esinizin yaninda küfür ettiyseniz

ohhhh bak ne güzel rahatladın işte....erkekler içinde zor bi dönem hamilelik.idare edin birbirinizi

Maasallah o arkadas kendine porselen bebek ariyor herhalde onu evlenince düşünemiyorum
Ya rahatlamam gerekirken iyiden stres oldum daha dikkatli olacam bundan sonra ama esim pek kufreden birisi degildir. Sanirim benden de alisik olmadigi icin böyle tepki verdi.
Ay ama cok komikmis kisin beni gorsun o arkadas elimde mendil salya sumuk gezerim
Ha bur de evlendiginde eaine Allah sabir versin hamile olduktan sonra yuz kere tuvalete gittigim icin o zamani da hayal ediyorum ama o arkadas icin bayan portresi baya degisecek

Agzimdan kacti yerin dibine girdim resmen bir de aliskanlik edinirmisim
Millet kufur edip rahatliyor ama ben on kat gerildim gece kirk kere uyandim bi daha miiiii

sıkma kendini sal gitsin ohh mis ben kızınca edip rahatlıyorum genelde yalnızken

ahahah bıraksaymış yollara kadar sarksaymış sümükler

ayrıca içinde tutsun tekrar öğütsün s.çmasın ay küfrettim olmadı tüh

O adamin cocugu olsun o cocuk grip olsun sonra burnu baloncuk yapsin gorurum ben ondaki tepkiyi
Ogrencilerim 1. Siniftayken gripten kiriliyordu kisin ve bu manzarayı surekli goruyordum aklima geldi

Olumauz tavirlarimi hamileliğe baglamadim kii. Bir suru olay yasadim memleketimden cok uzak kaldim anneme destek olamadim hamileligim suresince bircok rahatsizlik gecirdim bobrek su artisi vs. Hepsi gerdi anneme etmedim aslında soyledigim de cok kucuk bir lafti o diken kadin icin dedim aslinda onu da dememem gerekiyordu ama iste bıçak kemige dayanmisti biraz birden soyledim ben de utandim aslinda .
ya bir de calismaya alısinca sanirim ben yalnizliktan bunaldim bu kadar.
Sukur ki annem de kirilmadi onunla da konustim kiymet bilmez biri degilim cop getirse annem basima tac ederim o denli kiymetlidir annem ama dun gozum dondu
Neyse ki aradim gonlunu de aldim esimle de tatliya baglandi.

ohhhh bak ne güzel rahatladın işte....erkekler içinde zor bi dönem hamilelik.idare edin birbirinizi

Herhalde bazi anlar iki taraf da anlayış bekleyince oluyor bu patlamalar cok sukur gecti annem de esim de kirgin değil

ahaaa hayatın acı gerçekleriyle karşılaşacak

O adamin cocugu olsun o cocuk grip olsun sonra burnu baloncuk yapsin gorurum ben ondaki tepkiyi
Ogrencilerim 1. Siniftayken gripten kiriliyordu kisin ve bu manzarayı surekli goruyordum aklima geldi

ay ben de çocuklarla çalışıyorum bilmez miyim o durumu

Acikcasi bence de bir kadinin kufur etmesi cok itici ama ilk defa boyle birsey oluyorsa sinirinize verip tepkisiz kalabilirdi.
Biraz pozitif olmaya calisin. Herseye sinirlenmeyin bu kadar. Bebeginiz de geriliyor.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugun daha pozitifim insaallah ameliyat sag salim gecerse daha da iyi olacam ins.
Halloldu cok sukur o da fazla tepki verdiğini farketti ozur diledik gecti cok şükür

eşinizin size daha sabırlı olması gereken bir zamanda talihsiz kelimelerle kalbinizi kırmış..
küsmekte sonuna kadar haklısınız..

yakın zamanda gelip özür dileyecektir ..

eşinizin size daha sabırlı olması gereken bir zamanda talihsiz kelimelerle kalbinizi kırmış..
küsmekte sonuna kadar haklısınız..

yakın zamanda gelip özür dileyecektir ..

Cok şükür bir saat falan once konustuk telefonda özür diledi. Ben de annemi aradim aslinda kirmadim onu diye dusunuyorum ama yine de aradim onun da gönlünü aldim

Cok şükür bir saat falan once konustuk telefonda özür diledi. Ben de annemi aradim aslinda kirmadim onu diye dusunuyorum ama yine de aradim onun da gönlünü aldim

sevindim sizin için..çünkü son zamanlara kadar gelmişsiniz.size daha çok moral vermesi gereken zaman ama erkekler bunun ayrımını fazla yapamayacak kadar düz mantıkcı

sevindim sizin için..çünkü son zamanlara kadar gelmişsiniz.size daha çok moral vermesi gereken zaman ama erkekler bunun ayrımını fazla yapamayacak kadar düz mantıkcı

Ben cok naz yapmadim bu gune kadar daha dogrusu canim sunu istedi bunu istedi yapmadim ama esim corabima kadar giydiren birisi bana boyle sert tepki verince ben de oyle kotu soz soyleyince oldu sanirim bunlar... ama sukur ki tatliya baglandi... cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin

Bugun daha pozitifim insaallah ameliyat sag salim gecerse daha da iyi olacam ins.
Halloldu cok sukur o da fazla tepki verdiğini farketti ozur diledik gecti cok şükür

Cok sevindim senin adina canim.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

çok şükür,sizin adınıza çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…