Eşinizinden izin almadan dışarı veya gezmeye gider misiniz?

canim sana katiliyorum.bende turkiyede olsam rahatca giderim heryere ama yurtdisinda olunca mecbur haber veriyorum her gittigim yere.sonucta yabanci bir ulke
O bambaşka bir şey.Siz haber veriyorsunuz yabancı bir yerde yaşadığınız için...
İzin almak çok daha farklı.Eş ''evet'' derse gidilecek,''hayır'' derse gidilmeyecek.Benim tasvip etmediğim ve yapmadığım şey bu.

İzin almak demiyelim de
eğer evli olsam gittiğim yeri eşime söyler haber verirdim
çünkü onunda benden habersiz başka bir yere gitmesine kızarım
sonuçta nereye gittiğini bilmek en doğrusudur bence
ama izin almak değil amaç haber vermek

selam kızlar nereye gitsem eşimin haberi vardır malum ortalık bozuk başıma bişey gelse kimden arıcak kaydirigubbakcemile allah korusun:1no2:

izin almak değil ama haber vermek gerektiğini düşünüyorum. eşim de bana haber verir. karşılıklı sonuçta her şey. meraklanmaktansa haber vermiş olmak en iyisi.

haber veririm... nerede olduğumu, kimle olduğumu bilir...
kaçda geleceğimi bilir, işim uzarsa bilir...söylerim ben...

o nereye gitse haber verir elbette bende nereye gitsem haber veririm. ben işteyken o da kalkar işine gider telefon eder işe gidiyorum der. 5 de işten çıkarım eve gidiyorum derim. haber vermekten çok maksat sesini duymak seni çook seviyorum diyebilmek:)

okuldan sonra hava güneşliyse bebekle çıkarız dışarı
caddede gezeriz bir kaç mağaza bakarız markete girer parkta gezer eve geliriz
bunun için eşimi aramam bile
ama bazen arkadaşlarla arabayla uzakta bir yerlere dolaşmaya gideceksek ararım haber veririm

il zamanlr söylerdım gidiyorum geldım dıye ama artık sölemıyorum..eşimde söylemei beklemıyor zaten rahatım bu konuda çok sukur

izin değilde haberı olsun die soylerım.. merak etmesın die benı yani..
oda bana der hatta işyerınde wc giderken bile derr yanı hahaha :)))

evli degilim ama evlenince izin almadan gitmem.. daha dogrusu gidecegim yeri söylerim önceden.. kaydirigubbakcemile2

genelde cevaplar ızın alırım degıl de haber verırım seklıde snaırım

ben sevgılılerıme ( her kımse oanda sevgılım) haber verırım sorarım karar verdırtırırm resmen sorarım ıstemezlerse gıtmem
cok zaman da hıc soylemeden cıkar gezerım.

bekarım ama ben de söyleyeyım dedım

bizde gideceğimiz yerleri birbirimize haber veririz.habersiz asla bir yere gitmeyiz.hatta eşim şu anda asker gündüz ulaşmak çok zor.ordan bile neden giderken söylemedin diye sorun yaptığıda olmuştur.ama nereye gitmek istersen giderim bizimki izin değil aslında haber vermek.ama gitme dersede kırmamak adına gitmem

bende cevap veriyorum.. ona söylemeden asla bir yere gitmem.... onun rizasi olursa giderim olmazsa gitmem... cok acil isim varsa ceptende ulasamazsam msj yazarim... oda anlayisla karsilar hersey saygi ve sevgiyle olur... hersey karsiliklidir yani...

izin almak değilde haber vermek şeklindedir bizdede...

nereye gidersem gideyim ya msj yada arayarak haber veririm: aşkım şuraya gidiyorum diye..

gidemediğim tek biryer var.. eşim asla izin vermiyor.. sinema.. annem olmadan yanımda sinemaya gitmeme izin vermiyor(((( hala mantığını anlayabilmiş değilim ..

mutlaka önceden söyler,
rızasını alırım..
neyim eksilir ki :1closedeyes:

İzin almak mı ? :1shok:
Yok artık daha neler ? :1closedeyes:

aynen katılıyorum.... evli değilim ama olsaydım eğer böyle bir şey asla söz konusu olmazdı. anneden babadan izin alınır elbette eşden . çok ilginç. mesela eş aranıyor,hayatım,markete kadar gideceğim evde maydanoz bitmiş yada kuru soğan bitmiş. bir koşup,gidip alayım ,geleyim izin verirmisin gibi
yada ya canım,benim ayşe, komşu,yani kahveye çağırdı,gidebilirmiyim gibi..
....

bizde izin alma söz konusu olamaz çünkü eşsiz gitmemiz gereken yerleri ikimizde çok iyi biliriz

ama mutlaka önceden gideceğimiz yeri ve ne kadar kalacağımızı birbirimize bildiririz

izin almak olmuyorda benimkisi haber vermek izinde neyin nesimis zaten sıkılıyorum patlıyorum evde

Hanımlar eşitlikten bahsedecekler şimdi.Eşinden habersiz,izinsiz dışarı çıkana melekler dönene kadar lanet eder. Bu sadece kadın için geçerli olmamalı karı ,koca birbirinden haberdar olmalı bence ki kızmayın erkek bu konuda daha ilerde olmalı sıkmadan ,bunaltmadan,... ..çıkartmadan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…