Ya bosverin niye takıyosunuz. Esiniz de abartmis. Benim kızım emerken göğsümü ısırdı. Öyle çok canım yandı ki,
"Hay babağuuuunnn kemüğüneee" diye çığlık atıverdim..
Olur öyle vakalar
Ben cok naz yapmadim bu gune kadar daha dogrusu canim sunu istedi bunu istedi yapmadim ama esim corabima kadar giydiren birisi bana boyle sert tepki verince ben de oyle kotu soz soyleyince oldu sanirim bunlar... ama sukur ki tatliya baglandi... cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin
Hamileyim gerginim ailemle farklı sehirlerdeyim annem hastalandi hastahanelik oldu gidemedim dedemin ölümcül hastalikla mücadele ettiğini öğrendim gidemedim hastaligini öğrendiğim ikinci gün dedemi kaybettim ki bu iki hafta onceye denk geliyor. Simdiyse annemin ulser mide fitigi sarilik safra kesesi tasi sıkıntısı yasadigini öğreniyorum ve pazartesi ameliyat olacak karnim burnumda ve tabiki dogru tahmin ben gidemeyecem. Ayrica annem bebegime nevresim diktirmis kullanisli degil benim acimdan... ilk çocuğum heves ettigim hicbir seyi alamadim sagolsun eksikligini görmeyeyim annem aldi. Kesesine bereket. Bari istedigim gibi olsa diken kadin da dünya bir paraya dikmesine ragmen salak sacma dikmis annem bunu yolladi bana deli oldum ona da. Ev sahibimizle sorun yasadik hepsi üst üste geldi. Annemle telefonda konusurken sinirlendim ve esim de yanimdaydi küfür ettim. Normalde her iki lafindan biri kufur olan biri degilimdir ama oyle bunaldim oyle bunaldim ki ettim yani ne yapayim. Yani övünmüyorum bununla ayip evet ama esimin daha anlayisli olmasi gerekirken telefonunu firlatip ne iticisin dedi odadan cikti. Icime öyle oturdu ki konusmadim 4 5 saattir onunla. O da simdi vurdu kafayi uyudu. Bu kadar büyük birsey mi bu. Yani hos degil evet övünmüyorum ama ettim yani bana ne kadar iticisin demesini gerektirecek bir sey miydi. Bu kadar basit mi yani sizce. Ayrica kirildigimi anlamasina ragmen pek birsey yapmadi. Ben yatak odasina gectim bebegin besigini sildim ha bu arada bebegin besiginin dosegi o kadar kirli gelmisti ki sinirlendim yine bu ne böyle ya of pof derken yine bana söylenerek oturma odasina gitti ki giderken senin sinirinle mi ugrasicam gibi birsey söyledi. Haksiz miyim kusmekte ya yani sinirliysem sakinlestiremez mi sanki...
çok şükür,sizin adınıza çok sevindim
Karakterinde küfretmek yoksa zaten sinir anında kendini başka türlü ifade ederdin. Ağlardın, vururdun gibi ama sen küfretmişsin. Bu ilk değil sanırım??
Ya bosverin niye takıyosunuz. Esiniz de abartmis. Benim kızım emerken göğsümü ısırdı. Öyle çok canım yandı ki,
"Hay babağuuuunnn kemüğüneee" diye çığlık atıverdim..
Olur öyle vakalar
ben eşinizin yerinde olsam sizi takdir ederdim bu yaratıcı küfürünüz için
Esim de yanimdaydi bu arada :///
Ortalik ahlaksizdan, hirsizdan, tecavuzcuden gecilmiyorken bu kadar ufak ayrıntıları buyutmenin anlami yok.
Yerli yersiz ortalikta kufreden, utanmaz insanlardan olmadikca, don't panic..
Hamileyim gerginim ailemle farklı sehirlerdeyim annem hastalandi hastahanelik oldu gidemedim dedemin ölümcül hastalikla mücadele ettiğini öğrendim gidemedim hastaligini öğrendiğim ikinci gün dedemi kaybettim ki bu iki hafta onceye denk geliyor. Simdiyse annemin ulser mide fitigi sarilik safra kesesi tasi sıkıntısı yasadigini öğreniyorum ve pazartesi ameliyat olacak karnim burnumda ve tabiki dogru tahmin ben gidemeyecem. Ayrica annem bebegime nevresim diktirmis kullanisli degil benim acimdan... ilk çocuğum heves ettigim hicbir seyi alamadim sagolsun eksikligini görmeyeyim annem aldi. Kesesine bereket. Bari istedigim gibi olsa diken kadin da dünya bir paraya dikmesine ragmen salak sacma dikmis annem bunu yolladi bana deli oldum ona da. Ev sahibimizle sorun yasadik hepsi üst üste geldi. Annemle telefonda konusurken sinirlendim ve esim de yanimdaydi küfür ettim. Normalde her iki lafindan biri kufur olan biri degilimdir ama oyle bunaldim oyle bunaldim ki ettim yani ne yapayim. Yani övünmüyorum bununla ayip evet ama esimin daha anlayisli olmasi gerekirken telefonunu firlatip ne iticisin dedi odadan cikti. Icime öyle oturdu ki konusmadim 4 5 saattir onunla. O da simdi vurdu kafayi uyudu. Bu kadar büyük birsey mi bu. Yani hos degil evet övünmüyorum ama ettim yani bana ne kadar iticisin demesini gerektirecek bir sey miydi. Bu kadar basit mi yani sizce. Ayrica kirildigimi anlamasina ragmen pek birsey yapmadi. Ben yatak odasina gectim bebegin besigini sildim ha bu arada bebegin besiginin dosegi o kadar kirli gelmisti ki sinirlendim yine bu ne böyle ya of pof derken yine bana söylenerek oturma odasina gitti ki giderken senin sinirinle mi ugrasicam gibi birsey söyledi. Haksiz miyim kusmekte ya yani sinirliysem sakinlestiremez mi sanki...
şükür..
iyi bari giydirsin tabi çoraplarını..sonra çok arar seninle baş başa kalmayı..o çocuk doğsun da göreyim bakalım hayat kaç bucak..heheheh...
şaka bir yana hayatın tatlı anları bebek katılınca ailenize..çok güzel olacak..
o hiç mi sinirlenmiyor sanki? kaldı ki zor günler geçiriyorsun. daha anlayışlı olması lazım. küfür değil daha kötüsünü yapsanız anlayışlı olması lazım hatta seni sakinleştirmesi lazım. bence açıkça söyle bunları. ama bağırarak vs değil. sakin bir dille hormonlarından, ailenden bahset. empati kurmasını iste. ne kadar üzüldüğünü de ekle.
kız sen lohusalıkta ne yapcan? sımdıden böyle olduysan..
Konustuk cok sukur hallettik beni uzgun gordukce ve elinden birsey gelmedigi icin bunaldigini soyledi aslinda ben de ona yansitmamaya calisiyorum ama demek ki pek becerememisim yoksa o da hatasini farketti
Terziye ettigim icin soyle ozet geceyim istedigimiz sekilde dikmemis istedigimiz kumasla dikmemis istedigimiz adet dikmemis baska renkte yedeklerini dikecem demis bize danismadan ben de insani sinir etmesin dikmesin de dikerse alsin onu...ben ne yapayim öyle isi dedimküfürden kastınız neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?