O arkadaşlardan biri ben oluyorum galiba.:roflol:ben ist.da yeni olduğum eçin çok endişeleniyo onun için hem izin gibi hem haber verme amaçlı sölüyorum tabi ki.bide bişi dikkatimi çekti bazı arkadaşlar çok şaşırmışlar "nee izin almak mı daha neler gibi" ee ne var anlamadım bu kadar tuhaf karşılanacak:)
O arkadaşlardan biri ben oluyorum galiba.:roflol:
Ben ailemde böyle şeyler yaşamadığım için tuhaf gelirdi.Bir yere giderken eşimden neden izin alayım ki...Haber verip ''Ben gidiyorum falanca yere'' demek başka ,''Gidebilir miyim diye izin almak başka.'' Bu iki soru cümlesi arasında çok fark var.
Benim aklım,fikrim yok mu ki eşimden izin alayım?Nereye gideceğim ki ? İzin alınması gereken yerler mi var yoksa ? :dilcikar:
Kişinin kendi düşüncesini söylemesi tartışma sebebi değildir.Burda tartışan da yok zaten.:uhm:nese ki tartışma yaratma meraklısı biri deilim.baya bi malmeze çıkardı burdan yoksa.aklın f,krin olup olmaması ile alakası yok bunun.artı insanın eşinden izin alınarak gidilmesi gereken yerlerde olabilir olamaz mı.nese tartışmak anlamasız.size iyi günler...
O arkadaşlardan biri ben oluyorum galiba.:roflol:
Ben ailemde böyle şeyler yaşamadığım için tuhaf gelirdi.Bir yere giderken eşimden neden izin alayım ki...Haber verip ''Ben gidiyorum falanca yere'' demek başka ,''Gidebilir miyim diye izin almak başka.'' Bu iki soru cümlesi arasında çok fark var.
Benim aklım,fikrim yok mu ki eşimden izin alayım?Nereye gideceğim ki ? İzin alınması gereken yerler mi var yoksa ? :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?