esinizle ayni yerde calismak istermisiniz

bende eşimle aynı işyerindeyim ancak binalarımız faklı öğle yemeğinde birlikeyiz bence çok iyi öğlen yemeğe birlikte gitmek birarada olmak iyi bir avantaj bence ve de özlüoyuz birbirimizi bencede bir sıkıntı yok ayrı kalsak daha zor olurdu sanırım

YA HERALDE BÜTÜN GÜN İŞTE BERABER OLMAK ACABA DİYORUM BİRBİRİMİZDEN BIKARMIYDIK...:uhm: İŞTE BERABER EVDE BERABER ...YOK YA BÖLE DAHA İYİ BENCE.ÖZLEMEK GÜZELDİR YA....AKŞAM EVE GELECEK DİYE ÖZLEMLE BEKLEMEK GÜZEL.YA BÜTÜN GÜN BERABER OLUNCA AKŞAM NE KONUSACAGIZ EVDE...tatlicadiarzutatlicadiarzu

Kendi iş yerimiz olsa çalışmayı isterdim ama onun dışında istemem.tatlicadiarzu
Hele bizimki gibi kıskanç birisiyle hiç istemem

ben zaten eşimin iş yerinde çalışıyorum ama o kadar yoğun
oluyoruz ki birbirimizi akşama kadar görmediğimiz zamanlar oluyor
zaten o da benimle beraber çalışmak istiyor bende
bir sorunumuz da yok allaha çok şükür ben 10 kişiyle kafa patlatıyorum
o müşterileriyle kafa patlatıyor ama eve geldiğimizde birbirimizi
ne kadar özlediğimizi anlıyoruz

Ben istiyorum ama eşim istemiyor.
Çalışanlar arasında ikimiz evli olduğumuz için birimiz için söylenen bir laf olduğunda koruma altına alacağımız için kötü olacağını düşünüyor.

ya evlendikten sonra bizde eşimle aynı binada çaşıcaz ama birimler farklı bencedegüzel yanlarıda var kötü yanlarıda ...
kızlarr aynı odada çalışmak zor ama bizim yan tarafta var bir çift çok kavgalarına şahit oluoz herşey ortada yani hoş diilllll böylesi

Ne bıkması kızlar, eşiniz bir yabancı siz bir yabancı gibi oluyorsunuz öyle ortamda.
hatta birde şu var, insanın yanında eşi ama ona dokunamamak, evdeki gibi hareket edememek daha çok özlemeyi sağlıyor, eşim bana her zaman der akşama kadar özlüyorum seni der.
Ha birde evde ne konuşcaz diyen arkadaşlar!
tanımadığınız biri hakkında eşiniz olay anlatsa sıkılmazmısınız? ben çok sıkılırımm dinlemek istemem banane ki bilmem ne şirketindeki olaydan..

Biz 7/24 beraberiz.. Tek sıkıntım iş konusunda farklı fikirlerimizin olması ve ortak noktayı bulmak için tartışmalarımız. Ben işim konusunda biraz cinsim, eşim değil başkasıyla da anlaşamadıklarım oluyor ama en çok zavallı eşim sıkıntılardan nasibini alıyor..

Ben eşimle evlendiğimden beri beraber çalışıyorum sadece 2 çocuğum olduğu dönemlerde 1 yıl gibi ara verdim.İnanın benim için eşimle çalışmak çok zevkli hatta iş için dışarı çıktığında özlüyorum bile.bazı dezevantajları yok değil.Yinede beraber olmak güzel

bende aynı ortamda çalışmak istemezdim
işim gereği birçok insanla genelliklede erkeklerle muhatap oluyorum
saatlerce adamı sorguluyorum,aynı oda da saatlerce konuş konuş
günlerce araştırma, soruşturma yap
bir de eşim o ortamda olsun
birbirimizi yeriz galiba

şahsen ben eşimle aynı iş yerınde çalışmayı çok isterim..
kontrol açısından.. ama sürekli birebir yapıcağımız bır ıs değilde sadece aynı ortamda bulunmak gibi..
o işe gidince aklım çok kalıyor.. beraber olsak kalmazdı bıraz daha rahat ederdim..

Ben eşimle şuan hala çalıştığımız şirkette tanıştım. 3 yıl çıktık 2 yıldır da evliyiz. Hiçbir problem yok. Zaten bi öğle yemeğinde beraberiz o kadar. Onun dışında odalarımız ve bölümlerimiz farklı. En güzel yanı işe beraber gidip dönmek. Ve her zaman yanında birisi olması. Yani şirkette kimseye muhtaç değilim. Zaten büyük şirketlerde çalışanlar bilirler ne kadar rekabetli bir ortam olduğunu. Ben memnunum inşallah böyle de devam eder.

ben istemem herşeyime karışır manyak
yok şunla niye konuştun
bunu neden yaptın öğkkk

bende eşimle beraber çalışıyorum
benim eşim aşırı kıskançtı ama inanın beraber çalışmaya başladık eskisi gibi kalmadı yani düzelme yolunda başları işyerindeki arkadaşlarla konuştuğumu görse başlardı evde saymaya ama şimdi fazla karışamıyor çünkü başlıyorum ben ondan çok bağırmaya baş edemiyor
ya aslında bir avantajımda o hep dışarda ben içerdeyim belki ondandır rahatım yani
hem doğruyu söylemek gerekirse de işyerinde ben eşime eşim gözüyle bakamıyorum
işte iş arkadaşıyız yani

bende çalışmak istemezdim ya.
sabah birlikte akşam birlikte oooo ne ara özleyeceğim ki tatlımı.
hem diğer iş arkadaşlarımla olan sohbetimi bile yanlış anlayacak kıskanacak. bende onunkileri yanlış anlayıp kıskanacağım ister istemez tartışma çıkacak.
o yüzden hiç gerek yok bende almayım:dilcikar:

benim ki ayrıyken benim burnumdan getiriyordu
nerdeydin ne yapıyordun onla niye konuştun buna niye baktın falan
böyle rahatım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…