Eşinizinden izin almadan dışarı veya gezmeye gider misiniz?

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.300
20
158
- Yurtdışı
Kizlar esinize sormadan izin almadan gezmeye veya disari gider misiniz.
ben maalesef izinsiz gidemiyorum hic bir yere.yurtdisinda yasadigimizin
etkiside var tabi.benim gibi olan varmi yorumlarinizi bekliyorum.

bir yere giderken mutlaka eşime haber veririm sormadan gitmem
aynı sekilde eşimde bir yere giderken bana sorar haber verir öyle gider yerimseniben

Tabikide giderim..................................

canim ben maalesef izinsiz gidemiyorum.cunku izinsiz gidince kiziyor neden izin almadin diye.gittigin yerden haberim olsun yeter diyor.hos bir kerecik gittim izinsiz ondada eve gelecegi tuttu.:roflol::roflol:

canim ben maalesef izinsiz gidemiyorum.cunku izinsiz gidince kiziyor neden izin almadin diye.gittigin yerden haberim olsun yeter diyor.hos bir kerecik gittim izinsiz ondada eve gelecegi tuttu.:roflol::roflol:

Yurtdışında insan korkar ya, yurtdışında olsam bırak izin almayı, kocamsız bi yere gitmem :roflol:

ızin almak degilde gidecegim yeri yerine göre söylerim . 10 yıllık evliyiz aştık bazı şeyleri sanırım yeni evlisin sen ilk yıllar bunlar sorun oluyor evet ama ilerki zamanlarda her şey yerine oturuyor.

Yurtdışında insan korkar ya, yurtdışında olsam bırak izin almayı, kocamsız bi yere gitmem :roflol:

canim dil bildikten sonra cok problem degil bence.zaten bir iki yere yalniz giderim arkadaslarim var turk onlara birde yakindaki markete

bende söylerim nabzına göre davranırım bazen izin alırım bazende haber veririm şuaya gidiyom veya burdayım diye haber veririm bazen hoşuma gidiyo bazende bunalıyorum ama karşılıklı olunca iyi oluyo

Ozaman haber verceksin.Bizim gibi kıdemli olduktan sonra dilediğini yaparsın...........................

izin almam,icimden geldigi icin ve biraz pipirikli oldugum icin söylerim,kiminle gittigimi,kac gibi gelecegimi...
oda ayni sekilde bana söyler nereye gittigini
yeni evliysen baslarda oluyor,bazi arkadaslarimdan biliyorum,ama zamanla degisiyor canim

Gündüz vakti izin almam, haberde vermem, napsın adam nereye gittiğimi ya Nereye gidecem zaten, ya çarşıya gidiyorumdur ya arkadaşıma ya da yürüyüşe, markete pazara falan. Bunlar içinde izinmi alıcam artık daha neler. Akşamda zaten çıkılacaksa beraber çıkarız. Tabii nerede yaşadığını ve yurt dışı ortamını bilmediğim için senin durumun hakkında yorum yapamıycam.

Mutlaka haber veririm nereye gidiyorsam....Aynı şekilde eşimde haber verir gittiği yerleri...

genelde haberi olur izin almam.ama bizler eskidik artık.zaten ya annemdeyim ya alışverişte .ya da arkadaşımdayım.
nerede olacağım ki???
başlarda böyle olur.sonra değişir .tabiiki sizin yurtdışı olayınınz var......

bence haber vermek daha dogru... sonucta herkes kendini bilir..
nereye gidilip gidilmicene kendi karar verebilir..
ama illaki bi yer varsa izin alinacak ozaman bende izin alirdim...
bu iki kisi arasinda olan güvene bagli...

ızın almak cok mu zor, ara bı ızın alıver ne olacak sen de allaskına
:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…