Eşinizle bir örnek giyinmekten hoşlanır mısınız?

Libyana

Allah var, Allah yâr...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
5.942
33
683
Eşinizle bir örnek giyinmekten hoşlanır mısınız?

Arkadaşlar,eşinizle,sevgilinizle uyumlu giyinmeye dikkat eder misiniz? Son zamanlarda bakıyorum da,çoğu çift,bir örnek giyinmekten müthiş keyif aldıklarını söylüyorlar.Kimi zevklerimiz uyumlu diyor,kimi özellikle ikiz gibi olmayı sevdiklerini belirtiyor.Bizim de eşimle zaman zaman ne giyeceğimize birlikte karar verip,ortak bir noktada buluştuğumuz oluyor -özel günlerde bilhassa- ama bu evden çıkarken saatlerce ne giysek diye düşünüp durduğumuz,anti bireyci olduğumuz anlamına gelmesin tabi...Sizce ruhların uyumu giysilere mi yansıyor,yoksa,ay bakın biz ne kadar güzel ve iyi bir çiftiz,o kadar güzeliz ki zevklerimiz bile aynı,mesajı vermek isteyen çiftlere has,anlamsız ve komik bir durum mu? Görüşlerimizi paylaşalım..

Şeniz

not:Bir de anne-kızın,baba-oğulun,en samimi arkadaşların,kuzenlerin vs.bir örnek giyinmeye çalıştıkları durumlar var,,Buralara hiç girmiyorum:CADIARZU..

Vallahi ben ne istersem onu giyerim.Ama son zamanlarda eşim.Ben örneğin yeşil pantolan giydiysem ,oda yeşil ir gömlek giyiniyor.Ben mor bir üst giydiysem oda altında yada üstünde mor bişey giyiniyor.ama o bişey giydiğinde ben renk uyumu yapmıyorum.Öyle ikiz ikiz dolaşmaktanda asla hoşlanmam.Amaaa,mesela bir davete gittiğimizde,uyumlu olmaya dikkat ve özeni ben gösteririm.

bence bu içten gelip tesadüfen olduğunda daha anlamlı oluyor. Ama tabii bu çıkarken mümkün, evli insanlar aynı evde giyinip çıkıyor sonuçta.

Ben ve sevgilim çıkmaya başladığımız gün, tıpatıp aynı giyinmiştik ve gerçekten çok şaşırmıştık. Yıl dönümlerimizde hala aynı sweatshirt leri giyeriz, ama eskimesin diye normalde çok giymiyoruz:) çerçeveletelim diyoruz hatta ileride:)

Renk ve giyim tarzı yönünden zevklerimiz çok tutuyor, bu yüzden aynı renk tişört, kazak giymiş olarak karşılaşabiliyoruz bazen ve hem şaşırıyor hem mutlu oluyoruz:asigim:

ben hiç hoşlanmam.
bazen tesadüfen giydiklerimizin renkleri uyuyor o kadar......
ama özel bi çaba göstermiyorum......a.s

Hiç öyle birşey düşünmeyiz.

Zaten bir kadının bir erkekle bir örnek giyinmesi ne kadar mümkün olabilir ki? Belki renk uyumu demek istediniz ama biz gündelik hayatta uygulamayız..

Sadece özel gecelerde, benim kıyafetimle eşimin kravat ve ceketindeki mendilin aynı renk uyumu içerinde olması gibi bir özelliğimiz var o kadar..

biz aynı kurumda çalışıyoruz...
eğer ortak bir toplantımız varsa genelde dikkat ederim...
en azından kravat rengini uyumlu seçerim...
onun dışında pek dikkat etmem...

