canım çok huzursuz olduğunu tahmin ediyorum ama anlayamadım eşinle kız aynı işyerindemi çalışıyordu sanki öyle anladım ama çok açmamışsın bence önce eşinle konuşmayı dene ve açıkça sor kendine eziyet etmeHanimlar yardiminiza cok ihtiyacim var ne dusuncegimi bilemez haldeyim cunku....:gitme:Esinizin evlenmeden once kisa sureli birliktelik yasadigi kizi esinizle ayni karede malum sosyal paylasim alaninda el ele halay cekerken gorseniz ne dusunur ve ne yapardiniz ?(Not esim kizin isten ayrilmis oldugu yalanini soylemis bulunmaktadir bana )ve ben tesadufen resimleri gordum ve tabiki inanamadim?!!)
canım çok huzursuz olduğunu tahmin ediyorum ama anlayamadım eşinle kız aynı işyerindemi çalışıyordu sanki öyle anladım ama çok açmamışsın bence önce eşinle konuşmayı dene ve açıkça sor kendine eziyet etme
belki eski fotoğraflardır..yeni çekilmemiştir..
fotoraf ne zaman cekılmıs?..
hıç bısı yapmazdım olan olmus cekılen fotoyu yırtsam ne gecıcekkı elıme hıc bısı..
cekılen bı foto yuzunden asla huzurumu kacırmam..
esınız ıse sız sert tepkı verırsınız dıye kızla ılgılı yalan soylemıs olabılır..
bence bıraz daha sakın olmalısınız..
ve esınızle konuyu konusmalısınız ..
kendı kendınıze bısıler kurmayın aklınızda..
Fotograflarin tarihi cok yeni evet sert cikmistim cunku cinsellik iceren sms lerini yakalamistim onceden kalma silme tenezulu bile etmemis oldugu ve o kiz ile is yemeginde halay cekiyor buna ne diyceksin lutfen simdi soyle sen de bir bayansin sen olsan ne hissederdin be arkadasim?
Hayir canimfotograflar cok yeni ve bana arkadaslari ile gidecegini soylemisti bayanlarinda katilcagi bir yemek oldugundan bahsetmedi bile ayrica fotograflar 2 aylik mevzu bile degil cok yeni cekilmis fotograflar hemde:bbo:
yangına körükle gitmek istemem ama bence kesinle kabul edilir bi olay deil ne cesaret evlenmeden önceki sevgilisiyle elele halay çekmek hemde çok yakın bi zamanda diosun bırak halay çekmeyi onun oldugu ortama girmemesi tesadüf eseri karşılassalar bile asssla konusmaması ve ortam bi an önce terketmesi lazım kesinlikle affı yok yani nedemek gülüp eglenmeek ya ne demek ELELE halay çekmek ayyyyyyyyy düşünemiyorum bilee
canım ben senın eskı konunuda hatırlıyorum bu kız eşine mailler atıyoduda eşin senden saklı bi hesap açıp kıza numarasını yollamıştı ve sen bunuda yakalamıştın yanılmıyosam hulu huyundan vazgeçmez bu kız aranızdan hiç çekilmşycek anlaşılan iice düşün taşın derim eger unutamam affedemem dersen ki ben olsam öyle derdim boşan bacım bu adamın aklı o kızda kalmış ve senden hiç çekinmiyo
Ya canim ben utaniyorum yazmaya ama o kiz baska bu baska be canim bu isyerinden ama oburu farkli idi canim
o-hoo evlilikte guvenden önemli bişi var mı ya? o gitti mi boşa kurek çekiyorsun demektir.
kendisi acaba seni eski erkek arkadaşınla böyle görse ne edepsizliğini bırakırdı nede şeref onur dimi yada sen ona 2. defa boyle bi yalanla yakalansan öfff hele ailesi falan recm edilirdin ... al fotoğrafları hesap sor sende insansın hayatınız birleşmiş sizin böyle yapacaksa imzalamayacak kurumun defterini baktın hesap vermiyor blöf yap avukata verip sevgilinle görüştüğüne dair delilli boşanma davası açıyorum donuna kadarda alıcam bakalım elini tuttuğun bu işin ucundanda tutacakmı dersin bin pişman olursa tekrarında evin anahtarını değiş ve ailesine ifşa et bunları yapacağını ona da soyle ki 3. haltında eve giremediğinde hee desin tere kılıklı adam
ne kolay ole ya aile kızını al nikahla sonrada psikolojisini duman et
o-hoo evlilikte guvenden önemli bişi var mı ya? o gitti mi boşa kurek çekiyorsun demektir.
kendisi acaba seni eski erkek arkadaşınla böyle görse ne edepsizliğini bırakırdı nede şeref onur dimi yada sen ona 2. defa boyle bi yalanla yakalansan öfff hele ailesi falan recm edilirdin ... al fotoğrafları hesap sor sende insansın hayatınız birleşmiş sizin böyle yapacaksa imzalamayacak kurumun defterini baktın hesap vermiyor blöf yap avukata verip sevgilinle görüştüğüne dair delilli boşanma davası açıyorum donuna kadarda alıcam bakalım elini tuttuğun bu işin ucundanda tutacakmı dersin bin pişman olursa tekrarında evin anahtarını değiş ve ailesine ifşa et bunları yapacağını ona da soyle ki 3. haltında eve giremediğinde hee desin tere kılıklı adam
ne kolay ole ya aile kızını al nikahla sonrada psikolojisini duman et
ee madem yiğidin malı meydanda biraz korkutunda aklı başına gelsin sessiz kalmayın al bi dökümünü o pozların ve son diyeceğini de erkeklerin kadınları böyle ezmesine dayanamıyourm kusura bakmada yani kocan neyine guveniyor bu kadar he atarım nıkahı boşanırım ailem bakar bana falan diosa öle kolay değil yakasını sıyırmak tertemiz bir insanın hayatıyla aile yapısıyla oynayıp işine gelmeyince ben oynamıyorum demek (allah islah etsin inşallah) ama olaki nafaka boşanma nafakadan icra bilmem ne başına gelsin görür sonra poz vermeyi
sen eline koz ne varsa al aileside ondan yanamı armut ve düştüğü yer misali boş ver gülüm. gerçekten canın sıkılırsa değiş anahtarı otur evinde at son mesajınıda şimdi sen sıkıl diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?