• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin yalan söylediğini Nasıl anlarsınız ben anlayamıyorum

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
9yıllık evliyim ama eşimin yalan söylediğini anlayamıyorum
Bazen soru sorduğumda ne diyerek tekrar sormamı istiyor yada birşey sorduğumda bir düşünüp öyle cevap veriyor ama ben yalan söylediğini anlayamıyorum
Eşini tanıyan insanlara çok özeniyorum
Geçen akşam ben uyurken gece 12 de mesaj geldi sabah sordum 9797 diye numara işle ilgili dedi mesajı gösterdi
Ama sorduğumda bir düşünüp öyle cevap verdi ben anlayamıyorum

Bazen soru sorduğumda ne diyerek tekrar sormamı istiyor yada birşey sorduğumda bir düşünüp öyle cevap veriyor ama ben yalan söylediğini anlayamıyorum
Geçen akşam ben uyurken gece 12 de mesaj geldi sabah sordum 9797 diye numara işle ilgili dedi mesajı gösterdi

Öyle birşey olduğunda gözlerinin içine bak. Birşey söylerkem göz bebekler büyüyorsa ve gözzü sol tarafa kayıyorsa şüphelenmek gerekir biyerede okumuştum ve yalan söyleyen insamlar genelde böyle yapıyo.

Ben anlayamıyorum Nasıl tecrübe ettin

Düşünerek konuşmak zaman kazanmak için yapılan birşeydir. Keza sorduğunuzu tekrarlatmak da aynı şekilde.

Belki hiç yalan söylemiyordur eşiniz, anlayacak bir şey olmuyordur doğal olarak.

Burada verilebilecek bir tavsiye olduğunu düşünmüyorum. Her insan farklı bir hareketiyle belli eder bence. Dokuz yıllık evli iseniz artık eşinizi tanımış olmanız gerekir.

Bben esimin sevgililik döneminde bile yalan söyledigni hemen anliyordum
Yalan söylerken ya basini kasiyodu
yada düz baska yere bakiyodu hemen yalan oldugunu anliyodum

sana acıklama yaparken burnuna dokunuyomu yada kasıyomu?yalan soyleyenlerın cok yaptıgı bır hareketmıs

Yalan söylemiyordur belki. Yani her soruda beyninde cevap hazırmışçasına pat diye cevaplanmaz ki? Biri bana dünkü mesaj neydi dese, neden bahsediyor acaba derim bir dururum yani.

Ben yalan söylerken istemsizce gözlerimi sola kaydırıyorum mesela ve kekeliyorum eşim yalan söyleyemez kafasını patlatırım :-) :-).

Belki de eşiniz yalan söylemiyordur.
'hadi canım, her insan yalan söyler' diyorsanız eşinizi çözmüş olmanız gerekir.

Mesela, neden yalan söyleyebileceğini düşünüyorsunuz?
Size bunu ne düşündürüyor. Sebepsizce paranoya yapmayın ama.

O kadar salaktı ki (eski eşim) yalanı bile beceremiyordu
Örnek:
Ben: Nerdesin canım, geç oldu, gelmiyor musun?
O: Yoldayım, geliyorum

Bu arada, arka fonda annesinin sesi, annesinin evinden bana yoldayım diyor.

Erkekler çok zeki yaratıklar değiller, endişelenmeyin.
Bir de yalan söylemek doğruyu söylemekten çok daha zor, çünkü yalanı unutmayıp, ne konuda ve nasıl yalan söylediğini sürekli hatırlayıp o yalanı devam ettirmen, o yalanla ilgili her gelişmede yalanı geliştirmen gerekiyor. Bir yerde de sarpa sarıyor.

O kadar salaktı ki (eski eşim) yalanı bile beceremiyordu
Örnek:
Ben: Nerdesin canım, geç oldu, gelmiyor musun?
O: Yoldayım, geliyorum

Bu arada, arka fonda annesinin sesi, annesinin evinden bana yoldayım diyor.

Erkekler çok zeki yaratıklar değiller, endişelenmeyin.
Bir de yalan söylemek doğruyu söylemekten çok daha zor, çünkü yalanı unutmayıp, ne konuda ve nasıl yalan söylediğini sürekli hatırlayıp o yalanı devam ettirmen, o yalanla ilgili her gelişmede yalanı geliştirmen gerekiyor. Bir yerde de sarpa sarıyor.

Ahaaha evet mesela yalan söyler günler sonra o konu açılınca hatırlamaz başka bişey uydurur ama kadın unuturmu aslaaaa

eşim yalan söylemez çok şükür belki senin eşinde söylemiyordur bu dünyada yalan söylemeyen insanlarda var

Anlamama gerek yok esim yalan soylemiyor zaten. Gerci oyle bir durum olmadi simdiye kadar. Ama anlardim sanirim. Erkekler yalan soylerken elleri ayaklarina dolaniyor cunku.

aslında erkekler yalan söylemeyi hiç beceremiyor bence. kıvırmak doğalarında yok. yapmaya çalıştığında anlarsınız aslında. belki de yalan söylemiyordur :KK9:

Valla ben lap die anlıyorum ,ama bu benim yeteneğim değil ,eşimin yeteneksizliği...bence yalan söylese illaki anlardınız....

Benim eşimde gözlerini kaçırır yüzüme bakamaz.bide yüzünde garip bi tebessüm olur.bazende anlamamış gibi bidaha sorar soruyu.ben anlarım yalan söylediğini hemen.

Back
X