esinizin yaninda küfür ettiyseniz

sevindim adına. :) aslında şanslısın. iletişim kurabildiğin bir eşin var. böyle bütün sorunları aşarsınız.

Cok tesekkurler
elhamdulillah ki esim pozitif biri demek ben baya bir cileden cikardim farkında olmadan

Ya evet o kir olayi bende de var hatta deliriyor muyum dedim annem alt açma esyalari falan almis yikicam dedim yok kizim yıkama yikandi onlar dedi sanki kolide gelirken kirlendi bana goz kirpip duruyorlar yika beni diye

Amin amin aminnn insaallah cok tesekkur ederim
Daha rahatim simdi bir de su pazartesi guzelce gecerse insaallah daha da mutlu ve rahat olurum ins.

Ya evet o kir olayi bende de var hatta deliriyor muyum dedim annem alt açma esyalari falan almis yikicam dedim yok kizim yıkama yikandi onlar dedi sanki kolide gelirken kirlendi bana goz kirpip duruyorlar yika beni diye

canım benimmmm tumm son haftaa yazılarındaa yazıyor bu herseyy cok kirli tozlu gelir anneye kıayamam sana iyi ol olur mu iyi ol ki bebegindee seninlee iyi olsun annesi coktaa yormaa kendini haaa :13:

canım benimmmm tumm son haftaa yazılarındaa yazıyor bu herseyy cok kirli tozlu gelir anneye kıayamam sana iyi ol olur mu iyi ol ki bebegindee seninlee iyi olsun annesi coktaa yormaa kendini haaa :13:

Canimsin cok tesekkur ederim daha rahat davranmaya calisicam mesela dun sinirle bebegin besigini sildim boyle olmamaya çalışıcam en azindan
Sen de saglikla büyüt kucagina al insaallah canim cok rahat bir hamilelik gecirirsin insaallah

Karakterinde kufur etme olması nasil oluyor? Hayir ilk bu. Agzina geleni sayan suursuz birisi degilim

Yani şöyle bir şey.. birinin hayatında küfür ya vardır ya yoktur. Bunun sinir anında olması, neşeli anında olması gibi ruh durumuna bağlı olduğuna inanmıyorum ben. Yani ben küfretmeyi sevmiyorum. Hiçbir tepkim de küfürlü olmamıştır. Bunu anlatmaya çalıştım.

canımm benimm ssendeee hayırlısylaa doğumunu yapıp kucağına alırsın inşallah bebeğini goz açıp kapayıncaya kadar inşallah tatlım benim ellerin dert görmesin ellerine sağlık ama cokkktaa yorma kendini annesi azz kaldıı bir can yoldaşı bir melek geliyor annesinin yanına stres yapma kimse senden ve bebeğinden değerli değil guzell annesi iyi bak kendine

Amin amin aminnn insaallah cok tesekkur ederim
Daha rahatim simdi bir de su pazartesi guzelce gecerse insaallah daha da mutlu ve rahat olurum ins.

Bebeğinizi ilk gördüğünüzde bütüüüün dertler geçer...😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de haz alarak kufur etmedim ben de sevmem zaten. Esimle sikintim burada esas konu
yani kufrun karakterimde olmasi degil ama maalesef burada size katilmiyorum sonucta bu her insanin basina gelebilir. Bir kere agzimdan cikti diye icime islemis olmasini kabul etmiyorum.

Canimmm
Insaallah dogsun sag salim kucagima alayim butlarindan isiricam bugunlerin hesabini soracam o minnostan

Bebeğinizi ilk gördüğünüzde bütüüüün dertler geçer...😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Degil mi
insan herseyi unutur o an herhalde
insaallah sag salim kucagima alayim annem de sagligina kavussun elhamdulillah daha ne isterim

size öncelikle teşekkür ederim benim derdime yorum yapmışsınız bende size geçte olsa fikir vermek istedim
umarım bebeğinizi hayırlısyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almşsınızdır.henüz çocuğum yok ama gözlemlediğim kadarıyla hamilelerin çoğunda bu durum var gerginlik sıkıntı... ama inanın ben annemi çok seviyorum bazen birşeyler oluyor bağırıyorum ona kızıyorum yada başka şeyden sinirlenmişimdir annemin telefonda bana neyin var demesi bile bazen ona bağırmama sebep oluyor ama elimde değil
pişman olmuyorumyum sanıyorsunuz o an telefonu yüzüne kapattığım oluyor fakat pişmanlıktan boğazım düğümlenmiştir o yüzden
o pişmanlık o günümü zehir eder hatta kalp çarğıntıma bile sebep oluyor yani bazen insan istemediği şekilde davranabiliyor birde siz hamilesiniz eminim elinizde değil bence hamileliklerde eşlerin bizleri anlamaları gerekir çünkü duygusallık doruktadır. banada eşim anneme karşı ses tonum değiştiğinde çok ağır laflar kullanıyor oda beni geriyordu bu büyük tartışmaya bile sebep oluyordu
ben bu halimle bu kadar duygusalım hamileliği düşünemiyorm:)
canınızı hiç sıkmayın inşallah hayırlısıyla herşey yolunda olur

aynen öyle o kadar duygusal oluyor ki inasan bu dönemde anlatamam buluttan nem kapıyor.
çok şükür ki annem de eşim de bu durumun farkında alttan alıyorlar. ben de annemin gönlünü aldım.
dediğin gibi anneme ufak bir çıkış yapsam hemen üzülüyorum pişman oluyorum.
kızımı kucagıma aldıgım zaman inşaAllah bu gerginlikler geçer hepsi biter gider...
bu arada ne demek yorumum inşaAllah faydalı olmuştur.
inşaAllah eşiniz de kıymetinizi anlar da azıcık annesinden kopabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…