Bir akrabaları var ve o kıza bir türlü ısınamadım. En baştan tuhaf tuhaf konuşmaları olmuştu tanıştığımızda da kızı hiç sevemedim konuşma tarzı, küfür ediyor olması falan hiç hoş değildi. Sevgilime adet görmesinden rahatça bahsedip hamileyim diye şaka yapabilen biri. Üstelik ilk zamanlar ilişkimizle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş, beni hem sevgilimden hem de hastanede ameliyat olduğu için ziyaret ettiğimde sevgilimin annesinden kıskanmış. Hatta sevgilime "hep onunlasın artık hiç görüşemiyoruz" gibi şeyler demiş.
Sevgilim o dönemler uyarmıştı onu sonradan yapmamaya başlamış. Birde sosyal paylaşım sitelerinin birinde açık saçık fotoğrafları vardı. Normal dekolteli değil bildiğiniz açmış yani. Aslında çok yakın akraba değiller ama aileler falan birbirini yakın görüyor. Ben görüştükleri zamanlar, birbirlerine misafirliğe gittikleri zamanlar, kızın adı falan geçince öyle kötü hissediyorum ki.
İlk ve tek görüşmemiz olmuştu bir yıl önce, şimdi kızın ciddi görünen bir ilişkisi var. Sevgilimin demesine göre de kız değişmiş kendini toparlamış biraz. Yalnız ben tekrar görüşene kadar yine aynı şekilde hissetmeye devam edeceğim. Her görüşmelerinde moralim bozuluyor, istemiyorum ama bir şeyde diyemiyorum ne yapacağım böyle. İçimde bir kin, nefret falan oluşmasından korkuyorum.
zaten uzaktan akrabaymış görüşme olsun bitsin, zaten uzak akraba olduğuna göre görüşmelerinizde kalabalık akraba grupları içinde olur, gülümse geç, canını sıkma derim
Malesef öyle değil. Birbirlerine kuzen diyorlar. aslında babaları kuzen, anneleride çocukluktan arkadaş. evleride yürüme mesafesinde. Piknik, deniz, hastalık vs durumlarında mümkünse bir araya geliyorlar.
Bir akrabaları var ve o kıza bir türlü ısınamadım. En baştan tuhaf tuhaf konuşmaları olmuştu tanıştığımızda da kızı hiç sevemedim konuşma tarzı, küfür ediyor olması falan hiç hoş değildi. Sevgilime adet görmesinden rahatça bahsedip hamileyim diye şaka yapabilen biri. Üstelik ilk zamanlar ilişkimizle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş, beni hem sevgilimden hem de hastanede ameliyat olduğu için ziyaret ettiğimde sevgilimin annesinden kıskanmış. Hatta sevgilime "hep onunlasın artık hiç görüşemiyoruz" gibi şeyler demiş.
Sevgilim o dönemler uyarmıştı onu sonradan yapmamaya başlamış. Birde sosyal paylaşım sitelerinin birinde açık saçık fotoğrafları vardı. Normal dekolteli değil bildiğiniz açmış yani. Aslında çok yakın akraba değiller ama aileler falan birbirini yakın görüyor. Ben görüştükleri zamanlar, birbirlerine misafirliğe gittikleri zamanlar, kızın adı falan geçince öyle kötü hissediyorum ki.
İlk ve tek görüşmemiz olmuştu bir yıl önce, şimdi kızın ciddi görünen bir ilişkisi var. Sevgilimin demesine göre de kız değişmiş kendini toparlamış biraz. Yalnız ben tekrar görüşene kadar yine aynı şekilde hissetmeye devam edeceğim. Her görüşmelerinde moralim bozuluyor, istemiyorum ama bir şeyde diyemiyorum ne yapacağım böyle. İçimde bir kin, nefret falan oluşmasından korkuyorum.
canım sevgilinin gözünde senden kıymetli olcak değil ya, görüşmek istemiyorum de, baktın olmadı, görüşünce yapış sevgiline çatlasın, eşek değilse anlar herhalde
Muhtemelen sizden önce sevgilinize karşı hisleri vardı ve sizi sevmedi bu yüzden..
Sonuçta uzak akraba..
