sevindim adına. :) aslında şanslısın. iletişim kurabildiğin bir eşin var. böyle bütün sorunları aşarsınız.
canım soyle diyim gecen hamileleigin son haftalarıyla ilgili bir yazı okumuştum anne adaylarının gergin olmasının hatta ve hatta cok tuhaftır ama olan herseyin anneye kirli dotundugunu ve sureklli temizlik yapma hissinin uyandığını yazmıştı..seni gayet iyi anlıyorum sende haklısın cok az bi zamanın kalmış yasadıgın donem ve stresler ortada sen bu tum olanları kafana takma yaslan arkana bebeğinin dogacagı gunu hayal et micicik meleginee kavuşacağın anı dusun annesi stres yapma o meleginn su sıralar sana cok ihtiyacı var olur mu herkese kulağını tıka kimseyi görme
Hamilelikte olur böyle şeyler...😊Her şeyi fazla kafanıza takmayın hamileliğinizin ve bebeğinizin keyfini çıkarın.Sakinleştiri müzikler dinleyin eşinizin üzerine de fazla gitmeyin sizi hiçbir zaman anlamayacak bunu kabullenin. Hayatta her şey bizler için Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sevgiler...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya evet o kir olayi bende de var hatta deliriyor muyum dedimannem alt açma esyalari falan almis yikicam dedim yok kizim yıkama yikandi onlar dedi sanki kolide gelirken kirlendi bana goz kirpip duruyorlar yika beni diye
canım benimmmm tumm son haftaa yazılarındaa yazıyor bu herseyy cok kirli tozlu gelir anneye kıayamam sana iyi ol olur mu iyi ol ki bebegindee seninlee iyi olsun annesicoktaa yormaa kendini haaa :13:
Karakterinde kufur etme olması nasil oluyor? Hayir ilk bu. Agzina geleni sayan suursuz birisi degilim
Canimsincok tesekkur ederim daha rahat davranmaya calisicam mesela dun sinirle bebegin besigini sildim boyle olmamaya çalışıcam en azindan
Sen de saglikla büyüt kucagina al insaallah canim cok rahat bir hamilelik gecirirsin insaallah
Amin amin aminnn insaallah cok tesekkur ederim
Daha rahatim simdi bir de su pazartesi guzelce gecerse insaallah daha da mutlu ve rahat olurum ins.
Yani şöyle bir şey.. birinin hayatında küfür ya vardır ya yoktur. Bunun sinir anında olması, neşeli anında olması gibi ruh durumuna bağlı olduğuna inanmıyorum ben. Yani ben küfretmeyi sevmiyorum. Hiçbir tepkim de küfürlü olmamıştır. Bunu anlatmaya çalıştım.
canımm benimm ssendeee hayırlısylaa doğumunu yapıp kucağına alırsın inşallah bebeğini goz açıp kapayıncaya kadar inşallah tatlım benim ellerin dert görmesin ellerine sağlık ama cokkktaa yorma kendini annesi azz kaldıı bir can yoldaşı bir melek geliyor annesinin yanına stres yapma kimse senden ve bebeğinden değerli değil guzell annesi iyi bak kendine
Bebeğinizi ilk gördüğünüzde bütüüüün dertler geçer...😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hamileyim gerginim ailemle farklı sehirlerdeyim annem hastalandi hastahanelik oldu gidemedim dedemin ölümcül hastalikla mücadele ettiğini öğrendim gidemedim hastaligini öğrendiğim ikinci gün dedemi kaybettim ki bu iki hafta onceye denk geliyor. Simdiyse annemin ulser mide fitigi sarilik safra kesesi tasi sıkıntısı yasadigini öğreniyorum ve pazartesi ameliyat olacak karnim burnumda ve tabiki dogru tahmin ben gidemeyecem. Ayrica annem bebegime nevresim diktirmis kullanisli degil benim acimdan... ilk çocuğum heves ettigim hicbir seyi alamadim sagolsun eksikligini görmeyeyim annem aldi. Kesesine bereket. Bari istedigim gibi olsa diken kadin da dünya bir paraya dikmesine ragmen salak sacma dikmis annem bunu yolladi bana deli oldum ona da. Ev sahibimizle sorun yasadik hepsi üst üste geldi. Annemle telefonda konusurken sinirlendim ve esim de yanimdaydi küfür ettim. Normalde her iki lafindan biri kufur olan biri degilimdir ama oyle bunaldim oyle bunaldim ki ettim yani ne yapayim. Yani övünmüyorum bununla ayip evet ama esimin daha anlayisli olmasi gerekirken telefonunu firlatip ne iticisin dedi odadan cikti. Icime öyle oturdu ki konusmadim 4 5 saattir onunla. O da simdi vurdu kafayi uyudu. Bu kadar büyük birsey mi bu. Yani hos degil evet övünmüyorum ama ettim yani bana ne kadar iticisin demesini gerektirecek bir sey miydi. Bu kadar basit mi yani sizce. Ayrica kirildigimi anlamasina ragmen pek birsey yapmadi. Ben yatak odasina gectim bebegin besigini sildim ha bu arada bebegin besiginin dosegi o kadar kirli gelmisti ki sinirlendim yine bu ne böyle ya of pof derken yine bana söylenerek oturma odasina gitti ki giderken senin sinirinle mi ugrasicam gibi birsey söyledi. Haksiz miyim kusmekte ya yani sinirliysem sakinlestiremez mi sanki...
size öncelikle teşekkür ederim benim derdime yorum yapmışsınız bende size geçte olsa fikir vermek istedim
umarım bebeğinizi hayırlısyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almşsınızdır.henüz çocuğum yok ama gözlemlediğim kadarıyla hamilelerin çoğunda bu durum var gerginlik sıkıntı... ama inanın ben annemi çok seviyorum bazen birşeyler oluyor bağırıyorum ona kızıyorum yada başka şeyden sinirlenmişimdir annemin telefonda bana neyin var demesi bile bazen ona bağırmama sebep oluyor ama elimde değil
pişman olmuyorumyum sanıyorsunuz o an telefonu yüzüne kapattığım oluyor fakat pişmanlıktan boğazım düğümlenmiştir o yüzden
o pişmanlık o günümü zehir eder hatta kalp çarğıntıma bile sebep oluyor yani bazen insan istemediği şekilde davranabiliyor birde siz hamilesiniz eminim elinizde değil bence hamileliklerde eşlerin bizleri anlamaları gerekir çünkü duygusallık doruktadır. banada eşim anneme karşı ses tonum değiştiğinde çok ağır laflar kullanıyor oda beni geriyordu bu büyük tartışmaya bile sebep oluyordu
ben bu halimle bu kadar duygusalım hamileliği düşünemiyorm:)
canınızı hiç sıkmayın inşallah hayırlısıyla herşey yolunda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?