Eşinizle bir akşamı nasıl geçiriyorsunuz?.

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
kızlar,kocişinizle bir akşamınızı nasıl geçiriyorsunuz? eşinize:7: ne gibi sevimlilikler ya da :27:gıcıklıklar yapıyorsunuz?... paylaşımda bulunanlara şimdiden teşekkürler...

milleti bilmem ama işten eve yorgun gelme yemek hazırlama bulaşık faslı falan offff yani bunların ardından zaten dermanın kalmıyorkii oynaşmaya :1:

Biz oglumuz uyuduktan sonra basbasa kalabiliyoruz.O kadar cok degisiyorki isten gucten firsat bulursak tavla oynariz.Birbirimizi kizdirmayi cok severiz tavla oynarken.Konu konuyu acar muhabbet ederiz.Her aksam klasiklesmis turk kahvelerimizi icmeden yapamayiz.:ssz:

Biz hep bişey buluruz ruh eşim benim zaten bazen kahvemizi içer bir birimize kelime oyunları yaparız bazen eskileri konuşur gırgıra vururuz. En büyük çocukluğum :) bazen işi ile ilgili makale tarzı yazılar yazar rahat bırakmam en son yastık fırlata fırlata yastık savaşı çıkarmışdım.

benım eşim vardıyalı çalıştıgından her akşam evde olamıyor malesef. ama evde oldugu zaman yemek yedıkten sonra kahvemizi içer muhabbet ederiz..tv ızlerız pc açar askım pes 2012 oynar bende bakarım öyle söylenirim ona kapat kapat dıye.... accık koklim öpim derim köşe bucak kaçar benden :D sonra kızarım ona bu sefer o yanaşır. boyle geçip gider gunlerımız:))) çok matraktır kendısı. çok şakalaşırız çok gulerız... sonrada yatar uyuruz :D ama tabı ben bı turlu onu unuyutmam. :D:D:52::51::51::16:

akşam kaç gbi ve hangi gün olduğuna bağlı......
haftasonu gezeriz tozarız tadını çıkarırız.....
haftaiçi ise yorgunluk yemek, çocukla oyun bakım derken zor oluyor,
genelde yaptığımız radyoyu açıp yatakta sarılıp muhabbet etmek oluyor.....bazen yatağa tatlı veya dondurma falan getiriyorum, eşimin aklına "sapıklık" gelmediği sürece de yiyip uyuyoruz :34:

Son düzenleme:
yemeğimizi yeriz bizim mutfağımız deniz manzaralı olduğundan her akşam yemekten sonra çayımızı mutfakta içeriz sohbet ederiz :) her akşam olduğu gibi oturma odamız locamız olduğundan sırtım ağrıdı sandalyede oturmaktan hadi locaya geçelim der odaya geceriz.çok geç yatmayız 12 de yatarız ama tabi uyuyamayız mesela kaşma 12 de yattık saat 2 ye kadar uyuyamadık yatak sohbetimiz çok olur güldürür beni hep bende onu hiç aklımıza gelmeyen şeyleri bile hatırlar güleriz konusa konusa da uyuyruz zaten.en sevdiğimde yatak muhabbetlerimiz zaten ki bende çenesi düşük biriyimdir hiç susmam :1::1::1::1:tabi her zaman muhabbette etmeyiz yani :)

konu da süpermiş yani :) katkı yapmadan olmass :)

valla bizim akşamlarımız genelde birbirini tutmuyo :) dizi izliyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz. yemek hazırlıyoruz, yazları iş çıkışı denize gidiyoruz, pişti, scrabble çeşitli oyunlar, bazen arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz yemeğe-içmeye, vs vs.

eğlenceli be. :) dışarı çıkıyosun eve yetişme derdi yok :) herşey serbest ;) :52:

Back
X