Simdilik bi sey deme ama evlenince yasaklarsin . Simdiden yasaklarsan ters tepebilir . Mesafeli olmasini iste yeter bence . Sevgiline de cok mizmizlik yapma onun yüzünden . Zor olacak senin icin ama caktrma cok fazla sevgiline
Onu bende düşündüm ama sevgilim kesinlikle böyle bir şey olmadığını kızın yapısının öyle olduğunu söyledi. Ama yinede içimde şüphe var o yüzden bereber bir ortamda bulunmalarından çok fazla rahatsız oluyorum
Kız baskasına kapak atmıstır zaten dogru anlattıgın gıbı biriyse onunla ilgilenen erkek coktur sadece pisliğine zamanında öyle davranıyordur yada cahıllıkten ne yapcagını bılmıyordur yas gectıkce olgunlasır ve bazı seylerı anlar sende onunla karsı karsıya geldıgınde görup duymalısınkı değıstıgını ıcın rahatlasın yoksa hep kusku ıcınde kalır atamazsın
Görüşmesini isteme erkek arkadasından ozamn erkek arkadasın sana deger verıyorsave aklında sen varsan konusmaz zaten :126:evet. öyle biriymiş umursamaz, pisliğine böyle şeyler yapan, saygısız biriymiş. bir dönem sevgilim uzaklaştı şimdi değişti diyor daha fazla görüşmeye başladılar. ya gerçekten değişmemişse ve numara yapıyorsa diye korkuyorum. biz hissediyoruz anlıyoruz ama erkekler anlamıyor
Görüşmesini isteme erkek arkadasından ozamn erkek arkadasın sana deger verıyorsave aklında sen varsan konusmaz zaten :126:
sevgılısınız sonucta mılletın en yakın arkadası bıle sevgılınden ayrıldıgında arkandan ıs cevırır ki hadı bu kızı uzaklastırdın etrafta zaten bu ip kızlardan cok var kı erkekler bu kızları bızden cok tanıyorlar sevgılın ıstese o kızla konusmaz onun gıbı baskalarıylada konusabılır ıstese yanı anlatabılıyormuyum sadakatınden emınsen hıc yorma kendını zaten adamda gitcek bir durtu varsa gider yanı kızı belkı ılışkınıze tehdıt olarak göruyorsundur ama internette bi yıgın tehdıt var hadı o kızla konusmadı kafasında böyle kızlarla konusmak varsa sevgılının aynı davranısları sergıleyen basa kızlarla da konusmak o kadar zor degılişte bunu görüşme istemiyorum dememem lazım. eğer numara yapıyorsa veya aslında ciddi anlamda bir değişiklik yoksa bunu sevgilime diretmeden, hissettirmeden nasıl uzaklaştıracağım? zaten hiç ısınacakmış gibi de hissedemiyorum
sevgılısınız sonucta mılletın en yakın arkadası bıle sevgılınden ayrıldıgında arkandan ıs cevırır ki hadı bu kızı uzaklastırdın etrafta zaten bu ip kızlardan cok var kı erkekler bu kızları bızden cok tanıyorlar sevgılın ıstese o kızla konusmaz onun gıbı baskalarıylada konusabılır ıstese yanı anlatabılıyormuyum sadakatınden emınsen hıc yorma kendını zaten adamda gitcek bir durtu varsa gider yanı kızı belkı ılışkınıze tehdıt olarak göruyorsundur ama internette bi yıgın tehdıt var hadı o kızla konusmadı kafasında böyle kızlarla konusmak varsa sevgılının aynı davranısları sergıleyen basa kızlarla da konusmak o kadar zor degıl
sevgilimden eminim. ama o kızdan böyle şeyler beklemez normalde nasıl olursa olsun kendisine karşı bu tarz hisleri olacağını düşünmez. kız yaklaşacak olsa başta bu yüzden anlamayabilir.ama ciddi ciddi saygısızlıklarından dolayı uyarmıştı zaten. sanırım şimdi en önemlisi benim tekrardan kızla görüşmem o zaman daha iyi anlarım. öyle mi olur böyle mi demektense bir daha görüşeyim istemeye istemeye...
bulustugunuzda kızla sevgılıne sarıl öp hayatım de normalde yaptıgın seyler ıse tabı bunlar değilse bu kez adam sasırmasın noldu bu kıza diye öbur kızda anlar onun senın sevgılın oldugunu hatta o kızında sevgılısı gelsın bulusmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?