Eşinizinden izin almadan dışarı veya gezmeye gider misiniz?

izin almam, ama ulaşabiliyorsam haber veriririm
vermesem de sorun olmaz, zaten ya arkadaşıma giderim ya çarşıya

Evliligin ilk zamanlarinda izin isterdim, baktim bu iyice havalandi
simdi sadece haber veriyorum, izin almiyorum
oda ayni sekilde eger haber vermeden bir yere gitsin kirarim kafasini bilir

Evlilikte tecrübe arttıkça izin alınmıyor artık.Sadece bazen haber verilebiliyor..........................

haber vermeden biyere gitmem aynı şekilde eşimde.....

ama izin almam zaten istemediği yerlerede gitmem....

bende izinsiz gitmem izinsiz gittiğimde kesin savaş çıkıyor:)
ama eşimde izinsiz gitmez...

hayat böyle olmalı değilmidir. zaten.

şöyle bir durum var eşime misal olarak ben ayşeye fatmaya gidebilirmiyim değilde gidicem haberin olsun derim.ama izin almak amaçlı değil sadece haberi olsun diye çünkü haber vermek lazım merak eder sonuçta o biyere gidince bana tel açıp haber verir onunda hakkı var haberdar olunmaya aynı evde yaşıyosak bişeyleri paylaşıyosak eşlerimizide bilgilendirmeliyiz.ben böyle dşünür böyle yaparım.bu yüzdende hiç sorun yaşamadık 2 senedir.

Eşler birbirlerini tanımışlarsa yıllar geçtikçe böyle sorunlar olmaz........................................

ben ist.da yeni olduğum eçin çok endişeleniyo onun için hem izin gibi hem haber verme amaçlı sölüyorum tabi ki.bide bişi dikkatimi çekti bazı arkadaşlar çok şaşırmışlar "nee izin almak mı daha neler gibi" ee ne var anlamadım bu kadar tuhaf karşılanacak:)

O arkadaşlardan biri ben oluyorum galiba.:roflol:
Ben ailemde böyle şeyler yaşamadığım için tuhaf gelirdi.Bir yere giderken eşimden neden izin alayım ki...Haber verip ''Ben gidiyorum falanca yere'' demek başka ,''Gidebilir miyim diye izin almak başka.'' Bu iki soru cümlesi arasında çok fark var.
Benim aklım,fikrim yok mu ki eşimden izin alayım?Nereye gideceğim ki ? ızin alınması gereken yerler mi var yoksa ? :dilcikar:

izin almam aklıma gelirse de söylerim mirmirmirmir
genelde dakka başı telde konustuğumuz için izin mevzusu olmuyor gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile5

nese ki tartışma yaratma meraklısı biri deilim.baya bi malmeze çıkardı burdan yoksa.aklın f,krin olup olmaması ile alakası yok bunun.artı insanın eşinden izin alınarak gidilmesi gereken yerlerde olabilir olamaz mı.nese tartışmak anlamasız.size iyi günler...

Kişinin kendi düşüncesini söylemesi tartışma sebebi değildir.Burda tartışan da yok zaten.:uhm:
Herkesin hayatı kendine.İsteyen istediğini anlayabilir.Kimi eşinden izin alır,kimi almaz.Bundan doğal ne var ki?Eşimden izin almamı gerektiren bir yere gitmiyorum ki izin alayım.Eşime şuraya gidebilir miyim desem herhalde çok şaşırır.kaydirigubbakcemile3

canim sana katiliyorum.bende turkiyede olsam rahatca giderim heryere ama yurtdisinda olunca mecbur haber veriyorum her gittigim yere.sonucta yabanci bir ulke

22 yıllık evliyim bir gün olsun şuraya gidebilirmiyim diye sormadım bizde böyle şeyler asla olmaz.
Canım sıkılınca dışarı çıkarım akşam eve gelincede günün nasıl geçti diye soruncada şuraya buraya gittim derim.
Ama acil birşey olursada mutlaka arayıp haber veririm merak edmesin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…