Eşinizin yalanını yakaladığınızda ne tepki gösterirsiniz

fiyona_

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
33
0
16
Adana
aslında kimi sineye çekse de bilişki içerisindeki küçüük görünen büyük bir sorun benim nişanlım söyledi bana söyledi mi bilmiyorum uzağımda henüz yakalamadım ama umarım hiç olmaz aranızda bu durumu yaşayan var mı ne tepki verdiniz ben düşünmek bile istemiyorum kahrolurdum..

Şuana kadar sevgilimin yalanını yakalamadım ama ilişkimizin başlarında küçük bişey gizlemiş ve kendisi geldi itiraf etti içim rahat değil böyle böyle yaptım gizledim diye.
Bende çok kızmıştım o günden sonrada bişeyini görmedim.

Şuana kadar sevgilimin yalanını yakalamadım ama ilişkimizin başlarında küçük bişey gizlemiş ve kendisi geldi itiraf etti içim rahat değil böyle böyle yaptım gizledim diye.
Bende çok kızmıştım o günden sonrada bişeyini görmedim.
ay umarım bir daha olmaz :)

yakaladığım zaman beklerimki elimde bi kanıtım olsun.. bir kanıtım oldugundada onu foto veya video ile belgeler sonra pcden bi şifreli klasor acıp içine kopyalarım..
önce soylerım boyle bişi vardı neden yalan soyledın dıye ınkar ederse ve etmeye devam ederse.. kanıtımla beraber gosterırım gününü:20::20::47:

Ben yakalarsam bildiğimi belli ederim ve önce tatlı dille, ürkütmeden, çok anlayışlı görünerek ona da detaylarıyla itiraf ettiririm. İtirafı aldıktan sonra tabii pençeleri çıkarırım :47: Güzel bi yöntem bence, işe yarıyo.

ben yakalarsam bildiğimi belli ederim ve önce tatlı dille, ürkütmeden, çok anlayışlı görünerek ona da detaylarıyla itiraf ettiririm. Itirafı aldıktan sonra tabii pençeleri çıkarırım :47: Güzel bi yöntem bence, işe yarıyo.

bırak yalanı,ihanetini yakalayıp eşinin affedenler var....

aslında kimi sineye çekse de bilişki içerisindeki küçüük görünen büyük bir sorun benim nişanlım söyledi bana söyledi mi bilmiyorum uzağımda henüz yakalamadım ama umarım hiç olmaz aranızda bu durumu yaşayan var mı ne tepki verdiniz ben düşünmek bile istemiyorum kahrolurdum..

toz pembe bi yalansa herkesin ufak tefek toz pembe yalanları olabiliyor fakat enayi yerine konulduysam arkamdan iş çevirilmişse bana yalan söylenilmişse güvenim sarsılır ve güven gittiğinde geri gelmez aşkın bittiğinde tekrar oluşmıcağı gibi eksiliriz o yüzden yürütebilceğimi zanetmem

en son cıkan kavgamız buyuzdendi
işyerını aradm esımı ıstedım yok dedıler sonrada esımı aradm nerdesın dıye ısteyım cıkcam sımdı dedi
bende bekledımeve gelsın dıye sonrada olan oldu zaten arkadasa ugradımdedı ama adım gıbı emınımkı annesıne gıtttı:47:
korkuyor soylemeye kızarım dıye cunku zırtpırt gıtmesıne karsıyım nedennı ıse bıraksam hergun gıudecek:ssz:

Back
X