- 26 Eylül 2011
- 470
- 228
- 323
- 39
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
-
kızlar ben ben muahasebeciyim işim çok sıtresli. yeni eviliyim düğün önce stresten işi bırakmıştım ama . balayından geldikten sonra işyerimden yine çağırdılar. bende yeni düğün yaptık borcumuz var diye hade başlıyayım dedim ve teklar başladım işe. Ama olmuyo çok bunlaıyorum. eşimle konuştum çıkıcam dedim. Eşim tamam dedi eşimde dükkanını yeni değiştirdi. ve oraya bi eleman alıcak bende işten ayırmak istediğimi söyleyince o zaman beraber çalışırız bizim işimiz varken boşuna başka yere başlama dedi.
Şimdi düşüyorum zor olurmu. eşiyle beraber çalışanlar varmı?
Ben çok taraftar değilim bu beraber çalışma durumuna.
Eşinle 24 saat beraber olmak başlarda keyifli gelebilir ama sonraları aynı şekilde devam etmez.
Evliliğin heyecanını , özlem duygusunu yitirmemek gerek.
Evde ve işte beraber olmak özlemi bitirir ve tartışmaları çoğaltır.
Ki insanlar aileleriyle bile 24 saat yanyana duramıyor evlenmeden önce.
Eşlerinde kendilerine ait zamanları olmalı bence.
Akşam eve gelince birbirlerine anlatacakları paylaşacakları şeyler olmalı.
Annem eşleriyle aynı okulda çalışan öğretmenlerin sorun yaşadğını söyler.Hem evde hem işte o kadar çok beraber vakit geçirmek sıkabilir bence.İşi işte bırakıp eve gelince birbirini özlemek daha güzel değil mi?
kızlar ben ben muahasebeciyim işim çok sıtresli. yeni eviliyim düğün önce stresten işi bırakmıştım ama . balayından geldikten sonra işyerimden yine çağırdılar. bende yeni düğün yaptık borcumuz var diye hade başlıyayım dedim ve teklar başladım işe. Ama olmuyo çok bunlaıyorum. eşimle konuştum çıkıcam dedim. Eşim tamam dedi eşimde dükkanını yeni değiştirdi. ve oraya bi eleman alıcak bende işten ayırmak istediğimi söyleyince o zaman beraber çalışırız bizim işimiz varken boşuna başka yere başlama dedi.
Şimdi düşüyorum zor olurmu. eşiyle beraber çalışanlar varmı?
Ben de eşimle birlikte çalışıyorum.Patronum olur kendisi. Ben çalışan olarak girdim daha sonra evlendik ve evliiğimden sonra da devam ettim çalışmaya.Fakat ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Eşimin çok sinirli bi yapısı var ve ilk önce genelde bana patlar inanın çok zor bi durum.Ama ikinizde çalışan konumunda olunca belki de bu kadar sıkıntı olmaz.Ayrılmayı çok istedim ama eşim izin vermedi.Böyle çalışmak zor.Karar sizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?