Eşinizin yalanını gözünüzle görseniz?

Sugar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
113
0
96
İstanbul
Hanimlar yardiminiza cok ihtiyacim var ne dusuncegimi bilemez haldeyim cunku....:gitme:Esinizin evlenmeden once kisa sureli birliktelik yasadigi kizi esinizle ayni karede malum sosyal paylasim alaninda el ele halay cekerken gorseniz ne dusunur ve ne yapardiniz ?(Not: daha once baska meseleler oldugunda bana esim kizin isten ayrilmis oldugu yalanini soylemisti ve isin tuhafi da inanmis olmam taki o fotograflarini gorene kadar)

Son düzenleme:
canım çok huzursuz olduğunu tahmin ediyorum ama anlayamadım eşinle kız aynı işyerindemi çalışıyordu sanki öyle anladım ama çok açmamışsın bence önce eşinle konuşmayı dene ve açıkça sor kendine eziyet etme

kendisen sorarım...
kafamda senaryolar kurmadan direk kendisine gidip soru sorarım , ama bir daha ona nasıl güvenebilirim kesinlikle bilmiyorum...

Canim onceden ayni isyerinde calisiyordu ben ona hesabini sormustum sms lerini yakalamistim esimin bana dediki evet dogru senden once idi bitti zaten kiz da isten ayrildi demisti!!!yalanmis ama bugun fotograflari tamamen tesadufen gorunce anladim ne olur fikir verin simdi ne yapayim ben sasirdim ?

fotoraf ne zaman cekılmıs?..
hıç bısı yapmazdım olan olmus cekılen fotoyu yırtsam ne gecıcekkı elıme hıc bısı..
cekılen bı foto yuzunden asla huzurumu kacırmam..
esınız ıse sız sert tepkı verırsınız dıye kızla ılgılı yalan soylemıs olabılır..
bence bıraz daha sakın olmalısınız..
ve esınızle konuyu konusmalısınız ..
kendı kendınıze bısıler kurmayın aklınızda..

belki eski fotoğraflardır..yeni çekilmemiştir..

Hayir canimfotograflar cok yeni ve bana arkadaslari ile gidecegini soylemisti bayanlarinda katilcagi bir yemek oldugundan bahsetmedi bile ayrica fotograflar 2 aylik mevzu bile degil cok yeni cekilmis fotograflar hemde:bbo:

bu işin peşini bırakma.
elinden geleni yap. bişi varsa ortaya cıkar. hatta kızı bul konuş.
böl eşeyler duyunca varya kan beynime cıkıyor.
dövesim gelio fıttırıyorumklava:klava:klava:

Hayir canimfotograflar cok yeni ve bana arkadaslari ile gidecegini soylemisti bayanlarinda katilcagi bir yemek oldugundan bahsetmedi bile ayrica fotograflar 2 aylik mevzu bile degil cok yeni cekilmis fotograflar hemde:bbo:

o zaman iş değişir tabii..açık açık konuş bu konuyu..eşinde hata olabileceği gibi kız da rahat vermiyo olabilir eşine..
eşinin iş yerinden tanıdığın başka bir bayan var mı..arkadaşlık kurduğun..ondan bilgi alabilirsinbilmiyorumkismile

yangına körükle gitmek istemem ama bence kesinle kabul edilir bi olay deil ne cesaret evlenmeden önceki sevgilisiyle elele halay çekmek hemde çok yakın bi zamanda diosun bırak halay çekmeyi onun oldugu ortama girmemesi tesadüf eseri karşılassalar bile asssla konusmaması ve ortam bi an önce terketmesi lazım kesinlikle affı yok yani nedemek gülüp eglenmeek ya ne demek ELELE halay çekmek ayyyyyyyyy düşünemiyorum bilee

