esinizin yaninda küfür ettiyseniz

Karakterinde küfretmek yoksa zaten sinir anında kendini başka türlü ifade ederdin. Ağlardın, vururdun gibi ama sen küfretmişsin. Bu ilk değil sanırım??

Ya bosverin niye takıyosunuz. Esiniz de abartmis. Benim kızım emerken göğsümü ısırdı. Öyle çok canım yandı ki,
"Hay babağuuuunnn kemüğüneee" diye çığlık atıverdim..
Olur öyle vakalar

ben eşinizin yerinde olsam sizi takdir ederdim bu yaratıcı küfürünüz için

Esim de yanimdaydi bu arada :///
Ortalik ahlaksizdan, hirsizdan, tecavuzcuden gecilmiyorken bu kadar ufak ayrıntıları buyutmenin anlami yok.
Yerli yersiz ortalikta kufreden, utanmaz insanlardan olmadikca, don't panic..

şükür..

iyi bari giydirsin tabi çoraplarını..sonra çok arar seninle baş başa kalmayı..o çocuk doğsun da göreyim bakalım hayat kaç bucak..heheheh...

şaka bir yana hayatın tatlı anları bebek katılınca ailenize..çok güzel olacak..

kız sen lohusalıkta ne yapcan? sımdıden böyle olduysan..

canım soyle diyim gecen hamileleigin son haftalarıyla ilgili bir yazı okumuştum anne adaylarının gergin olmasının hatta ve hatta cok tuhaftır ama olan herseyin anneye kirli dotundugunu ve sureklli temizlik yapma hissinin uyandığını yazmıştı..seni gayet iyi anlıyorum sende haklısın cok az bi zamanın kalmış yasadıgın donem ve stresler ortada sen bu tum olanları kafana takma yaslan arkana bebeğinin dogacagı gunu hayal et micicik meleginee kavuşacağın anı dusun annesi stres yapma o meleginn su sıralar sana cok ihtiyacı var olur mu herkese kulağını tıka kimseyi görme

Hamilelikte olur böyle şeyler...😊Her şeyi fazla kafanıza takmayın hamileliğinizin ve bebeğinizin keyfini çıkarın.Sakinleştiri müzikler dinleyin eşinizin üzerine de fazla gitmeyin sizi hiçbir zaman anlamayacak bunu kabullenin. Hayatta her şey bizler için Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin sevgiler...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Karakterinde küfretmek yoksa zaten sinir anında kendini başka türlü ifade ederdin. Ağlardın, vururdun gibi ama sen küfretmişsin. Bu ilk değil sanırım??

Karakterinde kufur etme olması nasil oluyor? Hayir ilk bu. Agzina geleni sayan suursuz birisi degilim

Ben oyle desem evden gidecek demekki
O anki psikoljiyle agirima gitti bir de agzi bozuk biri olmadigim icin söylediğim seyden ben de utandim onun da boyle utandirmasi zoruma gitti ama sukur bir sikinti kalmadi

Esim de yanimdaydi bu arada :///
Ortalik ahlaksizdan, hirsizdan, tecavuzcuden gecilmiyorken bu kadar ufak ayrıntıları buyutmenin anlami yok.
Yerli yersiz ortalikta kufreden, utanmaz insanlardan olmadikca, don't panic..

Yok ya olur mu zaten dedim ya ben de kendimden utandim birden. Ay ama Allah sonumuzu hayırlara cikarsin ins. Son durumlardan dolayi...

o hiç mi sinirlenmiyor sanki? kaldı ki zor günler geçiriyorsun. daha anlayışlı olması lazım. küfür değil daha kötüsünü yapsanız anlayışlı olması lazım hatta seni sakinleştirmesi lazım. bence açıkça söyle bunları. ama bağırarak vs değil. sakin bir dille hormonlarından, ailenden bahset. empati kurmasını iste. ne kadar üzüldüğünü de ekle.

Sanirim giyecek corap arayacağım o zaman ah o bir dogsa cok sabirsizlaniyorum artik

Konustuk cok sukur hallettik beni uzgun gordukce ve elinden birsey gelmedigi icin bunaldigini soyledi aslinda ben de ona yansitmamaya calisiyorum ama demek ki pek becerememisim yoksa o da hatasini farketti

Konustuk cok sukur hallettik beni uzgun gordukce ve elinden birsey gelmedigi icin bunaldigini soyledi aslinda ben de ona yansitmamaya calisiyorum ama demek ki pek becerememisim yoksa o da hatasini farketti

sevindim adına. :) aslında şanslısın. iletişim kurabildiğin bir eşin var. böyle bütün sorunları aşarsınız.

küfürden kastınız neydi
Terziye ettigim icin soyle ozet geceyim istedigimiz sekilde dikmemis istedigimiz kumasla dikmemis istedigimiz adet dikmemis baska renkte yedeklerini dikecem demis bize danismadan ben de insani sinir etmesin dikmesin de dikerse alsin onu...ben ne yapayim öyle isi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…