Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de son zamanlarda Beni medyumu ilan etti. at yarişi oynarken atları Bana seçtiriyor, iddaa oynarken de Bana danışıyor. Aşkım Ben anlamam dediğimde sinirleniyor, söyleyeceksin senin kalBin temiz hislerin de kuvvetli diyor. gönlü olsun diye Beğendiğim at ismini ya da futBol takımının ismini söylüyorum eğer tahminim tutarsa öpüyor, tutmazsa " Sende Bişey Bilmiyon hee" diyip kızıyor, kapris yapiyor senin yüzünden yattık diyor.. Deli oluyorum ya, müneccim dışkısı yemedim henüz, adam medyum keko yerine koyuyor Beni. Bi de BaBasıyla beraBer oynuyolar, adamı da yatiriyo BaBa o takıma üst çek burcu öyle söyledi diyor, adamın kuponu da yatiyor.. yok yok Bunlar ailece çatlak =))
Uykuya olan düşkünlüğü:95: Kara kedi aramızda, kıskanıyorum vallahi
![]()
![]()
[/B]
Bizde de Benim uykuya düşkünlüğüm proBlem olur. hem gündüz uyuyosun hem gece erkenden yatıyosun diyor. kızıyor, kapris yapiyor ama iş Beni o kadar yoruyor ki,eğer yorucu bi işi varsa hak ver adama, kendimden Biliyorum çünkü film izleyelim diyoruz, ortasında gidiyorum Ben, sonra küsüyoruz ama napiimm sersem giBi oluyorum![]()
ah uyku uykuuuu....
Yorucu iş söz konusu değil de özenli bu konularda uykusunu almadımı günü iyi geçmez sevdiceğimin,keyifsiz olur.Bende tam tersi 4 5 saat uyurum 2 gün uyumasam enerjim eksilmeden devam ederim yaniBu konuda ben kapris yaparım trip atarım uyku benden kıymetlimi diye hehehe
ama kıyaaamamm Uyusun sevgilim benım mayıs da asker zaten![]()
![]()
![]()
Şimdiden Allah kavustursun canım umarım son ayrılığınız olur,hiç üzülme gideer, geliir, 3 gün önce aBlamın sözlüsü geldi Bitirip, şimdi düğün hazırlığı yapiyoruz darisi senın Başina. öpüyorum
Uykuya olan düşkünlüğü:95: Kara kedi aramızda, kıskanıyorum vallahi
![]()
![]()
Kendine çakma bir face adresi açmış poker oynuyor. Oyunun sesi içeriye kadar geliyor. Gazete okuyor. Hele sabah uykusundan yarım saat feragat edip erkenden kalkıyor sırf tuvalette bilgisayarla vakit geçirmek için. Sabah uyanır uyanmaz sen tuvalete girecek misin diye soruyor o anda tuvaletim olmuyor yok diyorum sonra çık tuvalete gireceğim diyorum sonra bana kızıyor tuvalette bir rahat yok diyor kaç kere sabahın köründe tuvalete girmek için pijamalarla annemin evine gittim.
Ya aslında eşinize hak veriyorum benimde tuvalette kitap okuma alışkanlığım vardır. Sınav zamanları ders çalıştığımda oluyor. Sanki orada daha iyi konsantre oluyorum gibi![]()
tuvalette ders çalışasım geliyor benim bana ne demeli gazeteyi zaten orda okurum![]()