Canim ayni sekilde sana katiliyorum bana deselerdi inanmazdim ama gozumle gordum dusunsene fotograflar sanal alemde hemde bendee gozumle gordum dusunsene ne kadar aci ve bugun gordum daha yeni ve su an cildirmak uzereyim evliligimi gozden geciriyorum yazik oldu bu evlilige hemde cok yazik bundan sonra bana ne dese ben inanmam ki ne olcak bizim halimiz halbuki ben ne umutlarla evlendim herkes gibi mutlu olmak icin ama esim her firsatta bana yaln soyluyor bu kacinci yalani inan evi terk etmiyorsam Allahimdan korktugum icin ama sunu da biliyorum bu sekilde devam edemez hicbir evlilik bunu da biliyorum su an o kadar uzgunumki canima kastetmekten korkuyorum beni resmen depresyona soktu hareketleri ile nasil cikarim bu durumdan hic bilmiyorum birseyler soyleyin bana sakinleseyim ne olur cok ihtiyacim var esirgemeyin benden fikrinizi lutfen Allah akimseye boyle bir aci yasatmasin ne diyim ki sozun bittigi yerdeyim simdi ben ,,,,senağlama

canım ben senın eskı konunuda hatırlıyorum bu kız eşine mailler atıyoduda eşin senden saklı bi hesap açıp kıza numarasını yollamıştı ve sen bunuda yakalamıştın yanılmıyosam hulu huyundan vazgeçmez bu kız aranızdan hiç çekilmşycek anlaşılan iice düşün taşın derim eger unutamam affedemem dersen ki ben olsam öyle derdim boşan bacım bu adamın aklı o kızda kalmış ve senden hiç çekinmiyo

Ya canim ben utaniyorum yazmaya ama o kiz baska bu baska be canim bu isyerinden ama oburu farkli idi canim

o-hoo evlilikte guvenden önemli bişi var mı ya? o gitti mi boşa kurek çekiyorsun demektir.
kendisi acaba seni eski erkek arkadaşınla böyle görse ne edepsizliğini bırakırdı nede şeref onur dimi yada sen ona 2. defa boyle bi yalanla yakalansan öfff hele ailesi falan recm edilirdin ... al fotoğrafları hesap sor sende insansın hayatınız birleşmiş sizin böyle yapacaksa imzalamayacak kurumun defterini baktın hesap vermiyor blöf yap avukata verip sevgilinle görüştüğüne dair delilli boşanma davası açıyorum donuna kadarda alıcam bakalım elini tuttuğun bu işin ucundanda tutacakmı dersin bin pişman olursa tekrarında evin anahtarını değiş ve ailesine ifşa et bunları yapacağını ona da soyle ki 3. haltında eve giremediğinde hee desin tere kılıklı adam
ne kolay ole ya aile kızını al nikahla sonrada psikolojisini duman et

Ya cok tesekkur ederim yorumun icin beni anlaman sevindirdi cunku bu konular konusuldu oncesinden esim kabullenmiyor ailesi ogullarina toz kondurmuyor yapmaz diyorlar yani kotu gene ben oluyorum o ise yalanlarini soyleyip gunu nu gun ediyor ben burda ev islerimi yapar onun namusuna laf getirmezken o ise evliligimize en buyuk darbeyi yapiyor insan cekinir esim gorurse diye ama cekingesi yok gerci ben onun sitesinden degil arkadasinin kinden gordum fotograflari ama genede insan utanir sen evlisin eski sevgilinle mutlu pozlar vermeye nasil utanmazsin ya hala inanamaiyorum su an cok ama cok kizginim kirgin olmakla birlikte....klava:fisfisfissenağlama

ee madem yiğidin malı meydanda biraz korkutunda aklı başına gelsin sessiz kalmayın al bi dökümünü o pozların ve son diyeceğini de erkeklerin kadınları böyle ezmesine dayanamıyourm kusura bakmada yani kocan neyine guveniyor bu kadar he atarım nıkahı boşanırım ailem bakar bana falan diosa öle kolay değil yakasını sıyırmak tertemiz bir insanın hayatıyla aile yapısıyla oynayıp işine gelmeyince ben oynamıyorum demek (allah islah etsin inşallah) ama olaki nafaka boşanma nafakadan icra bilmem ne başına gelsin görür sonra poz vermeyi
sen eline koz ne varsa al aileside ondan yanamı armut ve düştüğü yer misali boş ver gülüm. gerçekten canın sıkılırsa değiş anahtarı otur evinde at son mesajınıda şimdi sen sıkıl diye.

hakkatten acil servis gibisin :lepi:

rica ederim yaw
amacım körüklemek değil bole erkeklerin karşısındaki kadınında güçlü olacağını düşündürtmek arkadaş inşallah adamını yola getirir adamda anlarda tırsar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…