Eşinizinden izin almadan dışarı veya gezmeye gider misiniz?

canım sonradan değiştirebilmeyi nasıl becerdin banada anlatsana:uhm:

ızin almak değilde gideceğim yeri söylerim.Özellikle uzak mesafeler de söylerim.Konuya komşuya giderken söylemem.

izin almak babında değilde haber veriririm ben şuraya gidiyorum diye..yanımda cep telefonu olduğu içinde önemli bişey olursa bana ulaşabiliyor zaten...ama izin almam gidebilirmiyim diye

telefon denen birsey var eger merak ederse arar sorar nerdesin diye ayni sekilde bende onu sorarim guven olduktan sonra hic bir sorun olmaz yerimseniben

slm kızlar. evlilikte izin diye birşey yoktur. sadece söylemek vardır bu da çok normal ben nasıl eşimin bana söylemesini istiyorsam bende ona söylerim. bu haber vermek, eşini bilgilendirmek demektir.karşılıklı anlayış sevgiyi ve aşkı getirir.:1hug:

bence de evlilikte esimden bekledigimi esim de benden bekleyebilir.. ne de olsa adi üstünde "es".. nasil ben onun nerede oldugunu bilmek istedigim gibi o da benim nerde oldugumu bilsin isterim.. gezmeye giderken onun iyi karsilayip karsilamayacagini bilmedigim yerlere gideceksem sorarim, ama ayni sekilde o da belki benim begenmedigim bir yere gitmek isterse bana sorar.. bence en iyisi bu... her kücük seyi sormak zorunda kalsam sinir olurum ama, güvenmiyormus gibi bir his olur icimde.. haberlesmeyi tamamen destekliyorum ama..

Neden izin alayım ki bir yere giderken evliliğimde hiç bir zaman yaşamadım ben bunu..
Ama uzak yere gideceksemde zaten söylerim ben gidiyorum diye haberi olur o zaman..

nıye sorayım ki ..
ben kukla değilim beynım zekam var şükür yapılmaması gereken şeylerı hamdolsun düşünbiliyorum..
söylemem.

dışarı çıkarken izin almam. ancak nereye gittiğim konusunda muhakkak bilgi veririm.. dünya hali bu belli olmaz nerde ne olacağı..

Buna izinmi derler yoksa haberdar etmekmi derler bilmiyorum.
Ama esime sorarim o gün baska bir isimiz varmi diye, kimlerle görüsecegimi, nereye gidecegimi ve ne zaman evde olacagimi söylerim tabikide. Yoksa ben rahat edememki gittigim yerde, sayet söylemez isem. Onun bilmesi ve onaylamasi benim icin önemli.
Esimde bana sorar.

ben söylerim genelde artık izin devrini geçtim sanırım oda bişi demez desede beni pek etkilemez artık:) e 5 yıl oldu artık coluğa çocuğa karıştım cocuk değilim bilmesi yeterli die düşünüyorum gidiceğim yeri..

ama ilk evlendiğim zamanlarda izinsiz bakkala bile gidemiyodum ne günlerdi ama:bbo: ...

izin alırım yoksa evde cıngar çıkar çoğunlukla zaten izin verir ama izin almam hoşuna gidiyor bende alıştım izinsiz yada habersiz bir yere gitmem :umursamaz:

eşim benden habersiz bi yere giderse çok sinir olurum haliyle bende muhakkak ona söylerim...

izin olayına gelirsek aslında bende gıcık oluyorum izin almaya :) ama eşimde benden izin alıyor her defasında haliyle o yaparken ben izin almıcam senden diyemiyorum

ama zaten izin veriyoki aşık benim :kedi:

valla nişanlıma bazen arar "ben şuraya gidiyorum" derim. "gidebilir miyim" diye sormam. hatta bazen aradığı zaman öğrenir. "napıyorsun" der. "şurdayım burdayım "diye söylerim... evlenince de değişeceğini sanmıyorum.

hadi yaa ay yok benimki zaten öyle değil bizim izinlerimiz sadece arkadaşlarla buluşmalar için oluyor. öbür herşeyde annemlere gitmek için ya da ne bilim alışveriş vitrin bakma gibi şeyler için izin olmuyor ama arayıp dışarı çıkacam vitrin bakacam ya da anneme gidiyorum falan diyorum haberi olsun yani allah korusun başımıza yolda bişey gelse bi kaza olsa nerede arayacağını bilmesi açısında haberli olması gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…