Eşinizinden izin almadan dışarı veya gezmeye gider misiniz?

O benden izin alsın be neden alıyorum..
bütün evi çekip cevıren her türlü sıkıntıyı kahrı deri tantanayı ihaneti yalanı dolanı çeken kadın..
ben bu kadar güçlüyken onun benden izin alması, onun benden çekinmesi gerekir..

bak bu güzel işte, evet haber vermek lazım ki merak etmesin, ama gidiyorum derim, gidebilir miyim değil :dilcikar:

Gündüz saatleriyse açıp söylemem bile; ancak normalde ikimizinde evde bulunduğu bir zamanda(örneğin akşam iş çıkışı yada yemek saatinde) evde değilsem açıp söylerim nedenini, çünkü eşimdeden de bunu bekler ve isterim.

izin istemem haber veririm ve hiç bir zaman beni bu konuda sıkmadı çok anlayışlıdır benim kocacığım ama bazen bu anlayışı beni paranoyalara itiyor acaba diyorum yanındamı olmamı istemiyor arkadaşlarla çıkcamız zaman git dolaş aşkım diyor saçmalıyorum heralde melek gibi benim aşkım

nişanlıyım ve izin alırım oda verir ama çok sık olunca ne gezençisin diyo:1closedeyes:ama oda alırmirmirmirmir

aslaa mutlaka haber istiyor ama bu beni rahatsız değil tam tersi mutlu ediyor önemsediiği için elbette bilmek isteyecektir.

izin almadım şimdiye kadar bundan sonrada almam herhalde ama bilir nereye gittiğimi ne yaptığımı.........

izin almak mı???aslaaaa ben annemden izin almadım ki ondan neden alayım..ben bu konuda zamanında odunun birinden çok çektim walla yüz verdikçe tepeme çıktı astarını istedi artık iş çığırından çıktı kısacası...tabi bunlar benim lisedeyken başıma gelen şeylerdi (saflık dönemlerim)
sonuç itibariyle kesinlikle izin almam eğer çok gerekliyse haber veririm...:jeyyar:

ılk evlendiğim sıralar evet izin alarak giderdim.
ama ben bu işleri izin isteywerek yaptıkça daha katı olmaya basladı
bende biraz kemerleri gevselttirdim arayı ilık tutmaya basladım
baya bir zamandır sadece haber veriyorum giderken.
izin degil.

izin almam...
amma velakin ya çıkmadan ya da çıktıktan sonra şurdayım derim..Onun da yapmasını isterim...
Yalnız, bazen cilve malzemesi yaparımkaydirigubbakcemile3 "haşmetlimmmmmm yüksek müsaaadeleriniz olursaaaa şuraya gidicemm" derim önünde reverans veririmmm...Pek bi hoşuna gidersırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…