Benden çok nişanlım dikkat eder uyumlu giyinmemize.:teytey:
Bazen dışarda buluşacağımız zaman arayıp sorar hangi renk giydiğimi.Kendiside ona göre hazırlanır gelir :asigim:.
Tabi herzaman böyle olmuyor.Ama aradada olsa böyle uyum içinde olmak hoşuma gidiyor yani a.s

bazı kıyafetlerimiz aynı altını çiziyorum aynışakkıdı

arada aynı giyinmeyi çok seviyorum ben unisex bazı tişörtlerimiz var conversle harika oluyor üni.deykende aynı giyindiğimiz olurdu:asigim:
kısacası seviyorum ben:icecream:

Valla doğruyu söylemek gerekirse eşimle zevklerimiz hayatta uymazbenneyaptımki
Ama zaman zaman özellikle de spor kıyafetlerde aynı renk kot pantolon ve aynı renk tişört giyiyoruz.
Yani tamamen modeline desenine kadar aynı olmasada (ki zaten ikizler gibi olduğu için bende sevmem)
Eğer özel bir yere gideceksek eşim ne renk bir takım giyiyorsa bende o renklerde giyinmeyi tercih ediyorum.
Hoşuma gidiyor işte ne bilim normalde anlaşamayan bir çift olduğumuz bari giyim konusunda biraz uyumlu görelim kendimizi aynada istiyorum.:1rolleyes:
Yoksa elalem beğenmiş beğenmemiş umrumda bile değil:1closedeyes:

ayni şeyler giymeyiz
yok zaten öyle birlikte giyebileceğimiz eşyalarımız
ama mesela ikimizde lacivert kot üzerinede aynı renkte bir penye giyeriz arada
ama bu penyler aynı model felan değil sadece renkleri uyar
uyumlu giymeyi severim bende ama öyle ikizler gibi değil
ama eğer bi kizim olursa onunla ayni giyinmeyi çoook isterim
ona ve kendime aynı desende etek diktirecem badilerimizide aynı renk ayakkabilier felan
analı kızlı kokoş kokoş gezeriz inşallahhhhhhhhhh
çok isterim

hafta içi mümkün değil bir örnek giyinmemiz ama hafta sonları hoşuma gider hatta kızımda bize göre giyer tam 3 lü daltonlara benzeriz...

Sadece davetlerde benim kıyafetimin rengi ile eşimin kravat ve mendil renginin uyumuna dikkat ederiz.
Onun dışında bir örnek veya uyumlu giyinme gibi bir durumumuz söz konusu değil.. :sm_confused:

özel bi davete giderken renk uyumuna dikkat ederiz:))))
bide sevdiğimiz gruplar var mesele pentagram baskılı tişortlerimiz vb konser gibi yerlere giderken onları giyeriz:))))

hafta içi mümkün değil bir örnek giyinmemiz ama hafta sonları hoşuma gider hatta kızımda bize göre giyer tam 3 lü daltonlara benzeriz...

ben iki sene önce Türkiyede dügündeyken genc bir cift görmüstüm.
Kiz yesil etek ve beyaz bluz giymisti kocasi ise beyaz pantolon ve yesil gömlek giymisti.
Görünce cok begendim. Gecen sene Türkiyede dügündeyken bu cifti tekrar gördüm ve yine ayni renklerde giyinmislerdi ve hatta kizlari olmus onuda o renklerde giydirmislerdi.

Sevgilimle konustuk evlenince bizde ayni renk giyincez.

Erkek arkadaşımla aynı şeyleri giymekten hoşlanmam.Evlenince de bir şey değişmeyecek.Bu konuda takıntılıyım sanırım.Annem ya da bir arkadaşımla dışarı çıkarken kazara aynı renk bir şeyler giymişsek ya ben üstümdekileri değiştiririm ya da karşımdakinin üstündekileri değiştirtirim.Hoşlanmıyorum n'apayım...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

walla normal iş günlerinde olmuyo ama
bi davet yada bereber dışarı çıktığımızda dikkat ediyorum...
daha güzel görünüyoo renk uyumu...

Geçen gün eşimle dikkat ettik te,satın aldığımız ayakkabı markaları unisex de çalıştığı için... Spor ayakkabılarımız ve kışlık botlarımız hep aynı model omuş... Bir de kot pantolonlarımızın rengi ve tarzı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…