bir cantayi begenmistim cok klasik ama hostu bayada kullandim...Ve ziynet esyasi takmayi sevmedigimi biliyor ama saati asla cikartmam saat olmazsa olmazimdir yani...Gecen bayramda 3. saat hediyesini almis...Cok begendim...Zevkli sagolsun....sengözlerimebaksanab
En guzel yanida hediyelerin gitgide dahada pahali olmaya baslamasi....:sm_cool: :sm_cool:
Birde is yerinden ona araba verdikleri için arabasini kullanmanin yaninda ustume yapsa cok super olacak iste hediye diye ona diycemmm....:roflol::roflol:

eşimle gezerken kitapçının önünde duygu asenanın aynada aşk vardı kitabını görmüştüm yıllar önce . evliliğimizin ilk yıllarıydı. daha sonra alırım dedim ve unuttum . eşim bir gün elinde hediye paketiyle geldi ve bu kitap çıktı. bence çok anlamlıydı çünkü eşim gazetenin sadece spor sayfasını okuyan ,bi kitabın kapağını açmamış biri olmasına rağmen düşünmüştü.
tabi daha bir sürü şey aldı, yüzük , bileklik, küçük ev aletleri, giyim eşyası falan ama bence bu çok anlamlıydı. ondan bekleyeceğim bi hediye değildi....

bi keresinde hiç beklemediğim bir gün eve çiçeklerle gelmişti..........benim için tam bir sürpriz olmuştu........

ikimizin ortak şarkısı ve begendimiz şarkılar bulunan bir cd ve cd nin üzerinde ikimizin resmi olması en güzel hediyeydi ve aldıgı ıpod çok işime yaramıstı

Back
X