esinizle ayni yerde calismak istermisiniz

ne çalışması akşam mendebur suratını görmek yetmiyomu bide işyerinde beraber çalışacağız .allah korusun

bende eşimle aynı yerde çalışmak istemezdim çünkü kendisi kıskanç onunlamı uğraşacağım iyi böyle... ayrı işleri yapıyoruz akşama kavuşuyoruz yuvamızda....aşkım kocamla....:asigim:

Bu konu daha önce de açılmıştı, o zaman da aynı düşünüyordum şimdi de...
Biz de eşimle kendi işyerimizde birlikte çalışıyoruz ve bugüne kadar hiçbir problem yaşamadık,aksine birbirimize daha çok bağlandık...
Bütün gün yanyana olmamıza rağmen eve gidince,mutfakta biraz fazla vakit geçirsem,eşim hemen söylenmeye başlar yanıma gel seni çok özledim diye...
Yaklaşık bir buçuk ay sonra bebeğimiz olacak inşallah ve kara kara düşünüyoruz nasıl ayrı kalıcaz birbirimizden...

eşimi çok seviyorum ama hiç istemezdim aynı işyerinde çalışmayı haaa büyük bi şirket olur çok nadir karşılaşırım olabilir belki ama .......

aman aman bneimn kıocişimle aynı yerde çalıştığımı düşünemiyom..

sen daha az çalıştın ben daha cok yoruldum..senin işin basit benimki zor...

aman allahım sen koru yarabbim....

bende eşimle birlikte çalışıyorum çokta memnunum her geçen gün daha çok baglanıyoruz birbirimize ufak tefek sorunlarda oluyor ama eve taşımıyoruz sorunları en güzelide bu zaten

Eşim öznceden patronumdu ama nişanlandıktan sonra beni işten çıkardı...
Çok zoruma gitmişti çok kırılmıştım o zaman.. ama sonra anladımki çok doğru bir karar vermiş..
Bence çiftler farklı yerlerde çalışmalı.. Akşam eve gittiğinde eşini görme heyecanı, onu beklemek, gün içinde yaşananları anlatmak v.s. çok daha keyifli...
Biz böyle çok daha mutluyuz.. sürekli birbirimizi gördüğümzüde akşam sohbet edecek ortam bile olmuyor sıkılıyor insan ...

Bence çiftler aynı yerde çalışmamalı..Ben küçük ayrılıkların özlemleri arttırdığın kanaatindeyim.Üstelik hareket kısıtlaması düşünsenize devamlı gözü üstünüzde olucak.iş ortamı sonuçta yok kıyafetine dikkat et çok konuştun fazlamı güldün birde kıskançsa siz ne kadar dikkatli olursanız olun huzur kaçırır.Birde akşama kadar beraber aynı ortamda aynı konularla haşır neşir evde neyi konuşacaksınız.

bizde aynı iş yerinde çalışıyoruz.çokta mutluyuz evlenmeden önce çok yakın arkdaştık birbirimizi iyi tanıdık yani tabi aynı katlarda değiliz.ama sabah birlikte serviise bniyoruz öğlen yemeklerini birlikte yiyoruz.
hiçte sıkıcı değil aksine çok daha zevkli bence.
tabik kendmize vakit ayırıyoruz o bazı akşamlar kendi arkadaşlarıyla çıkar ben öyle...
bence bu kişelerin anlaşması ile ilgili bir durum.burası olmasa ben onunla nasıl tanışacaktımki?

asla istemezdim..
yaşadımda bunu en sonda kavgalar,kıskançlıklar amannn daha bisürü şeyyyy
eniiisiii uzak olmak..

istemezdim çünkü ben eve 3 de gelip dinlenip mis gibi yemek yapıp eşime kapıyı açmayı çok seviyorum:)

hayır .eşim kendi mesleğinden birini istemiyormuş zaten .zaten aynı yerde dibdibe yaşa sonra eve gel yine birlikte ne bileyim skıcı bence .birz özlem iyidir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…